Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Şubat 2014 19:57 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:41

Trabzonspor, Akhisar'a 4-2 mağlup oldu, İşte maç özeti

Mehmet Akyüz'ün hat-trick yaptığı karşılaşmada Trabzonspor, Akhisar'a 4-2 mağlup oldu

Trabzonspor, Akhisar'a 4-2 mağlup oldu, İşte maç özeti
Avni Aker, Akhisar Belediyespor, Akhisar, Akhisar Belediyespor, Trabzonspor, akhisar belediyespor maçı, trabzonspor maçı, maç haberleri, maç izle, maç canlı izle,

Spor Toto Süper Lig'in 20 hafta mücadelesinde Trabzonspor, Akhisar Belediyespor'u konuk etti. Spor Toto Süper Lig’in 20 hafta mücadelesinde Trabzonspor, Akhisar Gençlik ve Belediyespor’a 4-2 mağlup oldu. Akhisar’ın gollerini Uğur (17’), Mehmet Akyüz (52’55’74’) atarken, Trabzonspor’un fgolleri Olcan(27'90')’dan geldi. Karşılaşma Akhisar’ın istekli oyunuyla başladı. Trabzonspor ilk bölümlerde biraz daha kontrollü bir oyun ortaya koydu. Bordo mavili ekip ilk 15 dakika uzaktan şutlarla kaleyi yoklasa da golü bulamadı. 17. Dakikada Sesar’ın ortasında Uğur Demirok Akhisar’ı öne geçiren golü attı. Fakat Ege temsilcisi çok sevinemeden 27. Dakikada Olcan sahneye çıktı. Olcan’ın frikikten sert şutu Emrah’a çarparak ağlarla buluştu. Bu gol oyuna dengeyi getirse de iki takım hücuma yönelik oyununa devam etti. Bu oyun tarzının doğal sonucu olarak iki takım da savunmasında boşluklar verdi. Fakat buna rağmen ilk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı. İlk 45 dakika da 1-1’lik eşitlikle sona erdi. İkinci yarı Trabzonspor’un biraz daha istekli oyunuyla başlasa da Akhisar kısa sürede oyuna dengeyi getirdi. 52. Dakikada da Mehmet Akyüz takımının ikinci golünü kaydetti. Fakat bu golden tam 3 dakikada sonra 55. Dakikada yine Mehmet Akyüz Zokora’nın büyük hatasını değerlendirdi ve topu kapıp Onur’u geçerek topu ağlara gönderdi. Bu golün ardından oyundan iyice düşen Trabzonspor Henrique’yle birkaç pozisyona girse de tehlikeli bir atak yakalayamadı. Mehmet Akyüz 74. Dakikada yine sahneye çıktı. Ceza sahasında önüne atılan topu alıp ayağının dışıyla güzel vuran Mehmet Akyüz kariyerindeki ilk hat-tricki yaparak farkı 3’e çıkardı. 4-1 geriye düşen Trabzonspor iyice dağınık bir görüntü sergilemeye başladı. Mücadelenin son 10 dakikasında oyun tamamen Akhisar’ın kontrolünde geçilirken herhangi bir tehlikeli atak olmadı. Fakat Olcan maçın son saniyesinde topu ağlara göndererek farkı ikiye düşürdü. karşılaşma Akhisar’ın 4-2’lik galibiyetiyle sonuçlandı. Bu karşılaşmadan sonra Trabzonspor 29 puanda kalırken Akhisar ise puanını 31’e yükseltti.
TRABZONSPOR  2- 4 AKHİSAR BLD.
MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta Trabzonspor deplasmanda Karabükspor'a konuk olurken Akihsar Belediyespor sahasında Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek. Trabzonspor'un golleri Olcan Adın'dan gelirken Akhisar Belediyespor'un gollerini Uğur Demirok ve Mehmet Akyüz (3) kaydetti.
Akhisar Belediyespor, deplasmanda Trabzonspor'u 4-2 mağlup etti.
90. dakika: Son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.
89. dakika: GOL! Olcan Adın.  Trabzonspor atağında ceza alanı dışında topla buluşan Olcan, ceza yayına kadar gidip şutunu çekti ve topu ağlara gönderdi.
