Tgrt Haber
15 Haziran 2015 16:06 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Survivor Kim elendi merak konusu - Adadan ayrılan isim bakın kim oldu

Survivor All Starda bu hafta kim elenecek merak konusu. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımından kim gidecek? Survivorda Kim elendi tıkla... Gönüllülerden de iki aday çıktı işte detaylar

Survivor Kim elendi merak konusu - Adadan ayrılan isim bakın kim oldu
survivor kim elendi, survivor serenay kimdir, merve aydın kimdir, survivor all star eleme, ünlüler, gönüllüler,

Survivor All Starda bu hafta kim elenecek merak konusu. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımından kim gidecek? Survivorda Kim elendi tıkla öğren...Survivorda ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı ve kazanan ünlüler takımı oldu. Gönüllüler takımı ada konseyinde isim yazdı ve 2 aday çıktı. Bunlardan biri Hilmicem diğeri Hasan. Böylelikle bu ada konseyinde 4 isim çıkmış oldu. En az oyu kim alacak, Survivor all stara ki veda edecek büyük merak konuus...Survivorda soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı birini gönderecek. Adaya veda eden kişi kim olacak. Son konseyde neler yaşanacak büyük merak konusu. dün akşam yaşanan ada konseyinde ilginç anlara şahit olundu. Oylamada Ünlüler takımından iki isim çıktı. bunlardan biri Merve Aydın diğeri ise Serenay... Bu durum karşısında şaşkınlığını gizlemeyen Hakan Doğukan'a tepki gösterdi. Bu durum karşısında 2-2 oy olarak Sms oylamasına çıkacak iki ism belli olmuş oldu. Survivor All Starda kim elendi açıklandığı an burada olacak. 

SURVİVOR ALL STAR'DA BU HAFTA ELENEN İSİM SERENAY AKTAŞ OLDU

İŞTE SERANAY'DAN İLK AÇIKLAMA!
 
Konseyde Doğukan’ın şaşırtıcı bir şekilde ismini yazmasından dolayı elenen Serenay ise adının açıklanmasından sonra gözyaşları döktü. Doğukan’a sitem eden Serenay “Sevdiğim insan tarafından elenmek beni yıktı” dedi.  Doğukan’ın omuzuna vuran ve “Artık mutlusundur herhalde. Ben beraber yürüdüğüm insanları hançerlemem” diyen Serenay Aktaş “Ben elenme pahasına da olsa sahip olduğum değerlerden caymadım. Çok üzgünüm. Buna beraber yürüdüğüm sevdiğim insanın sahip olması. Anne-babamdan başka yakın olduğum kimse yoktu Survivor’daki en büyük hatam sanırım bana 1 adım gelene üç adım gitmem oldu. Biraz daha çakal olsaydım yakın arkadaşlarım hançerlemezdi” dedi.
 
Doğukan Serenay’ın ismini yazmamış olsaydı, dün akşamki elemeye Merve Aydın, Hasan ve Hilmicem girmiş olacaktı. Hasan ve Merve kendi takımlarında son haftalarda en fazla oy alan isimler olduğu için büyük ihtimalle Hilmicem elenmiş olacaktı. Doğukan, ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybetmeleri halinde kendi adının yazılacağını ve Merve’ye karşı da oylamada şansının olmayacağını bildiği için oyu daha az olan Serenay’ı yazarak kendisinin elenme şansını azaltmıştı.

Survivor All Star 'da kim elendi sorusunun yanıtı için toplanan ada konseyinde Doğukan şoku yaşandı. Survivor ünlüler SMS sıralamasına göre Merve ya da Seranay elenecek.Survivor All Star adası dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımının ada konseyindeki oylamasıyla çalkalandı. Survivor ünlüler SMS sıralamasına göre elenecek ilk adaylar belli oldu. Merve Aydın ismi bekleniyordu ama asıl şoku Doğukan Manço , Seranay Aktaş'ın adını yazarak yaşattı. İşte Survivor 14 Haziran ada konseyinde yaşananlar. 

Survivor All Star’ın asabi çocuğu 15 haftadır Dominik’teydi. Elendi ve ayağının tozuyla bizimle buluştu. Hakan ile ne derdi olduğunu, ‘İkiyüzlü’ olarak tanımladığı Hasan’ı ve “Yönlendirmelere açık” dediği Doğukan’ı anlattı.

Survivor’da en tahammül edemediğiniz isim kimdi?
Hakan. Hiçbirimiz onu sevmedik. Kendi takımı da sevmedi. 

Neden?
Anlaşılacak bir adam değil. İkiyüzlü ve herkesin arkasından konuşuyor. İnsanları birbirine düşürmeye çalışıp ve tahrik eden bir karakteri var. Bunu da herkes gördü. Bence o bir patates!

‘Patates’ derken ne kastediyorsunuz? 
Performansı olmayan, patates çuvalı gibi biri. Benim için de hep öyle kalacak. Patatese tepki gösteren olduysa onlardan özür diliyorum ama Hakan’dan özür dilemedim ve dilemeyeceğim. Bir de Hakan’a kafa atma mevzunuz var... Bu hareketinizden dolayı pişmanlık duyuyor musunuz?
Ben ona kafa atmadım. Dümdüz hızlı şekilde yürüdüm, o da bana aynı şekilde yürüdü ve önümden çekilmedi. Sonra bayrakların arkasına geçip kafa atarak alnında kırmızılık yaptı. Ama kameralar yakalayamadı. Sorunun cevabına gelirsek Hakan’a yaptığım hiçbir şeyden pişmanlık duymadım.


O adadaki en sakin isim Hasan... Onunla da tartıştınız...
O bana iki yüzlü geldi. Onun yaptığı hatalar yüzünden ödül yarışmalarını kaybettik.

Turabi’nin yancısı’ eleştirilerine ne diyorsunuz?
Böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum. Yancısı falan olmadım. Farklı karakterleriz. Biz iyi arkadaş ve iyi bir grup olduk. Turabi bence süper ve dobra bir adam. Hiçbir sahtekârlığı yok.

En sahte bulduğunuz isim kim?
Hakan dışında Anıl. Tribünlere oynuyor. Performansı iyi değildi. Sakatlandı, iyileşemeyecekse yarışmadan gitseydi. Burası All Star.

İlk Survivor’da hakkınızda yapılan eleştirilerin başında kadın düşmanlığı geliyor...
Duygu Çetinkaya 2013’teki yarışmada yanlış anlatımlarıyla beni öyle gibi gösterdi, üzerimden prim yaptı. Bunun böyle olmadığını ispat ettim. Ona hak ettiği cezayı ben, Hilmicem ve Turabi verdik. Bunun planını kimseye söylemeden yaptık ve ilk haftadan eledik.


Söylendiği gibi Hilmicem ve Begüm arasında aşk yaşanıyor mu?
Hayır. Alakası yok. Bunların hepsi yalan. Onları adada bir arada bile göremezsiniz. Begüm son zamanlarda yanımıza geldi.Adaya dair pişmanlığınız var mı?
Hayır. All Star’da yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim. Söylediklerimin arkasındayım. 2013’te kadın düşmanı gibi gösterilmiştim. Ama şimdi hayranlarım arttı. All Star’a yakışır olduğum görüldü. Benim karakterim bu. İsteyen beğenir, isteyen beğenmez.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...