Tgrt Haber
06 Şubat 2014 20:29 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:44

Süper loto çekilişi, milli piyango 6 şubat 2014

Süper loto şanslı rakamları, Süper loto sonuçları sorgulama, Süper loto öğrenme, Süper loto online öğrenme sayfası ve ayrıntıları detayları.

Süper loto çekilişi, milli piyango 6 şubat 2014
süper loto, çekiliş, şanslı rakamlar, piyango, loto öğrenme, öğrenme sayfası, Süper loto sonuçları sorgulama

Süper loto çekilişi MPİ tarafından az sonra gerçekleşecektir. Süper loto sonuçları çekildikten hemen sonra web sitemizde olacaktır. Süper loto nasıl oynanır, Süper loto şanslı rakamları, Süper loto sonuçları sorgulama, Süper loto öğrenme, Süper loto online öğrenme sayfası ve ayrıntıları detayları. Süper loto çekilişi MPİ tarafından az sonra gerçekleşecektir. Süper loto sonuçları çekildikten hemen sonra web sitemizde olacaktır. Süper loto nasıl oynanır, Süper loto şanslı rakamları, Süper loto sonuçları sorgulama, Süper loto öğrenme, Süper loto online öğrenme sayfası ve ayrıntıları detayları.
Süper loto bu hafta sonuçları henüz MPİ tarafından açıklanmadı.
Bu nedenle geçen hafta sonuçlarını aktarıyoruz.
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Süper Loto oyununun bu haftaki çekilişi yapıldı. Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, 328. haftanın kazandıran numaraları 7, 17, 20, 43, 49 ve 53 olarak belirlendi. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Süper Loto çekilişinde, 6 bilen çıkmayınca 2 milyon 427 bin 989 lira haftaya devretti. Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, bu haftaki çekilişte 5 bilen 67 kişi, 5 bin 801 lira on beşer kuruş, 4 bilen 4 bin 387 kişi, 95 lira beşer kuruş ve 3 bilen 92 bin 411 kişi, 7 lira seksener kuruş ikramiye alacak. Bu haftaki çekilişte, 1 milyon 526 bin 467 lira 20 kuruş ikramiye dağıtıldı. Hasılattan kamuya KDV olarak 1 milyon 103 bin 607 lira, Şans Oyunları Vergisi olarak 616 bin 755 lira 50 kuruş aktarıldı.  Ve süper loto nasıl oyundur ve nasıl oynanır. İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur. Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. Süper Loto'da ikramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür. İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar. Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir. Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir. Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,
(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.
Süper loto 6 şubat sonuçları ile tekrar burada olacağız..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...