Tgrt Haber
18 Nisan 2018 14:21 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

SonDakika Erken seçim ne zaman olacak? Erdoğan açıkladı

Erken seçim olacak mı? Erken seçim ne zaman olacak? Erdoğan bahçeli açıklama yaptı mI? MHP Lİderi Devlet Bahçeli 26 Ağustos 2018 günü erken seçim yapılması gerektiğini aktardı gözler erken seçim konusuna çevrildi. Erken seçim için iktidar ne diyor? İşte erken seçim hakkında merak edilen ayrıntılar...

SonDakika Erken seçim ne zaman olacak? Erdoğan açıkladı
erken seçim,erken seçim olacak mı,erdoğan,bahçeli,son dakika,son dakika haberi,erken seçim ne zaman yapılacak,erken seçim tarihi belli oldu mu

SonDakika haberi. Erken seçim olacak mı? Eken seçim ne zaman olacak? Erdoğan bahçeli açıklama yaptı mI? MHP Lİderi Devlet Bahçeli 26 Ağustos 2018 günü erken seçim yapılması gerektiğini aktardı gözler erken seçim konusuna çevrildi. Erken seçim için iktidar ne diyor? İşte erken seçim hakkında merak edilen ayrıntılar...

Ankara'da önemli bir görüşme gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, erken seçim çağrısı yapan MHP Lideri Bahçeli'yi Beştepe'de kabul etti. Görüşme 30 dakika sürdü.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısı sonrasında kritik bir görüşme gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli Beştepe'de bir araya geldi. Planlandığı gibi saat 13.30'da başlayan görüşme 30 dakika sürdü.

Görüşme sonrasında henüz bir açıklama yapılmadı.

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, gerekli açıklamanın, bu değerlendirme sonrasında yapılacağını söylemişti.

Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi Beştepe'de en son 18 Şubat Pazar günü kabul etmiş ve ittifakla ilgili görüşme 45 dakika sürmüştü.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, TBMM'de partisinin dünkü grup toplantısında cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçiminin 26 Ağustos'ta yapılması önerisinde bulunmuştu.

Bahçeli, konuşmasında, "26 Ağustos 2018 Pazar günü, yani Malazgirt Zaferi ile Büyük Taarruzumuzun yıl dönümlerinde, Türk milletinin yeni bir zafer ruhuyla sandığa gidip hem cumhurbaşkanı hem de milletvekili genel seçiminde Türkiye düşmanlarına hak ettikleri dersi vermesi en makul, en mantıklı, en akılcı, en demokratik yoldur." ifadesini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Mecliste dün gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlarken, Bahçeli ile bir araya geleceklerini açıklamıştı.

Öte yandan, Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi en son 18 Şubat Pazar günü kabul etmişti ve görüşme 45 dakika sürmüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabulüne ilişkin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde açıklama yaptı.

Erdoğan, erken seçimin 24 Haziran Pazar günü yapılacağını bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...