Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Şubat 2016 10:12 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:54

Survivor 14 Şubat kim elendi Serkan Ercan kimdir, Survivor 2016 kim elendi - Survivor yeni yarışmacı kim

Survivor'da bir isim sürpriz bir şekilde elendi. Bu isim Serkan Ercan oldu. Peki Serkan Ercan neden elendi, yerine kim geçti merak ediliyor. İşte bilgiler, Survivor kim elendi, Survivor elenen isim, Survivor yeni yarışmacı kim, Survivor Serkan Ercan neden elendi, Survivor Serkan Ercan kimdir, detaylar burada...

Survivor 14 Şubat kim elendi Serkan Ercan kimdir, Survivor 2016 kim elendi - Survivor yeni yarışmacı kim
Survivor kim elendi, Survivor elenen isim, Survivor yeni yarışmacı kim, Survivor Serkan Ercan neden elendi, Survivor Serkan Ercan kimdir, survivor 2016, survivor ünlüler gönüllüler,

Survivor'da bir isim sürpriz bir şekilde elendi. Bu isim Serkan Ercan oldu. Peki Serkan Ercan neden elendi, yerine kim geçti merak ediliyor. İşte bilgiler, Survivor kim elendi, Survivor elenen isim, Survivor yeni yarışmacı kim, Survivor Serkan Ercan neden elendi, Survivor Serkan Ercan kimdir, detaylar burada... Survivor 2016 Ünlüler takımı yarışmacılarından Serkan Ercan, dokunulmazlık oyununda sol bacağından ciddi şekilde sakatlanmıştı. Acun Ilıcalı kötü haberi verdi. Serkan Ercan'ın yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. Survivor 2016 ünlüler takımında Ütopya yarışmasından tanıdığımız Serkan Ercan'da yer alıyordu. Ancak Serkan dokunulmazlık oyunu sırasında sol dizini ciddi şekilde sakatlamıştı. Bir süre oyunlarda oynamayan Serkan, MR çekilmesi için hastaneye gönderilmişti. Survivor 2016 Ünlüler takımında yer alan Serkan'ın MR sonucuna göre sol dizinde büyük bir hasar meydana geldiği öğrenildi.

Bunun üzerinde Acun Ilıcalı'dan kötü haber geldi. Survivor 2016 Ünlüler takımından Serkan Ercan elendi. Ünlüler takımı bu haber ile şok yaşarken adeta güçlü ve bir o kadar da hırslı bir yarışmacı hayallerine veda etmek zorunda kaldı.

Survivor’a hangi isim katıldı?

Serkan’ ın yarışmaya veda etmesinin ardından da Mehmet, Serkan’ın yerine geçti. Adaylardan Yağmur ise oylama olmadan kazanan takım ünlüler takımına dahil oldu.

Spartalı Mehmet Kimdir?

Survivor’un yeni yarışmacı adayı Mehmet İngiltere Aston Villa doğumlu. Bir kaç yıldır da Kıbrıs'ta yaşıyor. Türkçesi pek de iyi olmayan Spartalı Mehmet, bunun hem İngiltere hem de Kıbrıs'ta uzun yıllar kalmasına bağlı olduğunu düşünüyor.

SERKAN ERCAN KİMDİR?

1981 tarihinde İstanbul’da doğan Serkan Ercan, evlidir. İstanbul ve Amerika’da ikamet eden Ercan, daha önce TV8 ekranlarında yayınlanan Ütopya yarışmasında tanınmıştır. Milli dağcı ve kaya tırmanışçısı olan Ercan, 1.80 boyundadır. 1996 senesinde dağcılığa başlamış ve 2000-2002 yılları arasında Bulgaristan’da profesyonel dağcılarla beraber 2,5 sene geçirmiştir.

Daha sonra 5 yıl boyunca İsveç’te yaşayan Ercan, ardından Amerika’da yaşamaya başlamıştır. Türkiye’de Milli Takım Dağcı kadrosunda olan Serkan Ercan, tırmanma ve bouldering konularında uzman olduğunu Ütopya yarışmasında da göstermiştir. IFSC Uluslararası Rota Setter Belgesine sahip olan Serkan Ercan’a birçok ünlü marka sponsor olmuştur.

Türkiye’de Milli Takım Dağcı Kadrosunda!

Serkan Ercan, 1996 yılında Kocaeli Ballıkayalar bölgesinde dağcılığa başladı.

2000-2002 yılları arasında Bulgaristan'da profesyonel dağcılarla birlikte 2.5 yıl geçirdi. Ardından 5 yıl boyunca İsveç, Stockholm'de yaşamaya başladı.

Daha sonra da ABD. Utah’ın başşehri Salt Lake City’de yaşamaya başlamıştır. Ayrıca Türkiye’de Milli Takım Dağcı kadrosundadır. Tırmanma ve bouldering konularında uzmandır. IFSC Uluslararası Rota Setter Belgesine sahiptir.

Türkiye Onu “Ütopya” Programı İle Tanımıştı!

Serkan Ercan Ekim 2014 yılında TV8'de ekrana gelen Ütopya programı ile tanınmıştı.  Serkan Ercan Ütopya'da 10 ay kalmış ve finale kadar yükselmişti.

Serkan Ercan, 2014 senesinde başlayan Ütopya’da Altar Gültekin, Çağdaş Tahsin Yıldız, Gamze Çetinkaya, İnci Satır, İnci Melek Bozkaya, Kurretülayn Matur, Murat Rışvan, Özlem Sezgin, Ahmet Arda Sezen, Semih Öztürk, Tezcan Fenerliler, Tuğçe Aksoylu, Tuncay Kes, Türkan Gözcü ile yarışmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...