88. dakika: Akhisar çok etkili geldi ama ceza alanına giren Niasse'nin vuruşu yandan dışarıya çıktı.
87. dakika: Akhisar çok etkili geldi ama ceza alanına giren Niasse'nin vuruşu yandan dışarıya çıktı.
86. dakika: Trabzonspor atağında Şahin, ceza alanı dışından uzak mesafeden şutunu çekti ama top yandan dışarıya gitti.
84. dakika: Gelişe Akhisar atağında Bahattin, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
82. dakika: Akhisar, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
80. dakika: Akhisar yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede rakibine sert bir faul yapan Emre Güral sarı kart gördü.
77. dakika: Akhisar atağında savunma arkasına koşu yapan Bahattin, Onur'u geçemedi.
75. dakika: Trabzonspor, bu sezon sahasında oynadığı hiç bir resmi maçta yenilmedi ve şu an şok bir skorla karşı karşıya.
73. dakika: GOL! Mehmet Akyüz. Trabzonspor savunmasının verdiği açığı iyi değerlendiren Akhisar'da Mehmet, savunma arkasına sarkıp topla buluştu ve ceza alanı içi sağ çaprazından topu ağlara gönderdi.
70. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
67. dakika: Trabzonspor yarı alanında topla buluşan Mehmet, Mustafa'nın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
65. dakika: Trabzonspor atağında sağ kanattan ceza alanına gönderilen topu kontrol eden Emre, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve penaltı bekledi ama oyun devam etti.
63. dakika: Trabzonspor atağında sol kanattan Olcan'ın ceza alanına ortasında top doğrudan dışarıya gitti.
62. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Özer'in ceza alanına sert kestiği ortada Emrah topun sahibi oldu.
61. dakika: Trabzonspor atağında Kadir'in ortasına top Emrah'ın eline çarptı ve karar serbest vuruş.
60. dakika: Trabzonspor atağında sol kanatta topla buluşan Özer'in içeriye çevirdiği topta savunma araya girdi.
59. dakika: Akhisar atağında Güray'ın sol kanattan ceza alanına ortasında Onur, Kenan'dan önce topun sahibi oldu.
58. dakika: Trabzonspor atağında Bosingwa'nın ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
57. dakika: Trabzonspor'da ikinci oyuncu değişikliği. Alexandru Bourceanu oyundan çıkarken Kadir Keleş oyuna girdi.
56. dakika: Akhisar yarı alanında rakibine sert bir faul yapan Alexandru Bourceanu sarı kart görü.
55. dakika: GOL! Mehmet Akyüz. Gelişen kontra atakta Güray, sol kanattan hızla ceza alanına sokuldu ve pasını sağ kanattan ceza alanına giren Mehmet'e gönderdi. Zokora'nın da büyük hatasıyla topla buluşan Mehmet, Onur'u da geçip topu ağlara gönderdi.
53. dakika: Bir başka Akhisar atağında sol kanattan ceza alanına giren Güray'a atılan pasta Güray topa hareketlendi ama Onur daha önce davrandı.
52. dakika: GOL! Mehmet Akyüz. Sol kanattan gelişen Akhisar atağında Çağdaş'ın ceza alanına ortasında Mehmet, kale sahası içinde kafaya yükseldi ve vuruşunda topu ağlara gönderdi.
51. dakika: Trabzonspor kontra atağında Aykut, topla birlikte ceza alanı ön bölümüne kadar gidip sağ çaprazdan ceza alanına giren Henrique'ye pasını verdi. Henrique'nin kaleye vuruşunda kaleci Emrah topu kornere gönderdi.
50. dakika: Trabzonspor atağında Adrian'ın ceza alanına sert ortasında savunma topu karşıladı.
48. dakika: Güray, kullandığı serbest vuruşta ceza alanına ortasını yaptı ve gelen topa Mehmet kafa vuruşu yaptı ama top yandan dışarıya gitti.
47. dakika: Sol kanattan gelişen Akhisar atağında Merter, yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
46. dakika: Mücadelenin ikinci yarısı Trabzonsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.
