Tgrt Haber
26 Aralık 2016 17:18 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:50

SON DAKİKA! Kar Tatili Olan İller Hangileri | Okullar Bugün Tatil Mi?

Kar Tatil Haberleri dün valilik tarafından üst üste gelmeye başladı. Bir çok yurdu etkisi altına alan soğuk havalar bir çok ilde insanları zor duruma soktu. Velilerin ve öğrencilerin meraklı aramaları da net ortamına yansıdı. En çok yapılan aranan kelimelerden önde gelenlerden bazıları da tatil olan iller, okullar, vb. aramalarla sorularına cevap bulmaya çalıştılar. İşte Kar tatili olan iller ve okullar. Tüm yurttan tatil haberlerine haberimizden ulaşabilirsiniz..

SON DAKİKA! Kar Tatili Olan İller Hangileri | Okullar Bugün Tatil Mi?
konya da okullar tatil mi, okullar tatil mi, kar tatili olan iller, kar tatili olan şehirler, tatil,okul,meb,valilik,

Öğrencilerin Tatil söylemlerine valilik tarafından cevap verilecek mi? Bir çok ilde dün tatil edilen okullar 27 Aralık Salı günü de tatil edilecek mi. Valilik tarafından gelen haberlerine buradan ulaşabilirsiniz. Sinop, Niğde ve Konya illerimizde Kar Tatili var mı yok mu tüm veliler ve öğrenciler bunu merak ediyor. 3 ilimizde de etkisini artıran kar yağışları sonrası gözler Valiliklerden gelen açıklamalara çevrilmiş durumda. Konya da kar tatili var mı? Sinop da kar tatili var mı? Niğde de okullar tatil mi? Tüm bunların cevabı haberimizde.

27 ARALIK'TA HANGİ OKULLAR TATİL

YOZGAT'TA EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ

Yozgat merkez ve merkeze bağlı köylerde olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün okullara 1 gün süreyle ara verildi.
Yozgat’ta ilk, orta ve lise dengi okullara bir günlük süre ile ara verildi. Yozgat Valiliği tarafından yapılan açıklamada "Olumsuz hava muhalefeti nedeniyle 27 Aralık 2016 Salı günü il merkezi ve merkeze bağlı köylerde ilk, orta ve lise dengi okullara 1 günlük süreyle ara verilmiştir. Öte yandan kamuda çalışan ve engelli personele de bir gün süreyle izin verilmiştir" ifadelere yer aldı.

MUT’TA OKULLAR TATİL

Mersin’in Mut ilçesinde 20 yıl sonra yağan ve dört gündür devam eden kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.
Mut'ta 4 gündür aralıksız devam eden yoğun kar yağışı sebebiyle merkez ve köy okulları Salı günü tatil edildi. İlçeye bağlı köy yollarının da ulaşıma kapandığı bildirildi.
Öte yandan, Akdeniz Bölgesi'ni İç Anadolu Bölgesi'ne bağlayan Sertavul Geçidi'nde kar lastiksiz ve zincirsiz ulaşıma izin verilmiyor. Büyük araçların ise geçişine kesinlikle izin verilmediği bildirildi. Karayolları ekipleri ile Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mut Belediyesine ait araçlar yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

MERSİN'DE OKULLAR TATİL

Mersin'in Mut ilçesinde kar yağışı nedeniyle okullar yarın tatil edilirken, Gülnar ilçesinde de taşımalı eğitime bir gün ara verildi.
Yoğun kar yağışının etkili olduğu Mut ilçesinde yaşam olumsuz etkileniyor. Kar yağışı nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yarın okullarda eğitime bir gün ara verildiğini bildirdi.
Gülnar ilçesinde de yüksek kesimlerde etkili olan kar nedeniyle taşımalı eğitim gören okullar yarın tatil edildi.
İlçe merkezindeki diğer okullarda ise eğitimin devam edeceği belirtildi.

KONYA'DA OKULLAR TATİL

Konya'nın 3'ü merkez 22 ilçesinde, kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verildi.
Edinilen bilgiye göre, Konya'nın Merkez Selçuklu, Karatay ve Meram ile Ahırlı, Akören, Altınekin, Akşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Doğanhisar, Derbent, Derebucak, Ilgın, Karapınar, Kadınhanı, Beyşehir, Çumra, Güneysınır, Sarayönü, Seydişehir, Hadim ve Taşkent ilçelerinde ilk ve orta dereceli okulların yoğun kar yağışı dolayısıyla 27 Aralık Salı tatil edildiği belirtildi.

