Tgrt Haber
25 Mart 2014 10:03 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55

Survivor Samanta Kimdir,Survivor'da kim elendi, Survivor'da adaya kim veda etti

Survivor'da dün akşam da nefes kesen bir mücadele vardı. Survivor dün akşam yayınlanan bölümü ile yine reyting rekorları kırdı. Peki Survivor'da dün akşam kim elendi. Survivor'da Ada'ya veda eden isim kim oldu. Survivor'da elenen isim belli oldu (Survivor'da kim elendi?) işte elenen isim

Survivor Samanta Kimdir,Survivor'da kim elendi, Survivor'da adaya kim veda etti
survivor,survivor,yarışması,Survivorda kim elendi,kim veda etti,survivor samanta kimdir,

Survivor'da dün akşam da nefes kesen bir mücadele vardı. Survivor dün akşam yayınlanan bölümü ile yine reyting rekorları kırdı. Peki Survivor'da dün akşam kim elendi. Survivor'da Ada'ya veda eden isim kim oldu. Survivor'da elenen isim belli oldu (Survivor'da kim elendi?) işte elenen isim Survivor’da Pazar akşamı yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybetti. Yapılan konseyde gönüllüler takımı üyeleri, sms oylamasına kalacak ilk ismi oylarıyla belirledi. Gönüllüler takımının oylamasında 4 oy Samantha’ya 4 oy da Müge’ye çıktı. Böylece sms oylamasına takım arkadaşlarının oylarıyla Müge ve Samantha kalmış oldu. Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde ise Survivor’da halktan en fazla oyu alan yarışmacı Yiğit oldu. Dokunulmazlık oyununu da kazanan Yiğit sms oylamasına kalacak 3. adayı Turabi olarak belirledi.
 Samanta Mentes kimdir
Survivor Gönüllüler takımının siyahi güzeli Samanta kimdir? Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı Gönülllüler kaybetti. Ada Konseyinde çıkan isimlerden birisi ise Samanta? Survivor Samanta kimdir, Survivor 2014 adaya veda edecek isim Samanta mı? Survivor detaylar haberimiz'de (Survivor Samanta kimdir?)1/1/1986 doğumlu Gana kökenli 28 yaşındaki Samanta Mendes, 16 yaşında katıldığı bir güzellik yarışmasında 1. olup kazanarak ünlendi.Güzellik yarışmasında birinci olduktan sonra modellik yapmaya başlayan Samanta Mendes, aynı zamanda TIP öğrencisidir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...