Tgrt Haber
15 Eylül 2016 15:39 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13

SSK Bağ-Kur sigorta için hizmet sorgulama, emeklilik yüksek maaş - SSK ve Bağ-Kur hizmet sorgulaması

SSK ve Bağ-Kur sigortalısı vatandaşlar için hizmet sorgulamalarını buradan kolaylıkla yapabilirsiniz. SSK sigortalısı ve Bağkur sigortalısı 4A-4B hizmet dökümünü SSK Bağkur sorgulama ile internetten alabiliyor. Emeklilikte yüksek maaş, SSK Bağ-Kur sigorta sorgulama, SSK ve Bağ-Kur hizmet sorgulama burada.

SSK Bağ-Kur sigorta için hizmet sorgulama, emeklilik yüksek maaş - SSK ve Bağ-Kur hizmet sorgulaması
SSK ve Bağ-Kur sigortalısı,Ssk bağkur sorgulama,SSK ve Bağ-Kur sigortalısı için hizmet sorgulamaları,SSK ve Bağ-Kur hizmet sorgula,emeklilik yüksek maaş

SSK ve Bağ-Kur sigortalısı vatandaşlar için hizmet sorgulamalarını buradan kolaylıkla yapabilirsiniz. SSK sigortalısı ve Bağkur sigortalısı 4A-4B hizmet dökümünü SSK Bağkur sorgulama ile internetten alabiliyor. Emeklilik yüksek maaş, SSK Bağ-Kur sigorta sorgulama, SSK ve Bağ-Kur hizmet sorgulama burada. SSK ve Bağ-Kur sigortalısı vatandaşlar için hizmet sorgulamalarını rahatlıkla buradan yapabilirsiniz. Her geçen gün hızla gelişen teknolojiler insanların yaşamları içerisinde çok önemli etkilere yol açıyor. Özellikle modern yüzyıl teknolojileri aracılığı ile nerede olursa olsun internet hizmetlerine erişim sağlayabilme şansına sahip olabilen insanlar, internet hizmetleri aracılığı ile yapacağı işlemlerini hem daha hızlı hem de daha kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Modern yüzyıl akıllı cihaz teknolojilerinin insanların yaşamları içerisinde bu denli önemli etkilere yol açıyor olması kurumsal alanda olduğu gibi kamu alanında da göz ardı edilemeyecek yeni bir hizmet kanalı oluşturuyor. Bu yüzden büyüyen ve gelişen Türkiye’de 2000’li yılların ortalarından bu yana kamu kurum ve kuruluşları tarafından sunulan hizmetlerin sanal ortama taşınmasını amaçlayan sanal kamu hizmet uygulamaları çalışmaları başladı. Bu çalışmalar alanında en aktif devlet kurumlarından birisi olan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun internette yer alan çok geniş bir e-SGK ağı bulunuyor. Günümüzde Sosyal Güvenlik Kurumu’nun internet üzerinde bulunan e-SGK ağı uygulamaları ile SSK ve Bağkur sigortalısının SSK Bağkur sorgulama işlemlerini internetten yapabilme kolaylığından yararlanabilmelerini sağlıyor.

Türkiye’de özel sektörde çalıştığından Sosyal Sigortalar Kurumu mükellefi olan ve kendi nam ve adına çalışmasından dolayı Bağkur sigortası mükellefi olan vatandaşların güncel sigorta hizmet dökümlerini alabilmelerini sağlayacak SSK Bağkur sorgulama işlemlerini internet üzerinden yapabiliyor olmaları çok önemli avantajlardan faydalanabilmelerine olanak veriyor. Özellikle Sosyal Sigortalar Kurumu mükellefleri ve Bağkur sigorta mükellefleri, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK ağı uygulamaları öncesinde SSK Bağkur sorgulama işlemini gerçekleştirebilmeleri için günlük yaşamlarını aksatarak, kurumun merkez/ilçe müdürlüklerine giderek, çok uzun saatlerini alabilecek sıra bekleme ve yoğun evrak işlemleri ile boğuşmak durumunda kalıyordu.

Ancak Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından internet ortamı üzerinde oluşturulan e-SGK ağı uygulamaları ile birlikte SSK Bağkur sorgulama işlemleri Sosyal Sigortalar Kurumu mükellefleri ve Bağkur sigorta mükellefleri tarafından sadece dakikalar içerisinde gerçekleştirilebiliyor. Üstelik günümüzün modern mobil akıllı cihaz teknolojileri ile birlikte nerede olursa olsun internet ortamına erişim sağlayabilme şansına sahip olabilen SSK ve Bağkur sigortalısı güncel sigorta hizmet dökümünü alabilecekleri SSK Bağkur sorgulama işlemini Sosyal Güvenlik Kurumu’nun merkez/ilçe teşkilatlarına gitmek durumunda kalmadan da yapabiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından internet ortamı üzerinde oluşturulan e-SGK ağının en önemli ve en geniş kapsamlı hizmetlere sahip olan uygulaması E-SGM ekranı üzerinden sigorta ve emeklilik işlemleri dakikalar içerisinde gerçekleştirilebiliyor. Ancak Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından hizmet dışı konuma getirilen E-SGM ekranı üzerinden artık sigorta ve emeklilik işlemleri yapılamıyor.

E-SGM uygulamasının çevrimdışı olması dolayısı ile Sosyal Sigortalar Kurumu mükellefleri ve Bağkur sigorta mükellefleri güncel sigorta hizmet dökümü bilgilerini alabilecekleri SSK Bağkur sorgulama işlemlerini Sosyal Güvenlik Kurumu’nun sanal devlet portalı e-Devlet Kapısı üzerinde yer alan e-SGK uygulamaları aracılığı ile gerçekleştirebiliyor. SSK ve Bağkur sigorta mükelleflerinin SSK Bağkur sorgulama işlemlerini e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleştirebilmeleri için öncelikli olarak e-Devlet kimlik doğrulaması yapmaları gerektiğinden ‘sisteme giriş’ penceresinde kendisine sunulan giriş seçeneklerinden birisini kullanarak kimlik doğrulamalarını yapmaları gerekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...