Tgrt Haber
01 Şubat 2016 09:31 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Survivor yarışması, ne zaman başlıyor, Survivor ünlüler, gönüllüler kadrosu - Survivor yarışmacıları

Survivor yarışması, ne zaman başlıyor, Survivor heyecanı için artık sadece günler kaldı. Survivor yarışması ne zaman başlıyor, Survivor 2016 yarışmacıları Atatürk Havalimanı'nda görüntülendi. İşte survivor hakkında bilgiler, Survivor 2016 kadrosu, Survivor ünlüler, survivor gönüllülerde kimler var, Survivor ünlüler takımı, Survivor gönüllüler takımı, Survivor ne zaman başlıyor, Survivor yarışmacıları, Survivor 2016 yarışmacıları, Survivor kimler var ve daha fazla bilgi haberimizde...

Survivor yarışması, ne zaman başlıyor, Survivor ünlüler, gönüllüler kadrosu - Survivor yarışmacıları
survivor yarışmacıları, survivor yarışması, acun, Survivor 2016 kadrosu, Survivor ünlüler, survivor ünlüler takımı, Survivor gönüllüler, Survivor ne zaman başlıyor, Survivor 2016 yarışmacıları, Survivor yarışması ne zaman başlıyor, survivor acun,

Survivor, heyecanı için artık sadece günler kaldı. Survivor yarışması ne zaman başlıyor, Survivor 2016 yarışmacıları Atatürk Havalimanı'nda görüntülendi. İşte survivor hakkında bilgiler, Survivor 2016 kadro, Survivor ünlüler, survivor gönüllülerde kimler var, Survivor ünlüler takımı, Survivor gönüllüler takımı, Survivor ne zaman başlıyor, Survivor yarışması, Survivor 2016, survivor yarışmacıları, Survivor kimler var ve daha fazla bilgi haberimizde... Survivor 2016 yarışmacıları belli oldu. Survivor 2016 kadrosu, TV8'de başlayacak olan Survivor için tarih de belli oldu. Kritik tarihe artık günler kaldı. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmacılarını görmek için haberimizden yararlanabilirsiniz. Acun Ilıcalı'nın en sevilen programlarından biri olan ve 7 Şubat günü TV 8 ekranlarında izleyici ile yeniden buluşacak olan Survivor programının yarışmacıları kesinleşti. Her sene olduğu gibi bu sene de Survivor için özel isimler seçildi. Survivor 2016 Ünlüler takımı yarışmacıları belli oldu. Survivor Ünlüler takımında en çarpıcı ve merak edilen isim 'Yılmaz Morgül' oldu. Survivor 2016 Gönüllüler takımı yarışmacıları da belli oldu. Haberimizde o bilgiye de yer verdik. Survivor all star 2015 şampiyonu Turabi olmuştu ve 500 bin liralık büyük para ödülünü kazanmıştı.

SURVİVOR YOLCUSU KALMASIN!

Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleşecek olan zorlu yarışma öncesi ünlü isimleri, aileleri ve yakın dostları havalimanından uğurladı. Ünlüler kafilesinde yer almayan Yılmaz Morgül ve Tuğba Özay’ın daha sonra ekibe katılacağı öğrenildi. Gine’li eski futbolcu İbrahim Yattara havalimanına yakın arkadaşı ve asistanı olan Bailo Diallo’yla geldi. Dominik Cumhuriyet’inde yarışacak olan yakın arkadaşını desteğe gelen Bailo Diallo “Yattara abi benim için ve İstanbul’da yaşayan Gine’liler için çok önemli. Ben İstanbul Üniversitesi’nde okuyorum. Onun sayesinde eğitim görüyorum. Yaklaşık sekiz senedir de Yattara abi bana sahip çıktı. Okul masraflarımı ve tüm giderlerimi karşıladı. Türkiye’de yaşayan birçok Gine’li vatandaşa yardım etti” sözleriyle Yattara’yı övdü.

Yarışmada birinci olmak için Dominik Cumhuriyeti’ne gittiğini dile getiren Gine’li futbolcu “Bol bol hamsi, köfte ve döner yedim. En çok Türk yemeklerini özleyeceğim” dedi.

