Tgrt Haber
16 Eylül 2016 14:02 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:50

Tarık Akan'ın oğlundan amcasına ağır sözler

Tarık Akan'ın son anlarında yanında bulunan oğlu Barış Zeki Üregül, sabah saatlerinde açıklama yapan Akan'ın abisi Turgut Üregül ile ilgili ağır sözler söyledi. Amcasının yalan söylediğini belirten Barış Zeki Üregül, 'Yalan yanlış iddialar atan o şahıs şov amaçlı hastanenin önünde konuşuyor' dedi.

Tarık Akan'ın oğlundan amcasına ağır sözler
tarık akan, tarık akan&tt2;ın oğlu, tarık akan&tt2;ın kardeşi, amca,

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Tarık Akan dün gece saat 01.00'da hayata gözlerini yumdu. Tarık Akan'ın son anlarında yanında bulunan oğlu Barış Zeki Üregül, sabah saatlerinde gazetecilere açıklama yapan amcası Turgut Üregül ile ilgili ağır sözler söyledi. Amcasının yalan söylediğini ve şov yaptığını ifade eden Barış Zeki Üregül, şu açıklamayı yaptı:
“Babam 3 haftadır hastanede tedavi görüyordu. Bodrum'dayım derken babam hastanedeydi. Orada sadece 1 hafta tatil için kaldı, hastalığı ağırlaştı ve yatış verdiler. Dün gece 1'de biz üç çocuğu başındayken vefat etti. Babam sadece biz ailesi için değil. Tüm Türkiye için önemli biriydi. Şimdi yalan yanlış iddialar atan o şahıs (ağabeyi Turgut Üregül) şov amaçlı hastanenin önünde konuşuyor. Gerekli açıklamayı yapmak istedim çünkü bizim kaybımızdan reklam yapmaları çok can acıtıcı. 'Cenaze kayıp' demesi çok garip, biz şu an babamızın vefat işlemleriyle ilgilenirken aşağıda konuşma yapan kişinin yıllardır babamın olduğu yere bile yaklaşamaması herkesçe biliniyordu. Cenaze işlemlerini bugün gün içinde kararlaştırıp bilgi vereceğiz. Babamızı çok seviyoruz, sevenlerine de teşekkür ediyoruz"
Haberleri hastaneden aldığını söyledi
Sabah basına konuşan Abi Turgut Üregül, "Dostlar sağ olsun. Dün buradaydım, rahatsızdı. Ciğerinin alındığını biliyoruz. Kanserden kurtuluş yok biliyorsunuz. Son tedaviler de netice vermedi herhalde. Gece 1'de öldüğünü duydum, hastaneden aldığım haberler" dedi. Üregül ayrıca Tarık Akan'ın cenazesinin nereye defnedileceğini de bilmediğini ifade etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...