Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Mart 2018 19:39 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52

Survivor'da kim elendi? | Survivor 2018'de Elenen İsim kim? Survivor'da adadan kim gitti?

Survivor'da Kim Elendi? Survivor 2018'de elenen isim kim oldu? Survivor'da pazar akşamları oynanan dokunulmazlık oyununun ardından gönüllüler takımı ard arda aldığı galibiyetler sonrası yenildi. Survivor'da bu hafta gönüllüler takımından bir isim bu hafta adaya veda edecek. Peki Survivor'da kim elendi? Survivor'da elenen isim kim oldu? İşte Survivor'da elenenler haberimizde...

Survivor'da kim elendi? | Survivor 2018'de Elenen İsim kim? Survivor'da adadan kim gitti?
survivor 208,survivor canlı izle,survivor 2018 adaya kim veda etti,survivor dokunulmazlık,survivor&tt2;da elenen isim,survivor&tt2;da adaya veda eden isim kim,survivor&tt2;da kim elendi,survivor&tt2;da kim gitti,survivor&tt2;da eleme,survivor&tt2;da

Survivor'da kim elendi? Survivor 2018'de elenen isim kim oldu? Survivor'da pazar akşamları oynanan dokunulmazlık oyununun ardından gönüllüler takımı ard arda aldığı galibiyetler sonrası yenildi. Survivor'da bu hafta gönüllüler takımından bir isim bu hafta adaya veda edecek. Peki Survivor'da kim elendi? Survivor'da elenen isim kim oldu? İşte Survivor'da elenenler haberimizde...

Survivor'da elenen isim her hafta büyük heyecanla bekleniyor. Acun Ilıcalı'nın gerilim dolu Survivor sunumu gerilimi gittikçe tırmandırıyor. Nagihan Karadere'nin Gönüllüler takımına geçmesiyle aradaki rekabet farklı bir boyuta taşınırken, Gönüllüler All Star takımına gözle görülür bir üstünlük sağladı. Yarışmanın başından bu yana adaya veda isimler Survivor Marcus, Survivor Gamze, Survivor Emre ve Survivor Nihat Doğan oldu. 18 Mart pazar günü dokunulmazlık oyunun kaybeden Gönüllüler takımından eleme potasına giren isimler Birsen, Ramazan ve İpek oldu. Bu isimler arasından bu hafta birisi Survivor'dan elenen isim olacak. Merakla beklenen Survivor'da kim gitti, Survivor'da elenen isim kim İPEK oldu, Survivor'da bu hafta elenen isim kim gibi sorularının yanıtları haberimizde...

SURVİVOR'DA BU HAFTA ELENEN İSİM İPEK OLDU

ÖDÜL OYUNU SKORU:

ALL STAR 10 - 7 GÖNÜLLÜLER

SURVİVOR'DA KİM GİTTİ? SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

survivor'da kim elendi

Survivor'ın başlamasından bu yana adaya veda eden isimler Survivor Marcus, Survivor Gamze, Survivor Emre ve Survivor Nihat doğan oldu.

SURVİVOR NİHAT DOĞAN ADAYA VEDA ETTİ

Survivor Nihat Doğan adaya veda etti

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?


Dokunulmazlık oyununu oynanan oyunlar sonucunda All Star takımı kazandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler'de oylama yapıldı. Yapılan oylama sonucunda en çok ismi çıkarak potaya ilk giren isim İpek oldu. İkinci adayı ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Nagihan söyledi. Nagihan'ın elenmesi için verdiği isim ise Ramazan oldu. Funda ise elenmesi için Birsen'in ismini verdi.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA TURABİ - BATUHAN ARASINDA GERGİNLİK

Survivor'ın 26. bölümünde Turabi ile Batuhan arasında bir atışma yaşandı. Turabi ile Batuhan arasında oynanan oyunda Turabi, Batuhan'ın parkurda ona laf atarak kızdığını açıklıyor. Batuhan ise söyleyecek bir şeyin olmadığını Turabi'ye cevabı parkurda vereceğini söyledi.

dokunulmazlık oyununu kim kazandı

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam iki oyun oynandı. İlki konforlu ada için oynanan oyunda, gönüllüler takımı üstünlük kurarak ödülün sahibi oldu. İkinci oyun ise tavuklu wrap ve mor oda için oynandı. Bu oyunda ise kazanan taraf ünlüler oldu. Dün akşamın gündem konusu ise Yiğit'in kafasını çarpıp sakatlanması oldu. Diğer taraftan Funda ile Sema arasında ise parkurda küçük bir gerilim yaşandı.

ACUN AÇIKLADI! KAZANAN YUNANLARLARA KARŞI

Acun Ilıcalı bir sonraki yarışmada Yunan takımı ile mücadele edileceğini açıkladı. Sabah yapılan oyunda kazanan takım Yunan takımı ile karşı karşıya gelecek. 

ödül oyununu kim kazandı

SURVİVOR ALL STAR TAKIMINA BERNA CANBELDEK KATILDI

berna canbeldek kimdir

SURVİVOR BERNA CANBELEK KİMDİR?

