Tgrt Haber
24 Ocak 2017 23:23 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:30

Survivor da klm gitti 24 Ocak 2017 Salı eleme gecesinde ilk elenen isim

Survivor 2017'de üçüncü bölümde eleme ve ödül heyecanı yaşanıyor. Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? Survivor kim elendi ? İşte Survivor ikinci bölümde elenen o isim... Survivor 2017'de yaşanacaklar büyük merak konusu. İşte Survivor 2017 ile ilgili merak edilenler...

Survivor da klm gitti 24 Ocak 2017 Salı eleme gecesinde ilk elenen isim
survivor kim elendi, survivor 2017 ilk elenen isim, survivor eleme gecesi, survivor 2017,

 Survivor 2017 heyecanı bu akşam yayınlanan ilk bölümü ile başladı.. Survivor 2017 Ünlüler ve Gönüllüler kadrosu belli oldu. Herkesin merakla beklediği kadrolar yarışmaya başladı. Ünlü yapıncı Acun Ilıcalı bu sezonda yarışmada sürpriz isimlere yer verdi. Ünlüler kadrosunda İlhan Mansız, Serhat Akın futbolcu olarak yer alıyor. Takımın diğer güçlü ismi ise boksör Adem Kılıçcı olacak. Kadınlar tarafında da bu sezon oldukça iddialı isimler yer alıyor. Milli dalgıç Şahika Ercümen, milli atletler atlet Sema Apak ve Pınar Saka, ile kickboksçu Sabriye Şengül Survivor 2017 olmak için yarışacak.

SURVİVOR 3. BÖLÜM

Survivor 3. bölümde ödül oyunu yarışması vardı. Ünlüler ve gönüllüler takımı balık malzemelerini kazanmak için yarıştı. Ödül oyununda balık malzemeleri (Zıpkın, Olta, misina, kurşun) vardı. Ödül oyununu kazanan takım denizden rahatlıkla balık tutabileceklerdi. O yüzden ödül oyununda tansiyon oldukça yüksekti.

Survivor 2017 kim elendi? İŞTE ELENEN O İSİM

Survivor 2017 gönüllülerde; Erdi, Fulya, Berna ve Eser elenecek adaylar olarak seçilmişlerdi. Survivor 2017 elenen yarışmacı Fulya Şahin oldu.

1. TURU GÖNÜLLÜLER KAZANDI

Ödül oyunu arabayla itilen oldukça zor bir yarışmaydı. Ancak gönüllüler takımı bu oyuna çok iyi başladı. Büyük heyecana sahne olan ilk turu gönüllüler takımı 5-3 kazanarak seride 1-0 öne geçti.

2. TURDA ÜNLÜLER FARK ATTI

Ünlüler takımı 2. tura rakibine oranla çok daha iyi başladı. Bu bölümde ünlüler adına yarışan Adem Kılıççı ve İlhan Mansız gibi isimler rakiplerine galibiyet şansı vermedi. Ünlüler takımı 2. turu 5-1 gibi farklı skorla kazanarak durumu 1-1 yaparak sonucu final periyoduna taşıdı.

3. TURDA YİNE BÜYÜK HEYECAN VARDI

3. Turun ilk yarışını gönüllüler takımı Volkan ile Adem Kılıççı'ya karşı kazanarak 1-0 öne geçti. 2. oyunda ise Ünlüler takımından Sema, Burçak'a karşı yarışarak oyunu kazandı ve durumu 1-1 yaptı. 3. oyunda ünlüler kazanmaya devam etti. Sahneye çıkan Çılgın Sedat'tı. Erdi'ye karşı yarışan Sedat durumu 2-1'e getirdi. 4. yarışta bu kez gönüllüler eşitliği sağlayan taraf oldu. Berna skoru 2-2 yaptı.

ÇILGIN SEDAT ŞOV YAPTI

3'te bitecek yarışmada durum 2-2'ydi ve heyecan doruktaydı. Kadın ve erkek yarışmacılar bu yarışta birlikte yarıştı. Ünlüler takımında Çılgın Sedat arka arkaya 3 topuda atarak yarışmayı ünlülere kazandırdı. Yarışma sonrası Ünlüler takımı büyük sevinç yaşadı.

Survivor 2017'de sürpriz gelişme | Sadin Bakır kimdir?

Survivor 2017'de çok şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Survivor'da dokunulmazlık oyunu ve bireysel dokunulmazlık oyunun ardından Survivor 2017'ye yeni bir yarışmacı katıldı. Survivor yeni yarışmacısı Sadin Bakır kimdir? sorusunu Survivor fanları merak ediyor.

Survivor yeni yarışmacısı Sadin Bakır kimdir?

Güreşçi olan Sadin Bakır, İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yaşıyor ve aslan Gaziantepli. Ata sporu güreşle uğraşan ve yıllarca milli takıma hizmet eden Sadin Bakır şu anda antrenörlükle uğraşıyor ve madalyalar kazanacak güreşçiler yetiştirmek için emek veriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...