Tgrt Haber
28 Kasım 2018 16:32 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:30

SAYISAL LOTO SONUÇLARI| İşte 28 Kasım 2018 MPİ SAYISAL LOTO çekiliş sonuçları sorgulama kazandıran numaralar

Sayısal Loto 28 Kasım sonuçları belli oldu mu? Sayısal Loto sonuçlarına göre kimler zengin oldu? Sayısal Loto sonuçları 28 Kasım şanslı bilet hangi şehirden çıktı? İşte Sayısal Loto 28 Kasım talihli numaralar, 28 Kasım Sayısal Loto çekilişi numaraları ve tüm ikramiye kazanan biletler buradan öğrenebilirsiniz...

SAYISAL LOTO SONUÇLARI| İşte 28 Kasım 2018 MPİ SAYISAL LOTO çekiliş sonuçları sorgulama kazandıran numaralar
Sayısal Loto sonuçları

Sayısal loto çekiliş sonuçları 2018,28 Kasım 2018 sayısal loto çekiliş sonuçları... MPİ 28 KASIM 2018 Sayısal Loto çekişi sonuçları sorgulama bu akşam belli oldu mu? Çekiliş sonrası şanslı numaralar sitemizde yayınlanıyor, sizler de biletinize ikramiye çıkıp çıkmadığını ve Şanslı numaraların hangisi olduğunu 28 Kasım Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz...

 28 KASIM SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI ÖĞRENEBİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SAYISAL LOTO SONUÇLARI| İşte 28 Kasım 2018 MPİ SAYISAL LOTO çekiliş sonuçları sorgulama kazandıran numaralar

SAYISAL LOTO BİLET PARASI NEREDEN ALINIR?

Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.

Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

SAYISAL LOTO İLE İLGİLİ BİLGİLER

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Sayısal loto oyununda bir kaç hafta üst üste altı numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir sayısının artması, hasılatın çok yüksek olması üzerine sayısal loto oyun planında yapılan değişiklikle, "Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...