Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Mart 2017 10:20 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52

Survivor kim gitti! | Survivor Sema Apak kimdir? | KİM ELENDİ!

Survivor kim gitti. Bu hafta adaya veda eden isim belli oldu mu? Sakatlığı sona eren Sema Apak kimdir? Uzun bir süredir yarışlarda boy gösteremeyen Sema bu hafta parkurlara dönüş yaptı. Cuma günü bütün oyunları kazanan Ünlüler takımına büyük bir katkı sağlayan Sema Apak parkurlarda 108 oyunda 73 galibiyetle boy gösterdi. Peki Sema Apak kimdir? Tüm detaylar haberimizde mevcut.

Survivor kim gitti! | Survivor Sema Apak kimdir? | KİM ELENDİ!
survivor kim gitti, survivor sema apak kimdir, sema apak kimdir, survivordan kim elendi,

Survivor kim gitti. Bu hafta adaya veda eden isim belli oldu mu? Sakatlığı sona eren Sema Apak kimdir? Uzun bir süredir yarışlarda boy gösteremeyen Sema bu hafta parkurlara dönüş yaptı. Cuma günü bütün oyunları kazanan Ünlüler takımına büyük bir katkı sağlayan Sema Apak parkurlarda 108 oyunda 73 galibiyetle boy gösterdi. Peki Sema Apak kimdir? Tüm detaylar haberimizde mevcut.  2017 yılı Survivor yarışması Ünlüler takımında yer alan sporcu kişilerden biri olan Milli atletimiz Sema Apak ya da bilinen diğer bir adıyla Sema Aydemir Apak, 1985 yılında Bursa’da doğmuştur. Milli sporcu olarak katıldığı 400 metre engelli yarışları ile tanınan kısa mesafe koşucusu Apak, 54 kilo ağırlığında ve 1.69 boyundadır. Elbette bu rakamlar, Survivor yarışmasına katılmadan önceki rakamlardır. Zira bilindiği üzere Survivor, yarışmacıların hayatını ve bedenlerini oldukça etkileyen bir yarışmadır. Geçmiş yıllarda heptatlon braşında birçok başarı gösteren Sema Apak, 32 yaşına girmiş durumda.
 
2012 Londra Yaz Olimpiyat oyunlarına katılarak 4 x 400 metre bayrak yarışında yarışma hakkını kazanan Sema Apak, 400 metre engelli branşında sahip olduğu en iyi dereceyi 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara’da yapılan yarışma sırasında 56.62 saniye ile elde etmeyi başardı. Bununla birlikte 2004 Atina Olimpiyat oyunlarında çekiç atma sporcusu olan ve bu dalga Bronz madalya kazanan Eşref Apak ile evlenen Sema’nın bu evlilik sırasında dünyaya getirdiği Ali adında bir oğlu da bulunuyor. Bu bir yana, Survivor yarışmasına katılmadan önce ikili anlaşmalı bir şekilde ayrıldı.
 
Sema Apak, Avrupa Çoklu Branşlar Şampiyonası 2. Liginde Heptatlon dalında 2005 yılında 22., 2006 yılında 19. Ve 2009 yılında yine aynı şekilde 19. Olmuştur. Ayrıca İzmir’de yapılmış olan Avrupa Takımlar Şampiyonası 1. Ligi’nde 4 x 100 metre bayrak yarışında mücadele ederek Türkiye rekoru olan 44.71 saniyeyi koşmayı başarmıştır.
 
Survivor’da Son Gelişmeler
 
Geçtiğimiz hafta Survivor’da dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu oyundan ise galip çıkan taraf Gönüllüler oldu. Ünlülerden Şahika tek aday olarak potaya çıkartılırken, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanmayı başaran Adem, Sedat’ın ismini dile getirdi. Böylece elenmesi en muhtemel iki aday belirlenmiş oldu. Ardından ünlülerde de bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı ve bu oyunun galibi Sabriye oldu. Sabriye ise Furkan’ı eleme adayı olarak belirleyerek onu potaya yolladı. Ünlüler adasında yapılan oylama sırasında en çok yazılmış olan isim Pınar çıktı. Böylece Pınar’da eleme potasına giden adaylar dan biri oldu. Böylece Şahika, Pınar, Furkan ve Sedat’tan biri elenecekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...