Berna Canbeldek 1990 yılında Almanya'nın Berlin şehrinde doğdu. State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin'de eğitim aldı.Yetenekleri arasında dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates bulunmaktadır.

SURVİVOR YİĞİT DİKMEN KAZA GEÇİRDİ

Yemek ödülünde mücadele veren Yiğit Dikmen, tekerlekli aracı çekmeye çalışırken ağır halka kafasına çarptı ve yere yığıldı. Bu olayın ardından Ünlüler takımı genç yarışmacının yanına koştu. Doktor Metin Kuş genç yarışmacıya müdahalede bulundu. Yiğit kaza sonrası gözetim altına alındı ve yarışmaya çıkmadı.

Hakan hatipoğlu

HAKAN HATİPOĞLU İLK OYUNUNU OYNADI

Geçen haftalarda yarışma esnasında kafasını engele çarpıp boynundan sakatlanan Hakan ilk kez parkura çıktı. Hakan Hatipoğlu ilk oyununu Yiğit karşısında aldı.

SURVİVOR İPEK KİMDİR?

CrossFit sporcusu olan İpek Yaşar Hukuk Fakültesini bitirmiştir. Daha sonra yüksek lisans yapan İpek Yaşar başarılı bir avukat adayıdır. Crossfit Balaban'da koç olarak çalışan İpek Yaşar aynı zamanda Galatasaray su sporu takımında da uluslar arası bir oyuncudur. İpek Yaşar spor kariyeri ile ön planda olmayı çok sevmektedir.

Sporcu olduğu bilinen Survivor İpek, survivor 2018'de boy gösteriyor. Ancak 3.hafta itibari ile şuan eleme potasında.

SURVİVOR İPEK KİMDİR

SURVİVOR BİRSEN KİMDİR?

survivor birsen kimdir

Survivor Birsen Bekgöz istatistiki verileri ile dikkat çekiyor. Yarışmanın resmi puan durumunda yer alan 23 kişi arasından 20.nci sırada yer alan Survivor Birsen Bekgöz, çıktığı 55 mücadeleden 16 galibiyetle ayrılmıştır. İşte, Survivor Birsen'in yaşı ve biyografisi hakkında detaylı bilgiler

Almanya'nın Berlin şehrinde hayata gözlerini açan ancak aslen Ankaralı olan Birsen Bekgöz, 18 Ekim 1980 tarihinde doğdu. Enka’nın kısa mesafe koşucularından olan Birsen Bekgöz, lisansını Kıbrıs’ta bulunan Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde tamamladı. Türkiye'nin milli koşucularından biri olan Birsen Bekgöz, üç Türkiye rekorunun sahibi. Kariyeri boyunca birçok kez Türkiye Şampiyonluğu yaşayan Birsen Bekgöz, 200 metrede 2004 ve 2005, 400 metre engellide 2004, 2006, 2010 ve 2013 yıllarında zirvede yer alan isim oldu. 2004 yılında Cezmi Or Kupası'nda 400 metre engellide altın madalya kazanan Birsen Bekgöz, İspanya'nın Almeria kentinde 2005 yılında düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda 200 metre, 400 metre engelli, 4x100 metre bayrak koşusu ve 4x400 metre bayrak koşusu dallarında yarıştı.

SURVİVOR RAMAZAN KALYONCU KİMDİR?

Survivor Ramazan Kalyoncu kimdir

Survivor'da kim elendi? Survivor'da bu akşam adaya kim veda etti? Survivor'da kim gitti? Survivor'da elenen isim kim? Aksiyonlu geçen bir haftanın ardından dokunulmazlık oyununu kaybeden All Star takımından bir isim daha adaya veda etti. Peki Survivor'da bu hafta kim elendi? İşte detaylar...

Acun Ilıcalı'nın kıyasıya yarışma prgramı Survivor'da elenen isim belli oluyor. Survivor 2018'de adaya veda edecek ismi tüm program sevenler takip etmek için haberimizi ziyaret ediyor. İşte Survivor'da kim gitti, Survivor'da elenen isim, Survivor'da dominik'e veda edecek isim... Survivor İpek elendi mi? TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunu gönüllüler takımı kazandı. Gönüllüler takımında İpek Yaşar'ın da adı çıktı. Peki İpek Yaşar elendi mi? Survivor'da performansı ile dikkat çeken İpek Yaşar kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor'da elenen isim, Survivor sms sonuçları ve Survivor İpek hakkında merak edilenler burada.

SURVİVOR İPEK ELENDİ Mİ?
Eleme adayı olarak belirlenen İpek Yaşar, Survivor 2018’e yakın bir zaman önce diskalifiye olan Gamze Aksu’nun yerine katılmıştı. daya yeni adapte olan yarışmacı İpek Yaşar şimdiye kadar parkurlarda başarılı bir performans sergileyemedi. İşte Survivor eleme adayı olan İpek Yaşar kimdir, kaç yaşında? 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...