Tgrt Haber
06 May 2014 08:43 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52

Survivor kim elendi? Ahmet Dursun mu, İsmail Baki Tuncer mi, Tolga Karel mi?

Survivor'da bu hafta adaya veda eden isim belli oldu. Survivor kim gitti, Survivor kim elendi ayrıntılar detaylar.

Survivor kim elendi? Ahmet Dursun mu, İsmail Baki Tuncer mi, Tolga Karel mi?
Survivor kim elendi, ahmet dursun mu, ismail baki tuncer mi, tolga karel mi, survivor, ismail baki elendi

Survivor 2014'den bu hafta kimin elendiği belli oldu. Survivor Ünlüler Gönüllüler'den bu hafta İsmail Baki Tuncer elendi. SMS sonuçlarında Ahmet Dursun ve Tolga Karel'den az oy alan İsmail Baki Tuncer Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'den son elenen isim oldu. İşte Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'in son bölümü ada konseyinde yaşanan olaylar... 

Survivor 2014'den İsmail Baki Tuncer Elendi? İsmail Baki Tuncer Kimdir? - Star TV ekranlarında yayınlanan dünyanın en zor yarışması Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor'ın son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. 

2014 Survivor Ünlüler Gönüllüler'de bir ayrılık daha yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler Takımı ada konseyine gitti. Ada konseyinde en çok İsmail Baki Tuncer ve Tolga Karel'in isimi çıktı. Yapılan SMS oylamasında birinci gelen Serenay Aktaş, İsmail Baki Tuncer ve Tolga Karel'in yanına Ahmet Dursun'un ismini söyledi. SMS sıralamasında 6. son sırada olan İsmail Baki Tuncer adaya veda eden isim oldu. 

2014 SURVİVOR 5 MAYIS SMS SIRALAMASI 

Survivor Ünlüler Gönüllüler'in 5 Mayıs 2014 Pazartesi sms sonuçları şu şekilde sıralandı; 1- Serenay Aktaş, 2- Gökhan Keser, 3- Tolga Karel, 4- Merve Aydın, 5- Ahmet Dursun, 6- İsmail Baki Tuncer... 

SURVİVOR İSMAİL BAKİ TUNCER KİMDİR? 

Survivor 2014 yarışmacısı İsmail, 1977 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Orta halli ve 3 çocuklu bir ailenin ortancası olan İsmail Baki, yeteneğini küçük yaşlarda keşfetti. İlk olarak rahmetli Kemal Sunal ' ın Şaban tiplemesiyle taklitlerine başlayan İsmail Baki, sayısız yetenek yarışmasını kazandı ve gitgide kendini geliştirdi. 1999 ' da vatani görevinden dönen İsmail Baki, 2001 yılında yapımcılığını Hıncal Uluç ' un üstlendiği, sunuculuklarını Ali Kocatepe ve Nehir Erdoğan ' ın yaptığı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tele Pazar programında canlı yayın skeçleriyle merdivenleri bir bir tırmanmaya başladı. 

Survivor İsmail Baki 2003 yılının ilk ayında Radyo Klas ' da sanatını konuşturuyordu. Yeteneği çok geçmeden keşfedildi ve televizyon reklamlarından, dizi filmlere; Radyo reklamlarından, televizyon programlarına, medyanın her alanında ismi tanınır oldu. Bir spor kanalında “Komiglig” adlı spor komedi programı ve ayrıca “Magazin Rüzgârı” adlı programda parodilerde boy gösteren, “Kısmet Değilmiş” ve “Erkek Tarafı” dizilerinde rol alan, Meşhurlar Perdesi ' nde ünlü tiplemeleri sesiyle canlandıran ve radyolarda sesiyle hayat verdiği karakterlerin olduğu reklam işleri dönen İsmail Baki; daha sonra Süper FM ' e transfer oldu. 

İsmail Baki TV8 ' de yayınlanan “Joker” adlı şaka programında ve yine TV8 ' de “Co-Medya” isimli programda görev almıştır. Kanaltürk ekranlarında “Medyatip” isimli mizah programında görev alan İsmail Baki 5 Ekim 2009 ' da Pal FM bünyesinde program yapmaya başlamış ve 26 Ağustos 2011 ' den itibaren radyoculuğa ara vermiştir. 2011 sonlarında TRT 1 ekranlarında Tonga isimli gizli kamera bilgi yarışması sunuculuğu üstlenen İsmail Baki, TNT ekranlarında İSMAİL adlı programıyla izleyenlerin beğenisini kazanmıştır. İsmail Baki son olarak Fox TV'de Tv isimli komedi programı yapmıştır. İsmail Baki evli ve iki çocuk babasıdır. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...