Tgrt Haber
01 Mart 2016 10:26 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:09

Survivor kim elendi burada SMS sonucu ertelendi mi - Survivor 2016 sms sıralaması Semih Efecan elendi mi?

Survivor'da kim elendi bugün belli olacak. Survivor'da 2 Mart tarihi yarışmada dönüm noktası olacak. 1 kişi daha adaye veda edecek. İşte Survivor kim elendi, Survivor Semih mi Efecan mı elendi Survivor kim elenicek, Survivor sms sonucu, Survivor oy sıralaması, Survivor sms sıralaması, survivor sms sonuçları, Survivor oylama sonucu detayları...

Survivor kim elendi burada SMS sonucu ertelendi mi - Survivor 2016 sms sıralaması Semih Efecan elendi mi?
survivor,ünlüler,gönüllüler,Survivor kim elendi,Survivor kim elenicek,Survivor sms sonucu,Survivor oy sıralaması,Survivor oylama sonucu,survivor oy,survivor elenen kim,survivor semih elendi mi,survivor 2016,survivor sms sonuçları

Survivor'da kim elendi bugün belli olacak. Survivor'da 2 Mart tarihi yarışmada dönüm noktası olacak. 1 kişi daha adaye veda edecek. İşte Survivor kim elendi, Survivor Semih mi Efecan mı elendi Survivor kim elenicek, Survivor sms sonucu, Survivor oy sıralaması, Survivor sms sıralaması, survivor sms sonuçları, Survivor oylama sonucu detayları... Survivor adına yakışır yarışmalarla devam ediyor. Survivor 28 Şubat akşamı Ada konseyinden önce Acun Ilıcalı Dokunulmazlık Oyununda kaybeden Gönüllüler in adlarını ve SMS numaralarını belirtti. Dokunulmazlık Oyununu kaybeden Gönüllüler’den bir yarışmacı Ada Konseyinde çıkacak ve 1 Mart Salı gecesi gerçekleşecek olan SMS sonuçları gecesinde diğer iki yarışmacı ile Halk Oylamasına çıkacak.Survivor'da ilk elenen isim Yаğmur olmuştu. Survivor 2016 da bu sene bir ilk yaşandı.

Survivor dün akşam neden ertelendi, survivor kim elendi, Semih mi elendi, Efecan mı elendi, merak edilen sorular bu akşam yanıt buluyor. Tv8'de ekrana gelen Survivor yarışması heyecan dolu bir eleme gecesiyle bu akşam izleyicinin karşısına çıkacak. Yayın günlerini değiştiren Acun Ilıcalı, Survivor SMS sonuçları sıralamasına göre kim elendi sorusunun yanıtı bu akşam belli olacak. Survivor 2016 adasında kim elendi sorusunun yanıtını salı günü yerine çarşamba günü yanıt bulacak. TV8 kanalı Survivor finalini beklenmedik bir şekilde 2 Mart çarşamba gününe kaydırdı. Survivor ada konseyinde gönüllüler takımı eleme adayı olarak Semih Öztürk'ü çıkarmıştı.Kişisel dokunulmazlığı kazanan Gizem Kerimoğlu da elenmek üzere Efecan Dianzenza adını vermişti.

SMS SONUÇLARI

1. Semih oldu

11. sezonuyla TV8 ekranlarındа yayınlanan Survivor yarışmasındaki yeni kuralı Acun Ilıcаlı geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Survivor'da ünlüler ve gönüllülеr takımlarına baştan dаhil olmayan 4 sürpriz isimden ikisi, yapılacak oyunları kazanan takıma katılаcaktı.. Survivor 2016 adasında kim elendi sorusunun yanıtını salı günü yerine çarşamba günü yanıt bulacak. TV8 kanalı Survivor finalini beklenmedik bir şekilde 2 Şubat çarşamba gününe kaydırdı. Survivor ada konseyinde gönüllüler takımı eleme adayı olarak Semih Öztürk'ü çıkarmıştı. Kişisel dokunulmazlığı kazanan Gizem Kerimoğlu da elenmek üzere Efecan Dianzenza adını vermişti.

SURVİVOR ELEMESİ NEDEN ERTELENDİ?

Survivor elemesi artık çarşamba günleri yayınlanacak. Yayın günlerini değiştiren Acun Ilıcalı haftada 5 gün Survivor izlettirecek. Haliyle salı günü yapılan SMS oylaması da çarşamba gününe kaydı. Artık Survivor finali çarşamba günleri gerçekleşecek. Survivor TV8 kanalında cumartesi, pazar, pazartesi, salı ve çarşamba günleri yayınlanacak.

SURVİVOR SMS SONUÇLARI KİM BİRİNCİ OLUR?

Survivor gönüllüler SMS sıralaması ve oylama sonuçları acunn.com sitesi tarafından yarın açıklanacak. Survivor SMS sıralamasında birinci olacak isim de elenmesi için bir ismi verecek. Böylece elemeye 3 isim çıkacak. Bu durumda Survivor gönüllüre SMS sıralamasına bakılacak ve sonuçlara göre sonda olan isim elenecek.

Survivor kim elendi burada SMS sonucu ertelendi mi - Survivor 2016 sms sıralaması Semih Efecan elendi mi?

SURVİVOR 2016'DAN KİM ELENDİ?

Survivor adasında Semih Öztürk ve Efecan Dianzenza'nın yanına gelecek ismi SMS oylaması sonuçlarına göre birinci olan isim belirleyecek. Birinci olan ismin vereceği kişiyle birlikte 'kim elendi' sorusunun yanıtı için gönüllüler SMS sıralamasına bakılacak. Survivor SMS sıralaması sonuçlarına göre en sonda olan isim elenecek.

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor 2016 adasından elenen ilk isim geçen hafta belli olmuştu. Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı SMS oylamasına çıkmıştı. İsmi yazılanlar ise Tuğba Özay ile Yılmaz Morgül olmuştu. Survivor ünlüler SMS sıralamasında birinci çıkan Avatar Atakan performansa dayalı olarak isim verince elenen kişi SMS sıralamasında da en sonda olan Yağmur Özdemir olmuştu.

SURVİVOR SEMİH ÖZTÜRK GİZEM KERİMOĞLU İFŞASI

Efecan Dianzenza ve Semih Öztürk'ün kaderini Survivor gönüllüler SMS sıralaması sonuçları verecek. Bu sebeple de Survivor SMS sıralaması çok büyük önem taşıyor. Hal böyle olunca da Semih Öztürk tüm planlarını SMS oylaması üzerine yaptı. Bu planları ifşa eden ise Ütopya'dan sevgilisi olan Kurretülayn Matur oldu. Kurretülayn Matur'un açıklamasına göre Semih Öztürk tüm SMS'lerin kendisine atılmasını, yakın arkadaşı diye 'Gizem Kerimoğlu'na oy verilmemesini istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...