Tgrt Haber
04 Şubat 2019 09:40 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

'Survivor'da kötü haber! Adaya veda ediyor

'Survivor' yarışmasının yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, dün akşam yayınlanan bölümde, oyun sırasında geçirdiği kaza sonucu tedavi altına alınan Yunan yarışmacı Dimitris Margaritis'in büyük olasılıkla yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı.

'Survivor'da kötü haber! Adaya veda ediyor
survivor,ada,dimitri

'Survivor Türkiye-Yunanistan' yarışmasının ikinci bölümde gerçekleşen ada konseyinde, Acun Ilıcalı, Yunan takımından Dimitri ile ilgili flaş bir açıklamada bulundu.

Sakatlık sonrası doktor raporu beklendiğini belirten Acun Ilıcalı, sonuçlara göre Dimitri’nin yarışmadan ayrılmasının gündemde olduğunu duyurdu.

Başarılı televizyoncu, "Dimitri hakkında kötü bir haber aldık. Doktorlar büyük ihtimalle devam edemeyeceğini söylüyorlar. Son bir değişiklik olmazsa Survivor'a devam edemeyecek. Yedek yarışmacılarımız var ve hazır. Bunlar da önümüzdeki günlerde takımlara dahil olacak. Yunan takımı da bunu biliyor" dedi.

'Survivor'da kötü haber! Adaya veda ediyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...