‘Avatar Atakan’ lakaplı Muay Thai Dünya Şampiyonu Çağan Atakan Arslan’ı zorlu Survivor öncesi kalabalık arkadaş grubu yalnız bırakmadı. Yemek yemediği zamanlarda sinirli olabileceğini dile getiren genç sporcu, adaya yanında izin verilirse kullanmak için seccade ve tesbih götürdüğünü söyledi.

Miss Turkey 2013 3.güzeli Ezgi Avcı önceki sabah havalimanında yer alan ünlü isimler arasındaydı. Yarışma öncesi son bir ay boyunca spor idmanları yaptığını dile getiren Avcı, muhabirlerin “Tescilli güzel olarak, adada makyajsız görüntülenmekten korkmayacak mısınız?” şeklindeki sorusuna “Bu soru muhteşem. Ama kesinlikle makyajsız olmaktan korkmayacağımı size söyleyebilirim” dedi.

Milli Atlet Nagihan Karadere havalimanına tek geldi. Boynundaki özel yapılmış kolyeyi, geçtiğimiz sene Survivor’da yarışmış olan Merve Aydın’ın hediye ettiğini söyleyen Karadere, “Merve bana her zaman destek oldu. Ada hakkında bilgiler verdi. 1 yaşında Ece adlı kızım var. Adadan şampiyon bir anne olarak kızıma dönmek istiyorum” dedi ve iddiasını ortaya koydu.

Oyuncu Yunus Günçe, hasta halde adaya gittiğini söyledi. Son üç gündür grip olduğunu söyleyen Günçe, “Hasta olarak adaya gidiyorum. İnşallah başarılı olarak döneceğim. Son olarak annemin İzmir Köftesini yiyip, adaya gidiyorum” dedi.

Manken Ebru Öztürk’ü Dominik Cumhuriyeti yolculuğu öncesi annesi Şükran, babası Mehmet, kardeşi Fatih ve dayısı İşhan yalnız bırakmadı. Yarışmada finale kalmak istediğini söyleyen Ebru Öztürk, “Ailem için yarışacağım” dedi.

İŞTE ÇOK MERAK EDİLEN SURVİVOR YARIŞMACILARI

Survivor 2016'da Ünlüler takımında yarışacak isimler belli oldu. İbrahim Yattara, Çağan Atakan Arslan (Avatar Kaan), Ezgi Avcı, Serkan Ercan, Yunus Günçe, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Nagehan Karadere, Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül zorlu ada şartları, açlık ve rakipleriyle mücadele etmeye hazır. Survivor 2016 Gönüllüler takımı yarışmacıları

İşte Survivor 2016'da Gönüllüler takımında yarışacak isimler: İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk.

Survivor efsanesi başlıyor. Ünlüler ve Gönüllüler arasında kıyasıya rekabetin olacağı Survivor 2016ünlülerkadrosunda bomba gibi isimler var.

Survivor 2016 7 Şubat'ta izleyici ile buluşacak. İşte Survivor Ünlülerkadrosunda kesinleşen isimler ( Resme tıklayıp öğrenebilirsiniz)

Survivor yarışması, ne zaman başlıyor, Survivor ünlüler, gönüllüler kadrosu - Survivor yarışmacıları

EBRU ÖZTÜRK KİMDİR?

1984 senesinde İstanbul’da  dünyaya gelen Ebru Öztürk, üniversite eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi’nde tamamlamıştır. İstanbul Moda Haftası’nda başarıyla podyumdaki mankenler arasında yer alan model Ebru Öztürk, Tuncay Şanlı ve Bekir Öztürk ile yaşadığı ilişkilerle gündeme gelmiştir. Kariyerine modellikle devam eden Ebru Öztürk bir süre Fenerbahçe Voleybol Takımı’nda da forma giymiştir.

SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER KADROSU

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?

Avatar lakaplı sporcu Sivaslıdır. Marmara Üniversitesi BESYO ( Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu ) ya parkur rekoru kırarak okul birincisi olarak girdi. Ve eğitimine devam ediyor.

