Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 May 2014 15:19 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:10

Survivor'da adaya kim veda edecek? (Survivor Adasında Eleme Heyecanı)

Survivor'da bu hafta kıran kırana bir dokunulmazlık oyunu vardı. Yarışı kaybeden Ünlüler ada konseyinde Tolga Karel'in ismini yazdı. Survivor'da birleşen Ünlüler-Gönüllüler adasında ortalık karışıyor. Bireysel dokunulmazlığı kim kazanacak? Tolga'nın karşısına hangi isim çıkacak?

Survivor'da adaya kim veda edecek? (Survivor Adasında Eleme Heyecanı)
survivor canlı izle, survivor izle, survivor ünlüler gönüllüler, survivor 2014, adaya kim veda etti, acun, survivor yeni bölüm, star,Survivor,Tolga Karel

Survivor Ünlüler-Gönüllüler heyecan dolu yarışmalarıyla devam ediyor. Dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlüler ada konseyinde kimin ismini yazdı? Survivor Adasına kim veda edecek? Survivor'da eleme sistemi değişti. Yeni kurallar neler?
Adaya kim veda edecek?
Ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışması Survivor’da adaların birleşmesiyle dengeler ve çekişmelerde başka bir boyuta taşındı. Finale doğru heyecan dozu giderek artan yarışmada adaya veda edecek isim bu gece açıklanacak. Finali hedefleyen yarışmacılar zor şartların mücadele ederken taktiklerle de rakiplerini devre dışı bırakma yarışındalar... Bakalım dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? En çok oyu alan isim kim olacak ve hangi yarışmacıyı elenmek üzere aday gösterecek? Her hata çok kritik, her saniye çok değerli. Zafer ünlüler takımının mı yoksa gönüllülerin mi olacak? Survivor heyecan dolu bir bölümle bu akşam star’da

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...