Tgrt Haber
13 Mart 2014 09:43 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Sevil Uyar kimdir? Oynadığı dizileri ve filmleri

Sevil Uyar'ın oynadığı filmler, diziler ve kendisi hakkında her şey burada. İşte ayrıntılar..

Sevil Uyar kimdir? Oynadığı dizileri ve filmleri
sevil uyar,Sevil Uyar kimdir, Oynadığı dizileri,filmleri,güncel haber,

Sevil Uyar 2004 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında 5. olmasının ardından 2005 yılında yönetmenliğini Bülent İşbilen'in yaptığı Aşk Oyunu adlı dizideki başrolü ile sanat hayatına atıldı. Ayla ALGAN, Şahika TEKAND ve Meltem CUMBUL gibi ustalardan eğitim aldı. 2006 yılında katıldığı Miss Model of Turkey yarışmasında Türkiye 1.'si olan Sevil Uyar, 2007 yılında yönetmenliğini Faruk Aksoy'un yaptığı Çılgın Dershane Kampta 2 ile beyazperdeye başrol oyuncusu olarak merhaba dedi. Aynı yıl yönetmenliğini Serpil Kurtça'nın yaptığı Yalan Dünya isimli TV dizisinde başrol oynayan Sevil UYAR, Star TV'de yayınlanan ZOOM isimli magazin programının da sunuculuğunu yapmaya başladı. 2008 yılında yönetmenliğini Adnan Güler'in yaptığı Geç Gelen Bahar isimli TV dizisinde oynayan Sevil Uyar, 2009 yılında Cem Akyoldaş'ın yönettiği Konak isimli sinema yapıtında başrol oyuncusu olarak görev aldı. 2010 yılında MTV Müzik Kanalı'nda ROCK CHART isimli programı başarılı bir şekilde sunan Sevil UYAR aynı yıl Kristal Klaket (Kısa Film Yarışması Ödül Töreni) Sunuculuunu yaptı. Yine 2010 yılında kendisine tiyatro'nun kapılarını açan ENGELSİZSİNİZ isimli oyun ile EROL GÜNAYDIN sahnesinde ilk tiyatro oyununu sergiledi. 2011 yılında tiyatro çalışmalarına hız veren Sevil UYAR, Arapsaçı isimli komedi oyununda görev aldı. Sevil UYAR aynı yıl yönetmenliğini Bora Onur'un yaptığı Yahşi Cazibe ve Kartal Çidamlı tarafından yönetilen Sihirli Annem isimli sevilen dizilerde rol aldı. Sevil UYAR Yine aynı yıl Sivil Toplum Kuruluşları SİYAD Ödül Töreni'nde sunuculuk yaptı. 2012 yılında tiyatroya iyice ağırlık veren Sevil UYAR, Bu Tiyatro ile birlikte "SENİNLE EVLENİR MİYİM?" isimli komedi oyununda rol almaya başladı. Tiyatroseverlerce de çok beğenilen bu komedi oyunu aynı yıl SUNA PEKUYSAL ÖDÜLLERİ'nde 2012 YILIN EN İYİ KOMEDİ OYUNU ödülünü aldı. Sevil UYAR halen "BU TİYATRO" ile birlikte "SENİNLE EVLENİR MİYİM?" ve "AŞKA GELDİK" isimli komedi oyunlarında oynamaktadır.
SEVİL UYAR EVLENİYOR!
Bu aralar oynadığı “Seninle Evlenir miyim “ ve “Aşka Geldi” adlı tiyatro oyunuyla gündemde olan genç oyuncu, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu ve adını sır gibi sakladığı pilot sevgilinden evlenme teklifi aldı. Kız Kulesi'nde yedikleri romantik bir akşam yemeğinden sonra evlenme teklifi alan Sevil Uyar, evlenme teklifine 'evet' dedi. Ağustos ayında dünyaevine girecek olan çift şimdiden evlik hazırlıklarına başlamışlar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...