Tgrt Haber
15 Ekim 2016 16:07 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52

Survivor 2017 ne zaman başlayacak, yarışmacıları kimler, hangi tarihte yayınlanacak?

Survivor 2017 ne zaman başlayacak, hangi tarihte yayınlanacak, yarışmacıları kimler? Her yıl reyting oranları kıran Survivor'un 2017 yılında ne zaman başlayacağı merak edilen konuların başında geliyor. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamalara göre Survivor 2017'nin başlangıç tarihi belli oldu. Survivor 2017 heyecan dolu bölümleriyle TV 8'de olacak.

Survivor 2017 ne zaman başlayacak, yarışmacıları kimler, hangi tarihte yayınlanacak?
Survivor 2017 ne zaman başlayacak, Survivor ne zaman başlayacak, Survivor 2017, survivor ne zaman, survivor ne zaman başlıyor, Survivor 2017 yarışmacıları kimler,

Survivor 2017 ne zaman başlayacak, hangi tarihte yayınlanacak, yarışmacıları kimler? Survivor 2017 hazırlıkları için tüm hızıyla çalışmalar yapan Acun Ilıcalı, bomba gibi bir sezon ile izleyicilerin karşısına çıkacaklarını açıkladı. 2017'nin Şubat ayında başlayacak olan Survivor 2017'de hangi yarışmacıların olacağı da merak konusu... Acun Ilıcalı bu konuda henüz bilgi vermeyi düşünmüyor ama Survivor 2017 hakkında başka ipuçlarında bulunuyor.

Acun Ilıcalı'nın projelerinden biri olan Survivor'un her sezon olduğu gibi bu sene de yarışmacılarının kim olacağı merakla bekleniyor. Geçtiğimiz sezon yine Acun Ilıcalı'nın yeni yarışması Ütopya'da yer alan bir kaç yarışmacı Survivor'un Ünlüler takımına katılmış ve yarışmaya başka bir hava katmışlardı. Ayrıca sürpriz bir isim olan Yılmaz Morgül'ün de varlığı Survivor 2016'yı izlenmeye değer kılmıştı. Survivor 2017'de yani bu sezonda da yine ilginç isimleri bir arada göreceğiz. Henüz Gönüllüler takımında kimler olacağı ile ilgili bir fikrimiz olmasa da Ünlüler'de yarışmaya damga vuracak sıradışı isimler bulunacak. Acun Ilıcalı Ünlüler'de yarışacak isimleri şuan için sır gibi saklıyor programın yayın tarihi yaklaştığında bu isimler 

Survivor 2016'nın yarışmacılarıyla birlikte geçtiğimiz günlerde Ulus 29'da düzenlenen partiye katılan Acun Ilıcalı, yeni sezon için de ilk bilgileri verdi:

2-3 İSİM BELLİ OLDU

'Önümüzdeki sene de iddialıyız. Güzel bir Survivor yapcağız. Yavaş yavaş başladık. Sürpriz isimler de var. Adı üzerinde sürpriz olduğu için söylemeyeceğim. Bu isimler tek tek çıksın daha iyi olur. Ama 2-3 tane çok güzel isim var. Söylesem çok gülersiniz ancak söyleyemiyorum.

"ÖĞLEDEN SONRALARI YUNAN OYUNUNU SEYREDECEĞİZ"

2017 yılında Yunanistan'da yapılacak yarışma hakkında da bilgi veren Ilıcalı, 'Büyük ihtimalle Yunanistan'da da Survivor yapacağız. Yunan televizyonuna Yunan ünlüleri Yunan gönüllüleri şeklinde bir Survivor yapacağız. Onu da Dominik'te çekeceğiz. Bizim için de yeni bir heyecan olacak. Öğleden sonraları Yunan oyununu seyretmeye gideceğiz. Kim kazanıyor ne yapıyor diye. Zaten işimiz azdı biraz daha artacak' dedi.

SURVİVOR 2017 BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Birbirinden ilgiç karakterlerin yer aldığı Survivor'a başvuru yapan kişi sayısı da her yıl artıyor. Online olarak doldurulan Survivor başvuru formunda yarışmacıların bazı soruları yanıtlaması gerekiyor. Bu sorulardan bazıları ise daha önce survivorlardan hangi yarışmacıyı kendinize yakın buluyorsunuz, sigara kullanıyormusunuz, hangi sporları yapıyorsunuz, ciddi herhangi bir sağlık probleminiz, düzenli alınması gereken bir ilaç ve alerjiniz var mı, yüzme biliyor musunuz, survivor'a neden katılmak istiyorsunuz, Survivor'a katılmak için hangi özelliklerinize güveniyorsunuz, Survivor'a yarışmacı olarak katılma şansı elde ederseniz en az ve en çok neden zorlanacağınızı düşünüyorsunuz, kazanırsanız ödülü ne için harcamayı düşünüyorsunuz, bugüne kadar yaptığınız en büyük çılgınlık nedir, bugüne kadar başınıza gelen en talihsiz olay nedir gibi sorular yer alıyor ve bunları yanıtlamanız isteniyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...