Defile, dizi ve sinema filmlerinde rol aldı. Basketbolla başladığı spor hayatima 16 yaşında vücut geliştirme ile devam etti ve 17 yaşında tanıştığı dövüş sporları devam etti. 2008' den itibaren Kickboks ve Muay Thai milli takımlarında ülkesini uluslar arası alanlarda temsil etti.

2011 IFMA Muay Thai dünya şampiyonu olduğunda en büyük başarısını elde etti… 5000 Özbek’in önünde Özbekistan’da Özbek rakibini finalde nakavt ederek tarih yazdı. Büyük erkeklerde bu başarıyı elde eden ilk sporcu oldu. Profesyonel güreşde de önemli bir performans göstererek adından Soldier olarak da söz ettirdi…

Kickboks hayatının en önemli olaylarından birisiyse Glory ile yaptığı anlaşma… 2014’de Glory debut yapan Atakan Arslan ilk maçını Glory 15 İstanbul’da gerçekleştirdi ve Brezilyalı Jonatan Oliveira ile karşılaştı. 3 round sonrasında usta rakibine puanla kaybetti…

TUĞBA ÖZAY KİMDİR?

Nihal Tuğba Özay 10 Şubat 1978, İzmir doğumlu, Türk manken. 1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aslen Trabzonludur.

Ödüller kazanmış bir ders kitapları yazarı ve aynı zamanda şair olan babası Trabzon, öğretmen olan annesi Antalya kökenlidir. Ortaöğrenimini Fenerbahçe Lisesi'nde yapmış,daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar ve Tiyatro Bölümüne kaydolmuştur.

Başlangıçta yelkencilik ve yüzme spor dallarına ağırlık vermiş, sonradan Fenerbahçe voleybol as takımında 5 yıl voleybol oynamıştır. Ayrıca motosiklet tutkusu ile tanınır. Mankenliğe 1994'de bir Vakko defilesi ile başlamıştır. Aynı "Sonradan Görmeler" televizyon dizisinde bir yüzme hocası rolü oynamıştır.

1995'de Miss Model of Turkey seçilmiş, ardından Miss Model of the World yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aynı yarışmada en iyi vücutlu model ödülünü de almıştır. 1996'da Paris'te kısa bir modellik kariyerine başlamış ise de, Türkiye'ye dönmüş, ancak yine de aynı yıl Avrupa Yılın Manken-Modeli seçilmiştir.

Ağustos 2007 - Ocak 2008 tarihleri arasındaki hapishane günlerinin anılarını Haziran 2008'de "Bedel" adı altında kitaplaştırdı. 2010 yılında ilk albümü Armoni yayınlanmıştır.

YUNUS GÜNÇE KİMDİR?

Yunus Günçe 1976 Almanya  Aslen Trabzon/ Akçaabatlı, Türk sinema-dizi oyuncusu,sunucu,DJ ve komedyen.

Number One TV'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etmiştir. TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yapmıştır. Hot TV'de başladığı Dejavu adlı TV programı, Best TV'de devam etmiştir. TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim adlı okul dizisinde Gökhan (Çekirge) karakterini canlandırmıştır.

Çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapmıştır ayrıca pek çok markanın Reklam filmlerinde seslendirme yapmıştır. Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği O Şimdi Asker, Oğuzhan Tercan ın yönettiği Hırsız Var adlı sinema filminlerde rol almıştır. Türkiye'nin çeşitli kulüplerinde DJ olarak Müzik yapmaktadır.Şu anda Asmalımescit Novo'da Salı geceleri çalmaktadır.

Yunus Günçe, kariyeri boyunca pek çok televizyon programı yapmıştır.2011 itibariyle CNN Türk'te Beni İkna Et adlı üniversiteler arası münazara yarışmasının sunuculuğu ve modaratörlüğünü yapmaktadır.Ayrıca Trt Spor kanalında Sporaktif programını sunmaktadır. Stand-up olarak kariyerine Hiç Komik Diil ile başlayan Yunus Günçe şu anda İstanbul ve Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde Kafamda Böcekler Var adlı tek kişilik gösterisiyle izyelenleri ile buluşmaktadır.

İBRAHİM YATTARA KİMDİR?

