Tgrt Haber
05 Şubat 2016 13:48 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52

Survivor Tuğba Özay kimdir, Survivor Tuğba Özay mesleği ne - Tuğba Özay elendi mi

Survivor Tuğba Özay 'Ben tabiatın kızıyım' diyerek kendini tanıttı. Peki Survivor 2016'ya günler kala Survivor Tuğba Özay, Survivor Tuğba Özay kimdir, Survivor Tuğba Özay nereli, Survivor Tuğba Özay yaşı, Survivor Tuğba Özay mesleği, Tuğba Özay elendi mi tüm detaylar burada.

Survivor Tuğba Özay kimdir, Survivor Tuğba Özay mesleği ne - Tuğba Özay elendi mi
Survivor Tuğba Özay, Survivor Tuğba Özay kimdir, Survivor Tuğba Özay nereli, Survivor Tuğba Özay yaşı, Survivor Tuğba Özay mesleği, Tuğba Özay boyu,

Survivor Tuğba Özay 'Ben tabiatın kızıyım' diyerek kendini tanıttı. Peki Survivor 2016'ya günler kala Survivor Tuğba Özay, Survivor Tuğba Özay kimdir, Survivor Tuğba Özay nereli, Survivor Tuğba Özay yaşı, Survivor Tuğba Özay mesleği, Tuğba Özay elendi mi tüm detaylar burada. Ünlü manken Survivor tanıtım fragmanında "Ben tabiatın kızıyım" sözleriyle kendini tanımladı. En son “Ben küçükken gri kostümlü uzaylılarla iletişim kuruyordum” sözleriyle tartışma yaratan Tuğba Özay belli ki Yılmaz Morgül ile birlikte Survivor yarışmasının en çok konuşulan ismi olacak. Başarılı bir Survivor olmak için gereken özelliklerden bazılarına, güçlü fiziğe ve baskın bir karaktere sahip Tuğba Özay’ın açlıkla mücadelesinde neler yaşayacak.

TUĞBA ÖZAY ELENME TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışmalarından Survivor 2016' dün akşam yine nefes kesen bir bölümle ekrana geldi. Gönüllülerin kazandığı dokunulmazlık oyunu sonrası ünlülerde bir isim adaya veda edecek. Yarışmacıların oylamaları sonucunda eleme potasına giren ilk isim Tuğba Özay oldu. SMS oylaması sonucunda en çok oyu alan Ebru Öztürk'ün de Yılmaz Morgül'ü seçmesiyle kimsenin beklemediği bir tablo ortaya çıktı. Yapılacak oylama sonucunda Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül, adaya veda edecek iki isimden biri olacak.

Tuğba Özay Kimdir?

Bir dönemlerin aranılan mankeni Tuğba Özay, 10 Şubat 1978 yılında İzmir’de dünyaya geldi. 1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçilen Özay, aslen Trabzonludur.

Ortaöğrenimini Fenerbahçe Lisesi'nde yapmış,daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar ve Tiyatro Bölümüne kaydolmuştur. Başlangıçta yelkencilik ve yüzme spor dallarına ağırlık vermiş, sonradan Fenerbahçe voleybol as takımında 5 yıl voleybol oynamıştır. Ayrıca motosiklet tutkusu ile tanınmaktadır.

Mankenliğe 1994'de bir Vakko defilesi ile başlamıştır. Aynı “Sonradan Görmeler” televizyon dizisinde bir yüzme hocası rolü oynamıştır.

1995'de “Miss Model of Turkey” seçilmiş, ardından “Miss Model of the World” yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aynı yarışmada en iyi vücutlu model ödülünü de almıştır. 1996'da Paris'te kısa bir modellik kariyerine başlamış ise de, Türkiye'ye dönmüş, ancak yine de aynı yıl Avrupa Yılın Manken-Modeli seçilmiştir.

2001 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde en iyi manken-model seçilmiştir. Özay, ayrıca birçok dizi filmde rol almış ve program sunuculuğu yapmıştır.

Tuğba Özay hareketli özel hayatı ile de Türk magazin basınının gözdeleri arasında yer almaktadır.

Ağustos 2007 - Ocak 2008 tarihleri arasındaki hapishane günlerinin anılarını Haziran 2008'de “Bedel” adı altında kitaplaştırdı. 2010 yılında ilk albümü Armoni yayınlanmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...