Tgrt Haber
26 Mart 2018 20:14 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:43

Survivor 26 Mart eleme | Survivor 8. hafta kim elendi? | Survivor son kim elendi? SURVİVOR CANLI

Survivor 26 Mart eleme | Survivor 8. hafta kim elendi? | Survivor son kim elendi? SURVİVOR CANLI Survivor eleme heyecanı bu akşam başladı. Survivor 8. hafta eleme adayları arasında Survivor Anıl, Survivor Yağmur ve Survior Ramazan isimleri olacak ve bu akşam adaya bu isimlerden biri veda edecek. Flaş gelişme olarak duyuracağımız Survivor'da elenen kim oldu, Survivor son elenen ismi haberimizde bulabilirsiniz...

Survivor 26 Mart eleme | Survivor 8. hafta kim elendi? | Survivor son kim elendi? SURVİVOR CANLI
survivor son elenen kim,survivor son elenen isim kim oldu,survivor kim elendi,survivor kim gitt,survivor son hafta,survivor 8.hafta,survivor adaya veda eden isim,survivor 26 mart eleme,acun ılıcalı,tv8,survivor canlı,survivor canlı izle

Survivor 26 Mart eleme | Survivor 8. hafta kim elendi? | SURVİVOR CANLI İZLE Survivor eleme heyecanı bu akşam başladı. Survivor 8. hafta eleme adayları arasında Survivor Anıl, Survivor Yağmur ve Survior Ramazan isimleri olacak ve bu akşam adaya bu isimlerden biri veda edecek. Survivor kim elendi, Survivor kim gitti, survivor adaya veda eden isim anahtar kelimeleriyle hem haberimizin içeriğinde hem de internet sitelerinde öğrenebileceğiniz sonucu Flaş gelişme olarak duyuracağımız Survivor elenen kim oldu, Survivor son elenen ismi haberimizde bulabilirsiniz...

Survivor elenen isim Ramazan Kalyoncu oldu. 26 mart

SURVİVOR ELENEN İSİM KİM OLDU (OLACAK?)

Survivor 2018'de 8. hafta eleme heyecanı yaşanıyor. Haftaya Turabi ile Adem'in kavgası ile başlayan ada sakinleri, bu kavganın tarafları arasında barış sağlanana dek gerilimli hava sürerken sembol, iletişim ve dokunulmazlık oyunlarına bu atmosferle girildi. Survivor 2018'de yaşanan All Star-Gönüllüler rekabeti her hafta başka bir boyuta taşınırken, Survivor izleyenleri bu heyecanı ilgiyle takip ediyor. Survivor elemelerinde 26 mart akşamı ise eleme adayları olarak Survivor Ramazan Kalyoncu kimdir, Survivor Yağmur ve Survivor Anıl Berk isimleri öne çıkarken, Haftayı dokunulmazlık alarak kapatan Cumali, Performans ödülü ile haftayı taçlandıran Survivor Birsen bu eleme heyecanının dışında kaldılar. İşte Survivor kim elendi, Survivor kim gitti, Survivor 26 kim elendi, Survivor adaya veda eden isim....

survivor elenen isim ramazan kalyoncu

SURVİVOR ÜMİT KARAN KORKUTTU!

Survivor 2018'de 8. hafta geride kalırken bu hafta içinde yaşanan bir olay hem ada sakinlerini hem de ekranl başındakileri korkuttu. Heyecanlı bir oyun sırasında Survivor Ümit Karan, oyun sırasında sakatlanarak herkesi korkuttu.

survivor ümit karan

SURVİVOR'DE MURAT CEYLAN ŞOKU!

Survivor ödül oyununda Murat Ceylanın başına gelenler herkesi şoka uğratt! Survivor Hilmi cem ile ödül oyunu sırasında Panoyu taşıyan Survivor Murat Ceylan, panonun kendisine isabet etmesiyle birde yere yığıldı. Tüm sağlık ekibinin anında müdahele etmesiyle Murat Ceylan kendine gelebildi.

survivor murat ceylan

SURVİVOR'DA ADAYA VEDA EDEN İSİM İPEK OLMUŞTU!

