Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Mart 2015 13:36 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Tolga Zengin depremi! 'Bitti' dedi

Taraftarın hedef aldığı Tolga Zengin, maç sonrası resmen yıkıldı.

Tolga Zengin depremi! 'Bitti' dedi
tolga zengin, beşiktaş, Club Brugge

Club Brugge'un attığı ilk golde büyük hatası olan Tolga Zengin, kelimenin tam anlamıyla yıkıldı. Daha maç bitmeden tribün tepkilerinin hedefi olan deneyimli kaleci, yediği 2. ve 3. goller sonrası adeta dibe vurdu.
Bitiş düdüğü sonrası da Tolga şoktaydı. Hızla soyunma odasına gitmeye çalışan milli kaleciyi takım arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Başta Ersan Gülüm olmak üzere yedek oyunculardan çoğunluğu milli futbolcuya moral vermek istedi. Ersan, Tolga Zengin'i yanına alıp, tribüne götürmek istedi ancak Tolga, takım arkadışını itti. Yönetici Mete Vardar da benzer bir girişimde bulundu ancak Kartal'ın 1 numarası ikna olmadı.
Tolga tam koridora girerken eliyle "Bitti" der gibi bir hareket yaptı. Deneyimli kaleci ayrıca koridorda duvara tekme atarak kendine de kızgın olduğu mesajı verdi. Teknik direktör Slaven Bilic ile yardımcılarının da soyunma odasında Tolga'ya moral vermeye çalıştığı öğrenildi.(Haber7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...