Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Mart 2014 07:53 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55

Survivora bu hafta kim veda etti, Survivor'da kim elendi, Eda Özerkan kim

Survivor 2014'ün 18 Mart 2014 Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Ünlüler takımından bir isim adaya veda etti.

Survivora bu hafta kim veda etti, Survivor'da kim elendi, Eda Özerkan kim
Survivor, veda, ayrılık, Survivor,Tolga Karel,eda özerkan, eda özerkan kim, ünlüler

Pazar akşamı halk arasında yapılan sms oylamasında en çok oyu alan isim Tolga Karel oldu. Karel 'Yalanlarla dolu bir adada yaşamaktansa yılanlarla dolu bir adada yaşamayı tercih ettim. Eksik olan adaletse hepimiz için adalet. Bunun olmasını istedim açıkçası' diyerek Eda'nın seçilmesinin de yerinde alınmış bir karar olmadığını söyleyerek adayının Akın olduğunu açıkladı. Pazar akşamı yapılan oylama sonucunda diğer adaydan daha az oy alarak Survivor'a veda eden isim Eda Özerkan olarak açıklandı.  Arkadaşları Eda'yı uğurlarken gözyaşlarını tutamadı.
Pazar akşamki konseyde takım arkadaşlarının sms oylamasına gönderdiği isim olan Eda Özerkan ile halk oylamasında en fazla oyu alan Tolga Karel'in seçtiği yarışmacı Akın Saatçi oylamaya kaldı. Sms oylaması sonucuna göre adaya veda eden isim Eda Özerkan oldu.
EDA ÖZERKAN KİMDİR?
Eda Özerkan kimdir? Survivor'da elenen Eda Özerkan kimdir? Özerkan 1984, Adana doğumlu Türk dizi oyuncusudur. Eda Özerkan Kadıköy Anadolu Meslek Lisesi’nden mezun oldu. Lise döneminde resim ve dans eğitimi aldı. 2002 yılında Beyaz Show’da Ejder’in İnci Taneleri’nden biri oldu. 2007 yılında Ekol Drama’dan oyunculuk eğitimi aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...