Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Şubat 2014 19:11 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Trabzon Akhisar ilk yarı maç özeti ve golleri

Trabzonspor-Akhisar Belediyespor mücadelesinin ilk yarısı 1-1 sona erdi.

Trabzon Akhisar ilk yarı maç özeti ve golleri
Avni Aker,Akhisar Belediyespor,Akhisar,Trabzonspor,akhisar belediyespor maçı,trabzonspor maçı,maç haberleri,maç izle,maç canlı izle

Süper Lig'de evinde oynadığı son 15 maçta yenilmeyen Trabzonspor, bir puan gerisindeki Akhisar Belediyespor karşısında 2 haftalık beraberlik serisine son vermek istiyor. Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor Akhisar Belediyespor maçının heyecanı yaşanıyor. Akhisar Belediyespor Trabzonspor'a konuk oluyor. Trabzonspor Akhisar Belediyespor maçı ile ilgili tüm detayları ve Trabzonspor Akhisar Belediyespor maçının canlı anlatımını buradan takip edebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, Gaziantepspor'a konuk ediyor. Trabzonspor Akhisar Belediyespor maçı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanıyor. Beşiktaş Gaziantepspor maçı lig tv'den canlı yayınlanıyor. Beşiktaş Gaziantepspor maçını hakem Ali Palabıyık yönetiyor.
MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
Trabzonspor'un golü Olcan Adın'dan gelirken Akhisar Belediyespor'un golünü Uğur Demirok kaydetti.
Trabzonspor-Akhisar Belediyespor mücadelesinin ilk yarısı 1-1 sona erdi.
45. dakika: İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.
43. dakika: Trabzonspor gole çok yaklaştı. Savunma arkasına koşu yapan Henrique, topu kontrol etti, ceza alanına girdi ama karşı karşıya pozisyonda topu Emrah'a nişanladı.
40. dakika: Ev sahibi ekip çok iyi bir pozisyon yakalayabilirdi ama Adiran'ın savunma arkasına kaçan Henrique'ye pasında ofsayt bayrağı kalktı.
39. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Güray'ın ceza alanına ortasında, hakem topun dışarıdan içeriye geldiğini belirtti ve karar kale vuruşu.
38. dakika: Akhisar atağında sağ kanattan ceza alanına yapılan ortada Mustafa topu kornere gönderdi.
37. dakika: Bordo mavililer yine sol kanattan etkili geldi. Adrian'ın ceza alanına yerden ortasında Janko, topu Olcan'a bıraktı ama Olcan bu hareketi beklemiyordu.
35. dakika: Bir başka Trabzonspor atağında sağ kanattan ceza alanına yapılan ortada Henrique'nin kafa vuruşu kaleci Emrah'da kaldı.
34. dakika: Trabzonspor son dakikalarda rakibine oranla daha etkili bir görüntüde. Sağ kanattan gelişen atakta Adrian'ın vuruşu üstten dışarıya gitti.
32. dakika: Trabzonspor atağında ceza alanı dışı sağ çaprazda topla buluşan Bosingwa'nın sert şutu farklı şekilde dışarıya gitti.
31. dakika: Trabzonspor atağında Olcan'ın ceza alanına ortasında kaleci Emrah topun sahibi oldu.
30. dakika: Akhisar atağında sol kanattan ceza alanına gönderilen topta ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Kenan, rakibini geçmek isterken yerde kaldı ve penaltı bekledi ama oyun devam etti.
28. dkaika: Trabzonspor atağında ceza alanı ön bölümüne yükseltilen topu Janko, Henrique'ye indirdi ama Henrique'den önce kaleci Emrah topun sahibi oldu.
26. dakika: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda kale sahasına yapılan ortada oluşan karambolde Onur, topun sahibi oldu.
25. dakika: GOL! Olcan Adın. Kullanılan serbest vuruşta Olcan Adın, topu doğrudan kaleye gönderdi ve top sol üst köşeden ağlarla buluştu.