Ibrahim Yattara ya da Türk vatandaşlığı aldıktan sonraki ismiyle İbrahim Üçüncü (d. 3 Haziran 1980; Kamsar, Gine), Gineli futbolcu.

Futbola ülkesi Gine takımlarından San Garedi'nin altyapısında başladı. 1998'de aynı kulüpte profesyonel oldu. Bir yıldan kısa süre Athlético de Coléah'ta top koşturan Yattara, 2000'de Belçika ekiplerinden Royal Antwerp ile anlaştı. 2003 yılında kariyerinin büyük bir kısmını teşkil eden Trabzonspor'a 400 bin dolar karşılığında transfer oldu. Trabzonspor kariyerinde inişli çıkışlı dönemler yaşayan Yattara, Trabzonspor kariyerinde iki Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Türkiye'de beş yıldan fazla zaman geçiren Yattara, Türk vatandaşlığı için başvurma hakkı kazandı ve başvuruda bulundu. Önceleri başvurusu kabul edilmese de 29 Ekim 2010'da resmen Türk vatandaşı oldu.

YILMAZ MORGÜL KİMDİR?

Yılmaz Morgül 14 Ocak 1964, Beykoz doğumlu, Türk şarkıcı.

Feriha Tunceli'den ve Üsküdar, Kalamış, Beşiktaş, Kadıköy ve Bakırköy Musikî Cemiyetleri'nden dersler aldı. "Elveda İstanbul", "Kız Sen Kimsin?" ve Zeki Müren'in de seslendirdiği "Bahçevan" adlı parçalarla tanınmaktadır.

Survivor 2014 birincisi Turabi Çamkıran

Survivor 2014 birincisi kim oldu? Survivor'u kim kazandı? Survivor birincisi kim? nbsp;Survivor Ünlüler Gönüllüler'de Turabi ve Gökhan Keser arasında gerçekleştirilen halk oylamasında en fazla oyu alan isim olan Turabi Survivor Ünlüler Gönüllüler'in şampiyonu oldu. nbsp;Survivor 2014 şampiyonu bu gece belli oldu. Survivor'da finalegönüllülerden Turabi,ünlülerden Gökhan Keser kaldı. Survivor birincisi Turabi oldu. Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler yarışmasının kazananı belli oldu. İşte Survivor'da kazanan isimi buradan öğrenebilirsiniz... Dünyanın en zorlu yarışmalarından olan Survivor, bu sene de izleyenleri ekrana kilitledi ve oldukça heyecanlı anlar yaşattı. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunuculuğunu üslendiği ve Star TV'de yayınlanan hayatta kalma yarışması Survivor 2014'de Ünlüler ve Gönüllüler takımı büyük Kıbrıs finalinde şampiyonu belirlemek üzere bir araya geldi. Yarışmacılarla ilgili birbirinden önemli videoların yayınlandığı finalde heyecanlı dakikalar yaşandı ve Ve Survivor 2014'ü kazanan isim Turabi Çamkıran oldu. Yarışmacı birinci olacak ve 500 bin TL'lik para ödülüne sahip olacak.

Survivor şampiyonu 2015 All Star kim kazandı?

Survivor All Star 2015 şampiyonu kim oldu. Survivor all star şampiyonu Turabi oldu. Turabi 500 bin liralık büyük para ödülünü kazandı. Survivor Kıbrıs finalinde şampiyonu canlı yayındaki SMS oylaması sonuçları belirleyecek. Son 10 yılın Survivor şampiyonu Merve Aydın mı Turabi Çamkıran mı? işte Survivor All Star birincisini belirleyen süreç.
Survivor All Star şampiyonunu belirleyen gece saat 20.00'da TV8 canlı yayınıyla ekranlara geldi. Acun Ilıcalı Survivor 'a katılan bütün yarışmacılar için hazırlanan videoları ekrana getirdi. Survivor şampiyonunu belirleyecek SMS oylaması da canlı yayında devam etti.

SURVİVOR ALL STAR ŞAMPİYONU ÖDÜLÜ NE KADAR?

Peki son 10 yılın Survivor All Star şampiyonu Turabi oldu? 500 bin liralık büyük ödülü Turabi kazandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...