KARAMAN'DA EĞİTİME KAR ENGELİ

Karaman'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi.
Karaman Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, devam eden yoğun yağış nedeniyle İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla il genelindeki tüm okulların 27 Aralık Salı tatil edildiği belirtildi.
Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarındaki hamile ve engelli personelin de yarın idari izinli sayılmalarının uygun görüldüğü kaydedildi.

26 ARALIK MUŞ'TA OKULLAR TATİL

MUŞ'ta yoğun kar yağışı nedeniyle merkez belde ve köylerde ilk ve orta dereceli okullar bugün öğleden sonra tatil edildi. Muş Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "26 Aralık 2016 Pazartesi günü Muş merkezde okul öncesi ilkokul ve liseler yoğun kar yağışı nedeniyle öğleden sonra tatil edildi. Ayrıca hamile ve engelliler de yine 1 gün süreyle idari izinli sayılacak" denildi.

Muş İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmuz Yentür, dün sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışıyla birlikte 180 köy ve köylere bağlı mezraların yolunun ulaşıma kapandığını bildirdi.
Malazgirt ilçesinde VEDAŞ ekipleri 1- 1,5 metreyi bulan karda köy ve mahellerde arıza onarım işlemlerini sürdürüyor. İlçede yol kenarına park edilmiş bir otomobilin üzerine çatıdan düşen kar güvenlik kamerasına yansıdı. Düşen kar sonucu otomobilde büyük hasar oluştu.

AKSEKİ İLÇESİNDE OKULLARA KAR TATİLİ

Antalya'nın Akseki ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
Edinilen bilgiye göre, Akseki ilçesinde sabaha karşı başlayan kar yağışı merkez ve mahallelerde yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Kar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı İlçe Kaymakamlığı tarafından ilçe genelinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verildi.

ERZİNCAN'DA OKULLARA KAR TATİLİ

ERZİNCAN'da yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezinde ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi.
Erzincan Valiliği tarafından bu sabah yapılan açıklamada, "26 Aralık 2016 çarşamba günü Erzincan merkezde okul öncesi ilkokul ve liseler yoğun kar yağışı nedeniyle 1 gün süreyle tatil edildi. Ayrıca hamile ve engelliler de yine 1 gün süreyle idari izinli sayılacak" denildi.
Dün gece Ağrı Valiliğince yapılan açıklamada Ağrı merkez, Patnos ve Eleşkirt ilçelerinde taşımalı eğitimin tatil edildiği bilgisi verilirken, sabaha kadar yağan kar nedeniyle bugün Diyadin'de de taşımalı eğitime 1 gün ara verildiği duyuruldu.

KONYA VALİLİĞİ'NDEN SAHTE KAR TATİLİ UYARISI

KONYA Valiliği, kar yağışı nedeniyle yarın okulların tatil olduğu yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve eğitime ara verilmediğini açıkladı.
Vaililiğin internet sitesi yapılan açıklama, kentte yarın (Pazartesi) kar tatili yapıldığına yönelik haberlerin yayınlandığı belirtilerek şöyle denildi:
''25 Aralık 2016 pazar günü Konya Valiliğimizin internet sitesi görüntüsü üzerinden 26 Aralık 2016 pazartesi günü okulların tatil edildiği yönünde bir haber yayınlanmış olup, vatandaşlarımızın asılsız olan bu habere kesinlikle itibar etmemelerini, Konya Valiliğimizin internet sitesi olan konya.gov.tr adresinden takip etmeleri gerekmektedir. Valiliğimizce; 26 Aralık 2016 Pazartesi günü okullar tatil edilmemiştir."

BAYBURT’TA OKULLARA KAR TATİLİ

BAYBURT’ta yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.
Bayburt Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, il genelinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta eğitim kurumlarında eğitime bir gün ara verildi. Açıklamada, engelli ve hamile kamu çalışanlarının da bir gün izinli sayılacağı belirtildi.

Kar Tatil haberleri dün valilik tarafından üst üste gelmeye başladı. Bir çok yurdu etkisi altına alan soğuk havalar bir çok ilde insanları zor duruma soktu. Velilerin ve öğrencilerin meraklı aramaları da net ortamına yansıdı. En çok yapılan aranan kelimelerden önde gelenlerden bazıları da tatil olan iller, okullar, vb. aramalarla sorularına cevap bulmaya çalıştılar. İşte Kar tatili olan iller ve okullar. Tüm yurttan tatil haberlerine haberimizden ulaşabilirsiniz..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...