Tgrt Haber
16 Nisan 2015 10:05 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Survivor'da kim elendi?

Survivor All Star'da haftanın birinci seçilen Anıl, Hakan'ın ismini yazdı. Üçlü arasında en düşük oyu alan Merve Oflaz adadan giden isim oldu. Merve Oflaz ile Berna gönderilmek için aday olan iki yarışmacıydı.

Survivor'da kim elendi?
survivor, survivor all star, survivor all star eleme, star,bugün,Aydın,Survivor,Merve Aydın

Survivor All Star 14 Nisan eleme gecesi sürpriz bir şekilde bugüne kaldı , adada kim elendi sorusunun yanıtı bu akşam belli oldu. Survivor All-Star’da 15 Nisan Çarşamba günü elenen isim belli oldu. Daha önce Merve Oflaz ve Berna, adadan gitmeleri için aday gösterilmişti. 
Survivor All-Star’da önce aday isimler söz aldı.
Berna “Geçen hafta en zor haftaydı. Hem dokunulmazlığı kaybettik, hem hasta oldum, hem kişisel dokunulmazlığı alamadım, hem aday gösterildim, hem de istemediğim bir tartışma yaşadım. Doğukan’la bir tartışma yaşadım. İleri gittim. Kendisinden özür diledim. Bu durumdan da utanıyorum” diye açıklama yaptı.
Merve Oflaz da “Her dokunulmazlığı kaybettiğimizde aday gösterildim. 3 kez kaldım. 4’üncü kez kalmak istiyorum” dedi.
SURVIVOR ALL-STAR’DA ANIL BİRİNCİ OLDU
Ünlüler takımında bu hafta birinci olan yarışmacı Anıl oldu.
Anıl, aday gösterdiği ismi “Bu hafta kötü bir hafta geçirdik. Birinci olursam kimi söylerim dile düşünmedim. Adada gruplaşma var. Kendi grubumdan bir kişiyi söylemek istemiyorum. Doğukan’ı söylemek istemiyorum. Kendisi adanın en ılımlı, en yapıcı insanı. Diğer bir isim benim sakatlığımı söylüyor. Bu isim de Hakan” sözleriyle açıkladı.
Turabi ve Hilmicem, Hakan’ın ismini duyunca bu karara sevindi. Turabi, sessizce “İşte bu” dedi.
Kararı duyan Hakan “Anıl’a 25 gündür sabrediyoruz. Hep onun alçısının çıkmasını bekleyeceğimizi söylemiştim. Vicdanımız ve mantığımız arasında kaldık, hep vicdanımızı seçtik. Anıl için yarıştık. Karşı takımın erkekleri istedikleri oyunlarda dinlendi. Bizler Anıl için de yarıştık. Anıl kendisini koruyan bir kişiye ihanet etti” diye sitemkar bir konuşma yaptı.
ELENEN YARIŞMACI MERVE OFLAZ OLDU
SMS oylamasında en düşük oyu alan Merve Oflaz adan giden yarışmacı oldu. Serenay, MerveOflaz’ın gittiğini öğrenince ağlamaya başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...