Tgrt Haber
15 Kasım 2016 21:06 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52

Sevda Demirel'den programda olay sözler | Gözyaşlarını tutamadı

Eski manken Sevda Demirel, katıldığı televizyon programında çok çarpıcı sözlere yer erdi. Gözyaşlarını tutamayan ünlü sanatçı iş dünyasında yaşadığı zorlukları anlattı.

Sevda Demirel'den programda olay sözler | Gözyaşlarını tutamadı
sevda demirel, manken, sevda demirel ağladı,

Canlı yayında gözyaşlarını tutamayan eski manken Sevda Demirel'in konuşmasından satır başları şöyle:

-İş sebebiyle beni çağırıp bambaşka şeyler teklif ediyorlardı. Verdiğim pozlardan yola çıkıp bütün hayatımı öyle yaşadığımı zannediyorlardı, bıktım.

-Altın Kelebeği gördüm. Ben de oralarda olabilirdim ama olmadı. Beni iş diye çağırıp bambaşka tekliflerde bulundular. Hep kendimi geri çektim. Hiçbir erkek dayanağım olmadı. Pozdan yola çıkıp tüm hayatımı böyle yaşadığımı sanıyorlar. Ben çok acılar çekip parasız kaldım. 3 gün bir pide yedim.

-44 yaşındayım, halk hala beni bağrına basmadı. Sürekli birşeyler yapmaya çalışıyorum, ne yapayım masum görünmüyorum. İçim aslında çok yumuşak benim.

-Hep yanlış kadın imajı yüzünden düzgün ilişkilerim de olmadı. Hiçbir erkeği sömürmedim. Ama bu ülkede anlatamadım. İlle de tokat atmam mı gerekiyor. Çok yoruldum. Yumuşacık çocuk kalbim var benim aslında. 

-Babam ölmeseydi ben çok şeyler yapardım. 16 yaşından beri yalnızım. Kolay mı sanıyorsunuz? Bir tv kanalına gittim. Spor haberlerini sunmak için çağırdılar. Herşey güzel olacak dedim. Görüşmeye gittim. Konuştuk her şey çok normaldi. İkinci gün beni aradı ikinci karım olur muşuna getirdi. Ben de ona sen de mi dedim. Lanet olsun dedim. Eğer benim haricimde başka birini yaparsan mesajlarını yayınlarım dedim o kişiye.

SEVDA DEMİREL KİM?

Sevda Demirel, (d. 28 Nisan 1972, Langen, Almanya) Türk model, şarkıcı , sinema oyuncusu ve program sunucusudur.

Aslen Gaziantep’lidir. Almanya’da lisede okurken basketbol takımında idi. 16 yaşındayken anne ve babası boşandı, aynı yıl İstanbul'a geldi ve mankenlik yapmaya başladı.

Kuzey Irak da dahil çeşitli yerlerde 8 yıl sahnelerde şarkıcılık yaptı. Birkaç filmde oynadı. 1996 yılında Salih Güney ve Engin Koç ile birlikte “Otostop” filminin başrolünde oynadı.

Silikonlarının patlaması ve Hande Ataizi'ye attığı tokat gibi sansasyonel olaylarla gündeme gelmiştir. Sevda Gibi (2002), Sus (2005) ve Uyanma Vakti (2008) adlı albümleri vardır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...