Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 May 2014 15:04 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Senem Kuyucuoğlu nasıl batağa düştü, Senem Kuyuncuoğlu kimdir?

Best Model of Turkey 2007 birincisi, Best Model of the World 2007 ikincisi ve 2009 Miss Turkey ikincisi seçilen Senem Kuyucuoğlu'nun (24) ABD'de katıldığı kokain partisindeki ve Cape Town'daki barlarda çektiği fotoğraflar magazin gündemine bomba gibi düştü.

Senem Kuyucuoğlu nasıl batağa düştü, Senem Kuyuncuoğlu kimdir?
Senem Kuyucuoğlu, miss türkey ikincisi, kokain partisi, cape town, fotoğraflar, Senem Kuyucuoğlu kimdir,

Olayın ardından Kuyucuoğlu'ndan ses çıkmazken, annesi Nergis Kuyucuoğlu kızının düştüğü batağı anlattı. İşte gözü yaşlı annenin anlattıklarından çarpıcı detaylar: Kızımı 9 aydır görmedim. Bir süredir Cape Town'daydı. Bu fotoğraf ve videoları bir hacker yayıyor. Senem'in bilgisayarını, her şeyini almış. Hazmedemedikleri bir şeyler olmalı ki bunlar ortaya çıktı.
Senem şu an İstanbul'daymış. Biz İzmir'deyiz. Cape Town'daki kasetleri yayan adam ölümle tehdit ediyormuş. Bu adam dün internetten Senem'e mesajlar yolladı, "Seni mezara gömeceğim, adamlarımı yollayacağım" diye. Senem'e karakola sığınmasını söylüyoruz. Adam "Polisleriniz bana ne yapabilir?" diyor. "Adı M.O. olan o hacker'ı FBI da arıyor. Bu insan Senem'e "kardeşim" diyordu ve bunları yaptı."
"O fotoğrafları gördüğümde yer yarılsaydı içine girseydim. Çocuğumu kurtarın! Hastaneye götürdüm ama '24 yaşında kendi iradesi var' dediler. Baskı yapınca kaçtı. Uyuşturucu kullandığını 9 ay önce öğrendim ve hastaneye yattı. Sonra ablasından öğrendim ki, meğer çok daha önceden başlamış"
"Kızım "Türkiye'de bir şey olamadım yurtdışında kendimi geliştireceğim" diyerek yurtdışına gitti. Orada saçma sapan insanlarla karşılaştı. Burada ünlü mankenler var kızımı uyuşturucuya alıştıran. Hepsini biliyorum ama açıklamak istemiyorum. Bunları yapanların çarpık ilişkileri var. O isim herkesin tanıdığı biri. Herkes biliyor ama kimse korkusundan şahitlik yapamıyor' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...