Tgrt Haber
17 Nisan 2018 20:13 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55

Toraman kimdir? Mehmed Bir Cihan Fatihi tarihteki Toraman kimdir?

Toraman kimdir? Mehmed Bir Cihan Fatihi tarihteki Toraman kimdir? Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ile tarihi karakterlerin yaşamlarına dair izleyicilerin araştırmaları internette devam ediyor. Son olarak diziye yeni katılan Toraman karakteri tarihteki bir diğer önemli şahsiyetlerden. Toraman karakterini Behzat Ç. den tanıdığımız Berkan Şal oynuyor. İşte Toraman kimdir, Mehmed Bir Cihan Fatihi Toraman kimdir, Toraman tarihte nasıl biliniyordu gibi soruların cevapları haberimizde...

Toraman kimdir? Mehmed Bir Cihan Fatihi tarihteki Toraman kimdir?
toraman kimdir,,mehmed bir cihan fatihi toraman,,berkan şal kimdir,,toraman karakteri kimdir,

Toraman kimdir? Mehmed Bir Cihan Fatihi tarihteki Toraman kimdir?  Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ile tarihi karakterlerin yaşamlarına dair izleyicilerin araştırmaları internette devam ediyor. Son olarak diziye yeni katılan Toraman karakteri tarihteki bir diğer önemli şahsiyetlerden. Toraman karakterini Behzat Ç. den tanıdığımız Berkan Şal oynuyor. İşte Toraman kimdir, Mehmed Bir Cihan Fatihi Toraman kimdir, Toraman tarihte nasıl biliniyordu gibi soruların cevapları haberimizde...

Toraman kimdir?

 

TORAMAN KARAKTERİ

Aslen bir demirci ustası olan, cesur gözü kara ve açık sözlü Toraman; zamanında Murad Han’ın yanında kılıç sallamış yiğit bir askerdir. Murad Han’a olan sadakati yüzünden Edirne’de işlediği bir cinayet onu Konstantiniyye’de kaçak olarak yaşamak zorunda bırakmış ancak Konstantiniyye topraklarında mahsur kalan Sultan Mehmed’le yollarının kesişmesiyle birlikte artık Toraman’ın yolu, Sultan Mehmed’in yolu olmuştur.

BERKAN ŞAL KİMDİR?

Terzi bir anne ve otobüs şirketi işletmecisi bir babanın çocuğu olan Berkan Şal, 1 Ocak 1969 tarihinde Ankara Yenidoğan’da dünyaya geldi.

Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro ve Oyunculuk Bölümü mezunudur. Profesyonel oyunculuk hayatına girişi 2010 senesinde Star TV’deki Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi isimli dizi ile olmuştur. Erdal Beşikçioğlu’nun baş rolünü oynadığı dizide 2010 – 2013 tarihleri arasında “Akbaba” karakterini canlandırmıştır.

1 Ocak 1969 yılında terzi bir anne ve otobüs şirketi işletmecisi bir babanın çocuğu olarak Ankara Yenidoğan’da dünyaya geldi. 21 yaşına kadar çeşitli işlerle uğraştı daha sonra Altındağ Belediyesi’nin tiyatro kursları ile oyunculukla tanıştı. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro ve Oyunculuk Bölümünü kazandı fakat imkansızlıklar nedeniyle üçüncü sınıfta okulu bıraktı. Hayatına çeşitli mekanlarda ses yönetmeni, DJ ve işletmeci olarak olarak devam ederken, yolları Erdal Beşikçioğlu ile kesişti ve Erdal Beşikçioğlu’nun ısrarıyla bir tiyatro oyunuyla oyunculuğa geri döndü.

Ankara’da doğup büyüdüğü ve Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinin de Ankara odaklı bir dizi olması sebebiyle teklif almış ve profesyonel oyunculuk kariyeri bu dizide “Akbaba” karakteri ile başlamıştır.”Akbaba” tuhaf ruh hallerine sahip olan ve tıbbi bilgisi çok iyi bir polis karakteridir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...