Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Nisan 2014 11:26 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55

Survivor Müge Uzel kimdir, ne iş yapar, nasıl ünlü oldu

Survivor Müge Kimdir-Ne iş Yapar survivor Müge Uzel hakkındaki herşey burada...

Survivor Müge Uzel kimdir, ne iş yapar, nasıl ünlü oldu
Survivor, gönüllüler, Müge Uzel kimdir, ne iş yapar, nasıl ünlü oldu

Ekranlara nefes kesen bir bölümle dönen Survivor’ın gönüllüler ekibinde yer alan ve daha yarışmaya katılmadan önce basında güzelliğiyle adından sıkça söz edilen Müge Uzel’i arı soktu.
müge-2
Ünlüler ve Gönüllüler kıyasıya bir yarışa girdi. Gönüllüler takımındaki Müge Üzel daha adadaki ilk gününde talihsiz bir olay yaşadı. Adanın börtü böcekleri ve yabani arıları Müge’yi tam 5 yerinden ısırdı. Kameralara, arıların vücudunda soktuğu yerleri tek tek gösteren Müge, canının çok yandığını söyledi…
Survivor Müge Kimdir-Ne iş Yapar
Acun Ilıcalı’nın tuhaf projelerinden Survivor 2014 de yer alan Müge kimdir?
Ekranlara nefes kesen bir bölümle dönen Survivor’ın gönüllüler ekibinde yer alan Müge Uzel kimdir? Güzelliğiyle dikkat çeken Uzel’in adada neler yapabileceği merakla bekleniyor. Peki kimdir Müge Uzel. Survivor’da yarışacak olan Müge Uzel hakkındaki detaylı bilgiyi sizler için derledik. Müge Uzel kimdir? (Müge Uzel Survivor’da)
müge-3
Müge Uzel Survivor’da dikkatleri üzerine çekti. Ekranlara nefes kesen bir bölümle dönen Survivor’ın gönüllüler ekibinde yer alan Müge Uzel kimdir? Güzelliğiyle dikkat çeken Uzel’in adada neler yapabileceği merakla bekleniyor. Peki kimdir Müge Uzel. Survivor’da yarışacak olan Müge Uzel hakkındaki detaylı bilgiyi sizler için derledik. Müge Uzel kimdir? (Müge Uzel Survivor’da)
HOSTESLİK YAPTI
Survivor adasına gitmeden basında ünlüler takımındakilerden daha çok yer alan Müge Uzel, Kültür Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun oldu. Survivor 2013’ün en çok konuşulan isimlerinden olan Fatmagül Faki gibi o da bir dönem hosteslik yaptı. 1 yıl kadar Pegasus’ta çalıştıktan sonra oyunculuk ve spikerlik eğitimleri aldı.
müge-4
Müge Uzel’in yolu Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerle üniversitede kesişti. Twitter’a, Müge Uzel’in Kültür Üniversitesi’nden sınıf arkadaşı olduğunu yazan Ceyda Ersoy, “Burnunu yaptırmışsın, güzel olmuş” diye ilave etmeyi de ihmal etmedi. Mert Öğün de Beyaz TV’deki “Söylemezsem Olmaz” programında, “Müge Uzel, Galatasaraylı Emre Çolak’ın eski sevgilisidir” iddiasında bulundu. Fakat Survivor gönüllüsü Müge Uzel bu iddiayı yalanladı. Müge Uzel’in son olarak da Survivor adasına gitmeden önce oynadığı reklam filmi yayınlanmaya başlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...