Tgrt Haber
24 Mart 2014 19:52 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Tor Browser nedir, Tor Browser nasıl kullanılır - Tor Browser

Tor Browser Türkçe indir burada. Tor Browser Twitter'a girebilmek için kullanılan bir program. İşte Tor Browser indir. Tor Browser nasıl kullanılır. Tor Browser twitter.Tor Browser twitter girme yöntemi..

Tor Browser nedir, Tor Browser nasıl kullanılır - Tor Browser
Tor Browser,Tor Browser indir,Tor Browser nedir,Tor Browser nasıl kullanılır,

Tor Browser Türkçe indir burada. Tor Browser Twitter'a girebilmek için kullanılan bir program. İşte Tor Browser indir. Tor Browser nasıl kullanılır. Tor Browser twitter.Tor Browser twitter girme yöntemi.. Tor Browser Türkçe indir...Tor Browser nasıl kullanılır? Tor Browser resimli anlatım... Tor Browser indir...  Twitter'ın Türkiye'de erişiminin engellemesinden sonra DNS'ler de yasaklandı. Twitter kullanıcıları Twitter'a girebilmek için birçok yöntem deniyor. O yöntemlerden biri de Tor Browser kullanmak... Bugün size 'Tor Browser nasıl kullanılır?' 'Tor Browser indir' ve 'Tor Browser ile Twitter'a girmeyi anlatacağız. 

Tor Browser nasıl kullanılır?

Tor Browser internetten bedava indirilebilen bir tarayıcıdır. Tor Browser güvenlidir. Bugün tüm dünyada Tor Browser kullanıcısı vardır ve hergün sayısı giderek artıyor. Tor Browser kullanan kullanıcılar diğer tarayıcılara göre farklılığı görebilir. Tor Browser internette site engellemesine ve sansüre uğramaz. Tor Browser açık kaynaklı bir tarayıcı olduğu için kendisini sürekli geliştirir. Firefox'un geliştirilmiş bir versiyonu olan Tor Browser, Deep Web olarak bilinen 'gizli internet'e giriş olarak da kullanılıyor. 

Tor Browser'ı bilgisayarınıza indirdikten sonra kurun. Tor Browser 'setup' dosyası neredeyse genellikle programı da oraya kuruyor. Tor Browser'ı kurduktan sonra 'Tor Browser' isimli dosya içerisinde 'Start Tor Browser.exe' isimli bir dosya olacak. 'Tor Browser'ı başlatmak için 'Start Tor Browser'a tıklayın. 

Tor Browser açıldıktan sonra interneti engelsiz kullanmak için 2 seçenek çıkacak karşınıza. Öncelikle 'Connect' diyerek Tor Browser server'ıyla etkileşime geçin. Sonrasında ise Tor Browser'ı kullanmaya başlayabilirsiniz. Tor Browser kullanan kullanıcılar Twitter engeline takılmadan internet keyfini sürebilir.

Tor Browser'ı kurduktan sonra "Congratulations. Your browser is configured to use Tor." yazısıyla karşılaşacaksınız. Artık Tor Browser'ı kullanmaya ve dolayısısyla Twitter'a girme şansına sahipsiniz. Buradan istediğiniz .onion uzantılı siteye rahatlıkla girebilirsiniz.

Tor Browser indir

Tor Browser'ı ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Tor Browser'ı indirmek için Tor Browser'ın resmi sitesi torproject.org/download/download-easy.html.en adresini ziyaret edin. Bilgisayırınızın işletim sistemine ve bit'ine göre Tor Browser'ı indirin. Tor Browser'ı indirdikten sonra bir üstteki adımı takip ederek Tor Browser'ı kurabilir ve Twitter'a ve diğer engellenen sitelere rahatlıkla girebilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...