23. dakika: Bordo mavililer, sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Paslaşılarak kullanılan köşe vuruşu sonrası Trabzonsporlu oyuncular topu kaybetti.
22. dakika: Konuk ekip yine sağ kanattan geldi. Emrah'ın orta şut karışımı vuruşu kaleci Onur'da kaldı.
20. dakika: Sağ kanattan gelişen Akhisar atağında Mehmet'in ceza alanına ortasında savunma topa müdahale etti.
18. dakika: Akhisar ikinci gole çok yaklaştı. Rakip yarı alanda kaptığı topla bir anda ceza alanına girdi ama son anda Bosingwa topa ayak koydu.
16. dakika: GOL! Uğur Demirok. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunun ardından diğer kanada giden topu alan Sesar'ın ortasında Uğur, şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.
14. dakika:  Trabzonspor gole çok yaklaştı. Özer'in, sol kanattan ceza alanına giren Janko'ya pasında Janko'nun sert şutu üst direkten döndü.
12. dakika: Trabzonspor atağında Adrian, son çizgiye inip ortasını yaptı ama Henrique'nin kafa vuruşu yandan dışarıya gitti.
11. dakika: Trabzonspor atağında sağ kanattan Bosingwa'nın ceza alanına ortasında Akhisar savunması topu karşıladı.
10. dakika: Bu kez sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda kale sahasına gelen topu kaleci Emrah kontrol etti.
9. dakika: Trabzonspor karşı atağında sağ kanattan ceza alanına yapılan ortada savunma topu kornere gönderdi.
8. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Özer'in ceza alanına ortasında Henrique'nin kafa vuruşu kaleci Emra'da kaldı.
6. dakika: Trabzonspor atağında ceza alanına yapılan ortada savunma topu kornere gönderdi.
5. dakika: Trabzonspor, rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullandı. Özer'in ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
3. dakika: Konuk ekip yine sağ kanattan etkili geldi. Kenan'ın ceza alanına sert ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
2. dakika: Akihsar, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Janko, topu uzaklaştırdı.
1. dakika: Karşılaşma Akhisarlı oyuncuların vuruşuyla başladı.
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda İstiklal Marşı'mız...
İŞTE İLK 11'LER
TRABZONSPOR - AKHİSAR BELEDİYESPOR
STAT: Avni Aker
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Ali Palabıyık
SAAT: 19.00
TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Zokora, Bourceanu, Mustafa, Aykut, Olcan, Adrian, Özer, Janko, Henrique
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Akçay
AKHİSAR BELEDİYESPOR: Emrah, Emrah E., Serkan, Uğur, Çağdaş, Merter, Sesar, Kenan, Niasse, Güray, Mehmet
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu
- MAÇ ÖNCESİ-
Spor Toto Süper Lig 20. hafta mücadelesinde Trabzonspor evinde Akhisar Belediyespor'u konuk edecek. Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki mücadele 19:00'da başlayacak. Maçı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Onun yardımcılıklarını Cem Satman ve Asım Yusuf Öz yapacak. Karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak..
TRABZON SAHASINDA KAYBETMİYOR!
Trabzonspor bu sezon sahasında oynadığı 16 resmi maçta da mağlup olmadı. Süper lig'de sahasında oynadığı 10 maçta 7 galibiyet 3 beraberlik alan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi maçlarında da 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik aldı. Trabzonspor ayrıca bu sezon Süper Lig'de sahasında yenilmeyen üç takımdan biri. (Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray)
NIASSE ATIYOR, AKHİSAR KAZANIYOR
Sezon başında Akhisar Belediyespor'a gelen Senegalli oyuncu Oumar Niasse toplamda 13 gol attı. Niasse 9 farklı maçta gol atarken bu maçların hepsini Akhisar Belediyespor kazandı. Niasse 2-1 kazanılan Galatasaray maçında 2 gol, 4-2 kazanılan Kasımpaşa maçında 2 gol, 3-0 kazanılan Trabzonspor maçında 1 gol, 3-1 kazanılan Elazığspor maçında 1 gol, 2-0 kazanılan Gaziantepspor maçında 1 gol, 2-1 kazanılan Torku Konyaspor maçında 1 gol, 3-1 kazanılan Gençlerbirliği maçında 2 gol, 2-0 kazanılan Eskişehirspor kupa maçında 2 gol ve 1-0 kazanılan Sivasspor kupa maçında 1 gol attı.
