Tgrt Haber
22 Şubat 2016 09:54 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:16

Survivor kim elendi kim elenecek, Survivor 2016 Tuğba Özay mı Yılmaz Morgül mü elendi

Survivor kim elendi? Survivor'da eleme heyacanı yaşanıyor. Bu akşam 1 kişi Survivor 2016'ya veda edecek. Peki Survivor kim elendi, Survivor'da kim elenecek, Survivor 2016 kim elendi, Survivor Yılmaz Morgül elendi mi, Survivor Tuğba Özay elendi mi, Adaya kim veda edecek, Survivor eleme detayları burada.

Survivor kim elendi kim elenecek, Survivor 2016 Tuğba Özay mı Yılmaz Morgül mü elendi
Survivor kim elendi, Survivor&tt2;da kim elenecek, Survivor 2016 kim elendi, Survivor Yılmaz Morgül elendi mi, Survivor Tuğba Özay elendi mi, Survivor eleme, Survivor eleme gecesi, Survivor Yılmaz Morgül, Survivor Tuğba Özay,

Survivor'da eleme heyacanı yaşanıyor. Bu akşam 1 kişi Survivor 2016'ya veda edecek. Peki Survivor kim elendi, Survivor'da kim elenecek, Survivor 2016 kim elendi, Survivor Yılmaz Morgül elendi mi, Survivor Tuğba Özay elendi mi, Adaya kim veda edecek, Survivor eleme detayları burada. Survivor adasında dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı 10'a 5 ile gönüllüler takımına kaybetti. Haliyle ada konseyine eleme için giden ilk takım ünlüler oldu. Konseyde ünlüler takımındaki gruplaşma net bir şekilde ortaya çıktı. Avatan Atakan ve Yunus Günçe başta olmak üzere ünlülerin büyük bir kısmı Tuğba Özay'ı hedef aldı. Survivor ada konseyindeki oylamada Avatan Atakan, Ebru Öztürk ve Yunus Günçe Tuğba Özay elensin diye hem kulis yaptılar hem de adını yazdılar. Bugün Survivor'ı izleyen seyirciler için heyecanlı gün. Çünkü kimin elendiği belli olacak. Eleme heyecanı öncesi sizler için gelişmeleri derlerdik.

GÖNÜLLÜLER KAZANDI

Survivor dokunulmazlık oyunu büyük mücadeley sahne oldu diyemiyoruz. Dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı 10’a 5 gibi büyük bir farkla kazandı. Yüzde yüz güce dayalı değirmen kolu itme oyununda hem tekli eşleşmede hem de çiftli eşleşmede gönüllüler takımı büyük bir başarı ortaya koydu. Şimdi sıra eleme gecesinde. 12 kişilik ünlüler takımında bir kişi bu hafta Survivor’a veda edecek.

Oylama sandığından Tuğba Özay ismi çıktı. Tuğba Özay adının yazılmasına "Çok şaşırdığım bir sonuç olmadı. Dünkü yarışta benim bir hatam olmamasına rağmen kendileri öyle uygun görüp hatam olduğunu sürekli söylediler. Hakkımda kulis yaptılar. Ne kadar mert olduklarını gördük. Bugün daha yarışın ne olduğu bilinmezken kulisler yapıldığını bana sevdiğim arkadaşım söyledi. O yüzden çok şaşırmadım sağlık olsun" sözleriyle tepki verdi.

EBRU ÖZTÜRK ELENMESİ İÇİN YILMAZ MORGÜL'Ü SÖYLEDİ

Kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan Ebru Öztürk de Yılmaz Morgül ismini verince elenecek 2 isim belli oldu. Ebru Öztürk 'Neden Yılmaz Morgül'ü seçtiğini'  "Kimi söyleyeceğim çok düşünmedim. Çünkü benim burda kalbimi kıran bir kişi vardı. Ben bunu unutmadım. Benden özür dilemedi. O yüzden de Yılmaz'ı söylemek istiyorum" sözleriyle açıkladı.

Survivor kim elendi kim elenecek, Survivor 2016 Tuğba Özay mı Yılmaz Morgül mü elendi

YILMAZ MORGÜL, EBRU ÖZTÜRK'E ÇOK BOZULDU

Yılmaz Morgül ise 'Türk halkı görecektir kimin ne kadar doğru kimin sahte olduğunu. Gece kalk hasta diye su ver üstünü ört. Karşılığında da gördüğünüz gibi insanlık ödülü. Ben bir kişiye yanlış yaparsam gider gönlünü okşarım. Ben zaten o davranışı sergiledim" dedi.

ELEME GECESİ NE ZAMAN YAPILDI?

Eleme gecesi 21 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşti. İlk eleme bu hafta içerisinde gerçekleşiyor.

SURVİVOR'DA ELEME SİSTEMİ DEĞİŞTİ

Ekranların reyting rekorları kıran yarışması Survivor'da yeni bir eleme sistemine geçildi. TV 8 ekranların sevilen yarışması Survivor'da eleme sistemi değiştirildi. Acun Ilıcalı ada konseyinde yarışmacılara yeni sistemi anlattı. Yeni şu şekilde olacak Survivor'un başında smste en çok oy alan yarışmacı bir aday gösteriyodu, ada konseyinde bir aday çıkıyordu, sms'i en çok olan arkadaşımız ikinci adayı gösteriyordu ve bu ikisinden biri Survivor'a veda ediyordu. Bu sene aday sayısı 3 olacak. Birinci adayı ada konseyi belirleyecek, 2'nci adayı smste en çok oy alan belirleyecek, 3'ncü adayı da kaybeden takımının kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan belirleyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...