Tgrt Haber
03 Ekim 2016 10:17 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52

Survivor 2017 yarışmacıları kadrosu kimler var - Survivor 2017 ne zaman başlayacak

Survivor 2017 için geri sayım resmen başladı, Acun Ilıcalı merakla beklenen detayları açıkladı. Peki Survivor 2017 kadrosu kimler var, Survivor 2017 yarışmacıları kimler, Survivor 2017 kimler var, Survivor 2017 ne zaman başlayacak sorularının cevabı burada.

Survivor 2017 yarışmacıları kadrosu kimler var - Survivor 2017 ne zaman başlayacak
survivor,survivor kimler var,survivor kadrosu,survivor 2017,survivor 2017 kimler var,survivor 2017 kadrosu,survivor yarışmacıları,survivor yeni yarışmacılar kimler,survivor yarışmacıları kim,acun,acun ılıcalı survivor

Survivor 2017 için geri sayım resmen başladı, Acun Ilıcalı merakla beklenen detayları açıkladı. Peki Survivor 2017 kadrosu kimler var, Survivor 2017 yarışmacıları kimler, Survivor 2017 kimler var, Survivor 2017 ne zaman başlayacak sorularının cevabı burada. Ekranların fenomen yarışması Survivor 2017 ekranlara yine bomba gibi gelecek. Survivor yarışmasını sevenler şimdiden yarışmaya katılacak isimleri merakla bekliyor. Biz de bu isimler açıklandıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Magazin 8 mikrofonlarına konuşan ünlü yapımcı, yeni Survivor hakkında, "Önümüzdeki sene de iddialıyız. Güzel bir Survivor yapcağız. Yavaş yavaş başladık. Sürpriz isimler de var. Adı üzerinde sürpriz olduğu için söylemeyeceğim. Bu isimler tek tek çıksın daha iyi olur. Ama 2-3 tane çok güzel isim var. Söylesem çok gülersiniz ancak söyleyemiyorum" ifadelerini kullandı.

SURVIVOR 2017'DE BİR İLK 

Yunanistan'da yapılacak yarışma hakkında da bilgi veren Ilıcalı, "Büyük ihtimalle Yunanistan'da da Survivor yapacağız. Yunan televizyonuna Yunan ünlüleri Yunan gönüllüleri şeklinde bir Survivor yapacağız. Onu da Dominik'te çekeceğiz. Bizim için de yeni bir heyecan olacak. Öğleden sonraları Yunan oyununu seyretmeye gideceğiz. Kim kazanıyor ne yapıyor diye. Zaten işimiz azdı biraz daha artacak" dedi.

SURVİVOR 2017 NE ZAMAN BAŞLAYACAK HANGİ TARİHTE?

Yapılan açıklamalara göre Şubat Ayı'nda ekrana gelecek olan Survivor 2017 yeni yarışmacıları ile izleyicileri şaşırtacak. Her sezon birbirinden hırslı ve eğlenceli konuklara ev sahipliği yapan Survivor'un bu sezon galibi Avatar Atakan olmuş ve 500 bin TL kazanmıştı. Acun Medya tarafından yapılan yarışmanın bu yıl da büyük kavgalarla ve heyecanlı oyunlarla ekrana gelmesi bekleniyor. En iyilerin yarışacağı programda Nihat Doğan, Pascal, Ümit Karan, Hasan Yalnızoğlu gibi isimlerin yer alması bekleniyor. Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Survivor zorlu yaşam koşulları ile yarışmacıları zorluyor. Hem açlık ile hem de kazanmaları gereken oyunlarla uğraşayan yarışmacılar kimi zaman sakatlanıyor.

SURVİVOR 2017 BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Birbirinen ilgiç karakterlerin yer aldığı Survivor'a başvuru yapan kişi sayısı da her yıl artıyor. Online olarak doldurulan Survivor başvuru formunda yarışmacıların bazı soruları yanıtlaması gerekiyor. Bu sorulardan bazıları ise daha önce survivorlardan hangi yarışmacıyı kendinize yakın buluyorsunuz, sigara kullanıyormusunuz, hangi sporları yapıyorsunuz, ciddi herhangi bir sağlık probleminiz, düzenli alınması gereken bir ilaç ve alerjiniz var mı, yüzme biliyor musunuz, survivor'a neden katılmak istiyorsunuz, survivor'a katılmak için hangi özelliklerinize güveniyorsunuz, survivor'a yarışmacı olarak katılma şansı elde ederseniz en az ve en çok neden zorlanacağınızı düşünüyorsunuz, kazanırsanız ödülü ne için harcamayı düşünüyorsunuz, bugüne kadar yaptığınız en büyük çılgınlık nedir, bugüne kadar başınıza gelen en talihsiz olay nedir gibi sorular yer alıyor ve bunları yanıtlamanız isteniyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...