Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Nisan 2015 09:28 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Son seçim anketinden çıkan çarpıcı sonuç

Seçimlere iki ay kala son anket verileri paylaşıldı. HDP baraj altında çıkarken, AK Parti ise tek başına iktidar görünüyor.

Son seçim anketinden çıkan çarpıcı sonuç
hdp,baraj,ak parti,seçim anketi,genel seçimler,mak danışmanlık sirketi,

7 Haziran'da gerçekleşecek milletvekili genel seçimleri öncesi anket şirketleri araştırma ve anketlerine son sürat devam ediyor.Bu kapsamda çalışmalarına devam eden MAK Danışmanlık Başkanı Mehmet Ali Kulat, 7 Haziran milletvekili genel seçimleri öncesi son anket verilerini Akit'le paylaştı.
AK PARTİ TEK BAŞINA İKTİDAR
 Seçimlere ilişkin yapılan anket verilerini paylaşan Kulat, "AK Parti'nin oyları yüzde 47-48 bandında. CHP'nin oy oranı yüzde 24-25 civarında. MHP'nin oy oranı yüzde 14-15 bandında." dedi.
 HDP BARAJ ALTINDA
 MAK Danışmanlık'ın Başkanı Kulat, seçimlere parti olarak giren HDP'nin de oy oranını açıkladı. Kulat, "HDP'nin de oyları yüzde 8,5 bandında seyrediyor." diyerek HDP'nin baraj altında kalacağını işaret etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...