Tgrt Haber
16 May 2017 19:01 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Survivor'da bu hafta kim elendi? | İşte Survivor'dan elenen isim

Survivor 2017'de elenen isim belli oldu.. Adaya kim veda edecekti ve adaya veda eden isim az önce açıklandı. Anıl Survivor'dan elenen isim oldu.

Survivor'da bu hafta kim elendi? | İşte  Survivor'dan elenen isim
survivor,survivor elenen isim,son bölüm,survivor canlı izle,Survivor 2017, survivor konsey, eleme konseyi, ada konseyi, survivor son bölüm,survivorda eleme heyecanı,survivorda kim elendi,

2017 Survivor’da bu hafta birbirinden kritik 2 dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler takımı, iki dokunulmazlıktan da başarı ile ayrılmayı başardı. Survivor tarihinin en kritik ödül oyunlarından biri olan ‘Survivor araba ödülü’nün de kazanını olan Ünlüler takımın, son haftalar inanılmaz bir yükseliş gösteriyor.

SURVIVOR’DA ELEME ADAYLARI KİM?

Survivor’da bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununda gönüllüler takımından 3 isim eleme potasına girdi. Konseyde adı eşit sayıda yazılan Anıl ve Berna potaya giren iki isim olurken, bireysel dokunulmazlığı kazanan Gökhan, takımından Volkan’ın adını söyledi. Pazar günü oynanan ikinci dokunulmazlıkta ise kazanan yine ünlüler, üzülen ise gönüllüler takımıydı. Eleme konseyinde 4. ve son eleme adayı Elif olarak belirlendi. Anıl, Berna, Volkan ve Elif’in isimlerinin belirlenmesi sonrası adaya bu dört isimden biri veda etti.

SURVIVOR’DA KİM ELENDİ?

Morallerin bozuk olduğu gönüllüler takımından bu akşam biri veda etti. Survivor’da kritik günlere girilirken, elenen ismi yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı açıkladı. Yapılan SMS oylaması sonucu en az oyu alan Anıl Survivor’da elenen yarışmacı oldu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...