Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Eylül 2014 11:55 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

'Sen misin benim karıma laf eden' dedi, 11 yerinden bıçakladı

Adana'da meydana gelen olayda 17 yasındaki genç 14 yasındaki dini nikahlı eşi hakkında dedikodu yapan birini bıçaklayarak öldürdü.

'Sen misin benim karıma laf eden' dedi, 11 yerinden bıçakladı
adana, adana haberleri, nişanlı, dedikodu, cinayet, haber,

Adana'da dini nikahlı 14 yaşındaki eşi hakkında dedikodu çıkarttığını ileri sürdüğü 17 yaşındaki çocuğu 11 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 17 yaşındaki çocuk ile babası ve arkadaşları adliyeye sevk edildi.Olay, 24 Eylül 2014 akşamı merkez Yüreğir ilçesine bağlı Tahsilli Mahallesi'nde meydana geldi.
İddiaya göre, 17 yaşındaki Sefa Azan bir yıl önce 14 yaşındaki N.Ö. ile sevgili oldu. Ancak N.Ö. bir süre sonra Azan'dan ayrılıp A.A. (17) ile arkadaş oldu. N.Ö. daha sonra A.A.'ya kaçtı. Çift yaşları küçük olduğu için resmi nikah yaptırmadan dini nikah yaptırarak birlikte yaşamaya başladı. Bu arada bu durumu öğrenen Sefa Azan, A.A.'nın arkadaşlarına, "O kız benim eski sevgilim onunla ben birlikte oldum, A.A. bu kızı buna rağmen nasıl alıyor" diye dedikodu çıkardı. Bu durumu duyan A.A., Azan'ı telefonla arayarak, "Benim karım hakkında dedikodu çıkartıyormuşsun. Erkeksen Tahsilli İlkokuluna gel" dedi. Sefa Azan bunun üzerine arkadaşlarını toplayıp okula geldi. A.A. da yanına babası Mustafa A., kardeşi C.A. (15), kuzeni Ahmet Salih Ö. (33), arkadaşları Bayram Ö. (19) ve N.D.'yi (15) alarak okulun bahçesine geldi. A.A. bahçeye gelir gelmez, Sefa Azan'a seslenerek, "Sen misin benim karımın hakkımda dedikodu çıkartan" diye bağırdı. Bunun üzerine Azan da "Benim ne olacak itirazın mı var" diye bağırınca kavga çıktı. Azan, C.A.'yı kolundan bıçaklayıp kaçmak istedi. Ancak baba Mustafa A. Azan'ı kovaladıktan sonra yakaladı. Bu arada Azan'daki bıçağı olan N.D. ile kendi bıçağı olan A.A. Azan'ın bıçaklamaya başladı. Azan'ın arkadaşları kavgaya korkularından karışamadı. Azan 11 yerinden bıçaklanıp kanlar içinde kalınca baba, oğulları ve A.A.'nın arkadaşları kaçtı. Sefa Azan arkadaşlarının yardımıyla hemen Yüreğir Başkent Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak hayatını kaybetti.
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucunda olaya karışan 6 kişi gözaltına alındı. Yaşları küçük olanlar çocuk şube müdürlüğünde 2 gün boyunca diğer zanlılar ise cinayet büroda sorgulandı. A.A. ifadesinde karısı hakkında dedikodu çıkarttığı için okulun bahçesine Azan ile konuşmaya gittiklerini ancak onun bıçak çekerek kardeşini bıçakladığı için kendilerinin de onu bıçakladığını söylediği öğrenildi.
Zanlılar daha sonra sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Çocuk şube müdürlüğü olayla ilgili psikolog eşliğinde kız çocuğu N.Ö.'nün de ifadesini başvurdu. N.Ö. Azan ile daha önce sevgili olduğunu ondan ayrıldıktan sonra A.A. ile kaçtığını anlattığı öğrenildi. N.Ö. yaşı küçük olduğu için çocuk yuvasını yerleştirildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...