Tgrt Haber
16 Şubat 2020 10:42 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:30

Survivor 2020 Burak Yurdugör kimdir? Survivor 2020 Burak Yurdugör kaç yaşında nereli?

Survivor 2020 Gönüllüler takımı belli oldu. Gönüllüler takımında yer alan Burak Yurdugör araştırılıyor. Peki Burak Yurdugör kimdir? Survivor 2020 Burak Yurdugör kaç yaşında nereli? Detaylar haberimizde..

Survivor 2020 Burak Yurdugör kimdir? Survivor 2020 Burak Yurdugör kaç yaşında nereli?
Burak Yurdugör kimdir,,Survivor 2020 Burak Yurdugör,,Burak Yurdugör kaç yaşında,,Burak Yurdugör nereli,

Survivor 2020 Gönüllüler takımında Burak Yurdugör isimli yarışmacı yer alıyor. Survivor 2020 yarışmacılardan Burak Yurdugör'ün kim olduğu, özel yaşamı ve kariyeri, televizyonseverlerce araştırılıyor. İşte, Burak Yurdugör hakkında merak edilenler...

Burak Yurdugör kimdir?

21 yaşında İstanbul doğumludur. Babası İsviçre Zurich doğumlu fakat kökeni İstanbul ve Yemen'e dayanıyor. Bir kız kardeşi var. Babannesi ve ailesi ile beraber yaşıyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma Uçuş Harekat bölümünden mezun.

Şuan da Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi bölümü okuyor. Spora ilk okulda başladı. Yüzme branşı ile belli bir süre basketbolu beraber oynadı ve üniversitede de kısa süreliğine amerikan futbolu oynadı. Aktif olarak şuan da crossfit ve fitness ile uğraşıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...