DÖRT BÜYÜKLERE DİŞ GEÇİREMEDİLER
Geçen sezon Süper Lig'e yükselen Akhisar Belediyespor dört büyüklerle deplasmanda oynadığı 5 maçı da kaybetti. Fenerbahçe karşısında geçen sezon 2-0 ve bu sezon 4-0, Galatasaray karşısında geçen sezon 3-0, Trabzonspor ve Beşiktaş karşısında geçen sezon 3-1 kaybeden Akhisar Belediyespor sahasında ise dört maçta 2 galibiyet 2 yenilgi almıştı. Akhisar Belediyespor bu sezon ise sahasında Galatasaray'ı 2-1, Trabzonspor'u 3-0 yenerken Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldı. Toplamda dört büyüklerle deplasmanda oynadığı 5 maçı da kaybeden Akhisar Belediyespor sahasında ise aynı rakiplere karşı 7 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik 2 yenilgi aldı.
ALEX ZENGİN ETTİ
Trabzonspor'un ara transferde renklerine bağladığı Alexandru Bourceanu için Romanya basını herkesin kazançlı çıktığını yazdı. Türk takımının iyi bir oyuncuyu kadrosuna kattığı için kazançlı olduğu, Romanya tarafında ise paranın öne çıktığı belirtildi. Steaua Bükreş Teknik Direktörü Reghecampf'ın takımın beyni olan oyuncusunu kaybettiği ancak futbolcunun menajeri eşi olduğu için de kazançlı çıktığı vurgulandı. “Bourceanu'nun arkasından kim ağlar?” başlığının kullanıldığı haberde, “Kontratının bitmesine 6 ay kalmıştı. Kulübün kasasına giren 1.3 milyon euro bu yüzden yüksek bir rakam. 3.5 yıllık sözleşme imzalayan oyuncu 2.6 milyon euroyu garantiledi. Menajer Prodan yüzde 10'luk bir komisyon aldı. Bu da 260 bin euroya karşılık geliyor” ifadeleri kullanılarak bu transferden herkesin kazançlı çıktığı ifade edildi.
Bu arada Bourceanu, yeni takımına yavaş yavaş alışıyor. Neşeli görüntüsüyle dikkat çeken Romen oyuncu, Trabzon'u gezme fırsatı bulamadığını ama ilk izlenimlerinin olumlu olduğunu vurguladı. Bourceanu, “En kısa zamanda taraftarımızın önüne çıkmak istiyorum. Yenilgiyi hiçbir zaman kabul edemiyorum. En iyisini yapmak için son dakikaya kadar savaşırım. Trabzonspor taraftarı da beni çok sevecektir. Çünkü onlar için oynayacağım” diye konuştu.
Trabzon'dan Obradovic'e cevap
F.Bahçe Ülker Başantrenörü Obradovic'in açıklamalarını şaşkınlık ve üzüntü ile karşıladıklarını belirten Trabzonspor Medical Park yönetimi, “Herkes gibi bizim de beğenerek izlediğimiz Kenan Sipahi'nin yaşadığı talihsizliğe çok üzüldüğümüzün bilinmesini isteriz” açıklamasını yaptı.
Tribünlere 'ceza' ikazı
Trabzonspor'un Akhisar ile yapacağı maçta taraftarların kötü tezahüratta bulunması durumunda, sahası kapanacak. Bordo-mavili kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı centilmence desteklemelerini bekliyoruz” ifadeleri yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...