Tgrt Haber
17 Şubat 2017 08:53 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:10

Survivor'da kim elendi? İşte 2017 Survivor'da diskalifiye olan isim!

Survivor'da kim elendi? İşte, diskalifiye olan isim! Survivor 2017 diskalifiye şoku yaşandı. Sunucu Acun Ilıcalı'nın acil durum konseyinde adadan bir kişinin elendiğini duyurması, izleyicilerde şok etkisi oluşturdu.. 'Survivor'da kim elendi' sorularını yönelten izleyiciler, bu ismin kim olduğunu ve adadan neden diskalifiye edildiğini araştırdı. Ödül oyununu gölgede bırakan olay, takımlardan birisinin olumsuz etkilenmesine neden oldu. Peki, Survivor 2017'de kim diskalifiye oldu? İşte, o isim...

Survivor'da kim elendi? İşte  2017 Survivor'da diskalifiye olan isim!
survivor 2017, survivor diskalifiye, survivor eleme, survivor eleme gecesi, survivor acun,eser west,serhat akın,

Survivor 2017kim elendi. Diskalifiye olan ismi Acun açıkladı. ve Eleme gecesinde adaya veda eden isim belli oldu.. Yaşanan kavgalar Survivor'a damga vurmuştu. İşte tüm detaylar. Survivor 2017 geçtiğimiz haftalara yaşanan kavgalar ile damga vurmuş, bir çok kez yarışmacılar karşı karşıya gelmiş fakat araya giren diğer yarışmacılar ciddi olayların çıkmasını önlemişti. Bu akşam için yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Acun Ilıcalı bir yarışmacının diskalifiye olduğunu açıkladı.. Peki Survivor'da neler yaşandı ve hangi yarışmacı diskalifiye oldu?

2017 Survivor'da 17 Şubat Cuma akşamı eleme, gerilim ve hüzün bir aradaydı. Ödül oyunu için ünlüler ile karşılaşan gönüllüler takımı, özlem duydukları hamburgeri yemek için çetin bir mücadele verdi. Survivor'ın 17 Şubat Cuma akşamı yayınlanan bölümünde asıl olayı ise acil durum konseyinde yaşananlar oldu. Acun Ilıcalı'nın adaya bir kişinin veda edeceğini duyurması, gönüllüler takımında üzüntüye neden oldu. İşte, adaya veda eden isim ve dün yaşanan olaylar

HAMBURGER ÖDÜLÜ, FİNAL OYUNUNDA ÜNLÜLERE GİTTİ

Ödül oyununda inanılmaz bir mücadele sergileyen gönüllüler takımı, açık ara öne geçen ünlüler takımını fena halde zorladı. Survivor Basketbol'u adı verilen oyunda ilk turu ünlülere kaptıran gönüllüler pes etmemekte direndi. Müthiş bir eforla ikinci turu kazanan gönüllüler takımı, en iyilerin karşılaştığı final turunda ödülü ünlüler takımına kaptırdı.

GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA ŞOK ELEME

Survivor 2017'de cuma akşamı oynanan ödül müsabakasının ardından şok bir gelişme yaşandı. Adada acil durum konseyini toplayan sunucu Acun Ilıcalı, ada şartlarına uyum sağlayamayan bir yarışmacının elendiğini duyurdu. Bu yarışmacının gönüllüler takımında yer aldığını söyleyen Ilıcalı, bu ismin Eser West olduğunu bildirdi. Ilıcalı, Eser'in açlık sorununun üstesinden gelemediği için diskalifiye edildiğini ve bundan dolayı acil durum konseyinde yer almadığını açıkladı

SURVİVOR'DA DİSKALİFİYE SÜRPRİZİ

Survivor'da en son yaşanan kavga Serhat Akın ve Eser West arasında gerçekleşmiş fakat fiziksel bir müdahleye varmadan olaylar engellenmişti. Acun Ilıcalı'nın yaptığı acil durum konseyi ise farklı bir olayın meydana geldiğini ima ediyor.. Yarışmanın bu akşamki bölümünde yaşananlardan ziyade sadece diskalifiye olan isme yönelik açıklamaların yapılması da kafaları hayli karıştırdı. Peki Survivor'da kim diskalifiye oldu.

Survivor 2017 diskalifiye!

Survivor 20. Bölüm fragmanında acil durum konseyi toplandı. Acun Ilıcalı, çok önemli bir durum olduğunu belirterek yarışmacılardan birinin eksik olduğunu açıkladı. Fragmanda adadan bir kişinin diskalifiye olduğunu açıklayan Ilıcalı, bu ismin de yarışmanın favorilerinden olduğunu söyledi. Bu açıklamalar Survivor'da diskalifiye olan kişi için 3 kişiyi akıllara getirdi. Serhat Akın'ın sakatlığından dolayı yarışmaya devam edemediği iddiaların arasında en çok dillendirilen. Diğer ihtimaller ise birçok kez kavga eden Eser West ve Fatih Hürkan. 

ZLEYİCİLERDEN BAZILARI TAHMİN ETMİŞTİ

Survivor'da en son yaşanan kavga Serhat Akın ve Eser West arasında gerçekleşmiş fakat fiziksel bir müdahaleye varmadan olaylar engellenmişti. Serhat Akın'ın sakatlığı ve Eser West'in agresifliği üzerine tahmin yürüten izleyiciler bu faktörleri göz önünde bulundurarak sosyal medya üzerinden fikirlerini paylaşmıştı. Eleme duyurusuyla birlikte sosyal medyadan ilk gelen tepkiler şıu şekildeydi;

ebrukhan ‏@EbruKhan 
umarim Eser degildir yaa..

Cengiz baştepe ‏@Bastepe
Eser west giderse reytingi az unutun kalite =Eser west ????

Gökhan Borazan ‏@gokhannborazann 
serhat akınmı yoksaa offff adam sakatlandığına mı yansın emeğinee mi offff ki ne off????????????

Özer Er ‏@ozerer2005 
eser west. %100

Elif Şaşmaz Kaleli ‏@ElifAlemdar2000

A kim Eser abim olmasın...☹

Videomuz Video izle ‏@videomuz 
Tahminim eser west . Ama kimsenin gitmesini istemem bu seneki survivor gladyatör filmi izler gibi izliyoruz.

Doğucan Konca ‏@dogucan_konca 
Eser West Olmaz İnşallah.❤️

Captan Cosso ‏@captancoso

Benim yakınım orda görevli Imansız esere kafa atmış Gelen istibaratagöre ????

inayet esqyr ‏@InayetEsqyr 
@HakanHatipoglu kesin serhattır demi ????

BSG ‏@SebepVer 
Serhat Akın diyenler +1

Özge Baysal ‏@Sonsuzinfinity 
tabiki serhat ya ne saçma tahminler yapılıyor

Erkan Şahinoglou ‏@ErkanSahinoglou

Serhat akın sakatlığı sebebi ile #Survivor'dan ayrılıyor..

Gönüllülerden Anıl ünlülere geçiyor..

ANIL İLE BERNA ARASINDA GERİLİM ÇIKTI

Oyun esnasında erkeklerin hüküm kurmak istediği serzenişinde bulunan Berna, bu konudaki kaygılarını oyunun 
kaybedilmesinin ardından agresif tavrı ile dile getirti. Eleştiri oklarının ucunda kendisinin olduğunu düşünen Anıl, 
Berna'nın düşüncelerini değiştirmeye çalışınca olanlar oldu. Kendisini kimsenin susturamayacağını dile getiren Berna, tartışma halini sürdürünce gerilimin içerisine diğer takım arkadaşları da dahil oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...