Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Mart 2016 10:59 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55

Survivor Kim Elendi SMS Sonuçları Sıralaması, Tuğba Özay Elendi mi, Ebru Öztürk elendi mi (Survivor 8 Mart Eleme)

Survivor kimin elendiği belli oldu. Survivor eleme adayı kimler belli olmuştu. İşte Survivor kim elendi, Survivor sms sonuçları, Survivor sms sıralaması, Survivor dün kim elendi, Survivor Tuğba Özay elendi mi, Survivor Ebru Öztürk elendi mi, Survivor eleme gecesi, Survivor eleme sonuçları burada...

Survivor Kim Elendi SMS Sonuçları Sıralaması, Tuğba Özay Elendi mi, Ebru Öztürk elendi mi (Survivor 8 Mart Eleme)
survivor, eleme, Survivor kim elendi, Survivor sms sonuçları, Survivor sms sıralaması, Survivor dün kim elendi, Survivor Tuğba Özay elendi mi, Survivor Ebru Öztürk elendi mi, Survivor eleme gecesi, Survivor eleme sonuçları,

Survivor kimin ismi yazıldı eleme adayı kim belli oldu. Ünlüler ve Gönüllüler arasına rekabet gün geçtikçe artıyor. Ünlüler dokunulmazlığı kaybetti ve Survivor eleme adayı kimler belli oldu. Survivor kimin elendiği belli oldu. Survivor eleme adayı kimler belli olmuştu. İşte Survivor kim elendi, Survivor sms sonuçları, Survivor sms sıralaması, Survivor dün kim elendi, Survivor Tuğba Özay elendi mi, Survivor Ebru Öztürk elendi mi, Survivor eleme gecesi, Survivor eleme sonuçları burada... SMS birincisi sürpriz olmadı ve yine Avatar Atakan ilk sırada çıktı. İkinci sırada bu kez İbrahim Yattara yer alırken Yılmaz Morgül de önceki yerinden daha yukarda yer aldı ve 3. oldu. Eleme adayı olan Ebru Öztürk sondan ikinci olurken Tuğba Özay ise SMS sıralamasında altıncı sırada çıktı.Survivor ada konseyinde Tuğba Özay oylamada elenme adayı olmuştu. Ebru Öztürk adını ise eleme tahtasına kişisel dokunulmazlığı kazanan Nagihan Karadere yazdırmıştı. Avatar Atakan'ın Eda'nın adını vermesi ile birlikte bu üç isim arasından kim elendi sorusunun cevabı için SMS sıralamasındaki yerlerine bakıldı. SMS sıralamasında 9. sırada yer alan Ebru Öztürk elendi.

SURVİVOR KİM ELENDİ BELLİ OLDU

Survivor'da sms sıralaması ve sonuçları belli oldu, SMS sıralamasında 9. sırada yer alan Ebru Öztürk elendi.

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçlar tam liste halinde Acun Medya tarafından yayınlandı. İşte 8 Mart 2016 tarihli Survivor SMS sonuçları;

1. Avatar Atakan
2. İbrahim Yattara
3. Yılmaz Morgül
4. Eda Akkaya
5. Ezgi Avcı
6. Tuğba Özay
7. Yunus günçe
8. Mehmet
9. Ebru Öztürk
10. Seda Tetik

SURVİVOR EBRU ÖZTÜRK KİMDİR TIKLA ÖĞREN

Survivor Kim Elendi SMS Sonuçları Sıralaması, Tuğba Özay Elendi mi, Ebru Öztürk elendi mi (Survivor 8 Mart Eleme)

Survivor SMS sonucu 31 dakikayı geçen mücadеlenin ilk kaybedeni Avatar Atakan оldu. Bireysеl dokunulmazlı sembolünü kazanan isim ise Survivоr Nagihan oldu. Survivor Nagihan böylece bu hafta kalmayı garаntiledi.

ADADA NELER OLUYOR?

Dokunulmazlık oyununu kazanan günüllüler kendi aralarında kavga etmeye devam ediyor. Yarışmada başlayan Nihal ve Semih arasındaki gerginlik Acun Ilıcalı'nın müdahalesiyle son buldu. Semih adada tavırlarıyla gönüllüler takımında istenmeyen adam ilan edildi. Geçtiğimiz haftalarda da Semih eleme adayı olarak seçilmişti.

Survivor Kim Elendi SMS Sonuçları Sıralaması, Tuğba Özay Elendi mi, Ebru Öztürk elendi mi (Survivor 8 Mart Eleme)

YATTARA GÜLDÜRDÜ

Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlülerde kaçınılmaz son olan eleme heyecanı yaşandı. En çok ismi yazılan Tuğba Özay olurken bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Nagihan ise, Ebru Öztürk’ün ismini verdi. Yattara ise “Kimsenin adını yazmak istemiyorum” diyerek tebessüm ettirdi. Ünlüler için gergin geçen konseyi Mehmet’in tavırları ısıttı. Acun Ilıcalı ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Mehmet’in şivesi herkesi kahkahaya boğdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...