Survivor 7. hafta elemelerinde herkesi şaşkınlığa uğratan bir gelişme yaşanmıştır. Survivor 7. haftada 21 mart akşamı eleme adayları arasında yer alan Survivor iPEK adaya veda eden isim olarak Survivor eleme tarihine adını yazdırmıştı.

SURVİVOR İPEK KİMDİR?

Survivor İpek Yaşar 27 yaşındadır. Hukuk Fakültesi mezunudur. Aynı zamanda Galatasaray A Takımı’nda forma giymiş milli su topu oyuncusudur. Aynı zamanda atlet olan İpek, crossfit hocalığı yapıyor. CrossFit sporcusu olan İpek Yaşar Hukuk Fakültesini bitirmiştir. Daha sonra yüksek lisans yapan İpek Yaşar başarılı bir avukat adayıdır.

survivor kim elendi

SURVİVOR TÜKİYE-YUNANİSTAN KARŞILAŞMASI GALİBİ KİM OLMUŞTU?

Survivor panoramada bu haftanın diğer bir ghelişmesi ise Ülke takım arasındaki rekabetti. Survivor 2018'de bu hafta Türkiye ile Yunanistan arasında kıyasıya bir rekabet ve oyun yaşanmış ve karşılaşmanın galibi Survivor Türkiye olmuştu.

survivor yağmur banda

GEÇEN HAFTA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu oynanan oyunlar sonucunda All Star takımı kazandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler'de oylama yapıldı. Yapılan oylama sonucunda en çok ismi çıkarak potaya ilk giren isim İpek oldu. İkinci adayı ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Nagihan söyledi. Nagihan'ın elenmesi için verdiği isim ise Ramazan oldu. Funda ise elenmesi için Birsen'in ismini verdi. 

SEMA DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA İSYAN ETTİ!

Bu haftaki oynanacak dokunulmazlık oyunu öncesinde Acun Ilıcalı, havuz parkurunda Funda'nın bir önceki oyunda boğulma tehlikesi atlattığı için oynamayacağını belirtti. Bu duruma çok sinirlenen All star takımı yarışmacısı Sema, duruma tepki göstererek; 'Bu oyun dokunulmazlık oyunu, bizim takımdan değil de yüzme bilmeyen gitsin ozaman, Adaletli olsun burası Survivor' dedi.

İki yarışmacıda karşılıklı sözlü tartışmaya girerek gerginlik oluşturdu. Acun Ilıcalı ise olayın Funda'ya kaldığını oynayıp oynanamak ona kalmış diyerek ortalığı yatıştırdı. Funda ise, karşı takıma 'Ben muhattap olduğum kişilere açıklamasını yaptım, size açıklama yapmak zorunda değilim. Ben oynamıyorum' diyerek oyuna katılmadığını açıkladı. 

survivor son kim elendi

SURVİVOR SON KİM ELENDİ, SURVİVOR KİM GİTTİ?

All Star-Gönüllüler rekabetine Nagihan'ın gönüllüler takımına geçmesi, Adaya yeni Katılan Berna Canbeldek isminin müthiş performansı ve Survivor Turabi ile Survivor Adem arasındaki rekabet her şeyi bir kenara bırakırken, survivor'da son elenen isim bu hafta belli olacak. 

ANIL BERK KİMDİR

SURVİVOR ANIL BERK BAKİ KİMDİR?

Anıl Berk Baki, 1991 yılında İstanbul'da doğdu. Lise eğitimini Galatasaray Lisesi'nde tamamladı. Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim Bölümü'nü bitirdi. Hobi olarak uğraştığı Yelek sporunu ilerleyen zamanlarda profesyonel olarak yapmaya başlayan Baki, kendisini bu alanda iyice geliştirerek Milli sporculuğa kadar yükseldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...