Trabzonspor'un golü Olcan Adın'dan gelirken Akhisar Belediyespor'un golünü Uğur Demirok kaydetti.
Trabzonspor-Akhisar Belediyespor mücadelesinin ilk yarısı 1-1 sona erdi.
45. dakika: İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.
43. dakika: Trabzonspor gole çok yaklaştı. Savunma arkasına koşu yapan Henrique, topu kontrol etti, ceza alanına girdi ama karşı karşıya pozisyonda topu Emrah'a nişanladı.
40. dakika: Ev sahibi ekip çok iyi bir pozisyon yakalayabilirdi ama Adiran'ın savunma arkasına kaçan Henrique'ye pasında ofsayt bayrağı kalktı.
39. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Güray'ın ceza alanına ortasında, hakem topun dışarıdan içeriye geldiğini belirtti ve karar kale vuruşu.
38. dakika: Akhisar atağında sağ kanattan ceza alanına yapılan ortada Mustafa topu kornere gönderdi.
37. dakika: Bordo mavililer yine sol kanattan etkili geldi. Adrian'ın ceza alanına yerden ortasında Janko, topu Olcan'a bıraktı ama Olcan bu hareketi beklemiyordu.
35. dakika: Bir başka Trabzonspor atağında sağ kanattan ceza alanına yapılan ortada Henrique'nin kafa vuruşu kaleci Emrah'da kaldı.
34. dakika: Trabzonspor son dakikalarda rakibine oranla daha etkili bir görüntüde. Sağ kanattan gelişen atakta Adrian'ın vuruşu üstten dışarıya gitti.
32. dakika: Trabzonspor atağında ceza alanı dışı sağ çaprazda topla buluşan Bosingwa'nın sert şutu farklı şekilde dışarıya gitti.
31. dakika: Trabzonspor atağında Olcan'ın ceza alanına ortasında kaleci Emrah topun sahibi oldu.
30. dakika: Akhisar atağında sol kanattan ceza alanına gönderilen topta ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Kenan, rakibini geçmek isterken yerde kaldı ve penaltı bekledi ama oyun devam etti.
28. dkaika: Trabzonspor atağında ceza alanı ön bölümüne yükseltilen topu Janko, Henrique'ye indirdi ama Henrique'den önce kaleci Emrah topun sahibi oldu.
26. dakika: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda kale sahasına yapılan ortada oluşan karambolde Onur, topun sahibi oldu.
25. dakika: GOL! Olcan Adın. Kullanılan serbest vuruşta Olcan Adın, topu doğrudan kaleye gönderdi ve top sol üst köşeden ağlarla buluştu.
23. dakika: Bordo mavililer, sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Paslaşılarak kullanılan köşe vuruşu sonrası Trabzonsporlu oyuncular topu kaybetti.
22. dakika: Konuk ekip yine sağ kanattan geldi. Emrah'ın orta şut karışımı vuruşu kaleci Onur'da kaldı.
20. dakika: Sağ kanattan gelişen Akhisar atağında Mehmet'in ceza alanına ortasında savunma topa müdahale etti.
18. dakika: Akhisar ikinci gole çok yaklaştı. Rakip yarı alanda kaptığı topla bir anda ceza alanına girdi ama son anda Bosingwa topa ayak koydu.
16. dakika: GOL! Uğur Demirok. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunun ardından diğer kanada giden topu alan Sesar'ın ortasında Uğur, şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.
14. dakika:  Trabzonspor gole çok yaklaştı. Özer'in, sol kanattan ceza alanına giren Janko'ya pasında Janko'nun sert şutu üst direkten döndü.
12. dakika: Trabzonspor atağında Adrian, son çizgiye inip ortasını yaptı ama Henrique'nin kafa vuruşu yandan dışarıya gitti.
11. dakika: Trabzonspor atağında sağ kanattan Bosingwa'nın ceza alanına ortasında Akhisar savunması topu karşıladı.
10. dakika: Bu kez sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda kale sahasına gelen topu kaleci Emrah kontrol etti.
9. dakika: Trabzonspor karşı atağında sağ kanattan ceza alanına yapılan ortada savunma topu kornere gönderdi.
8. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Özer'in ceza alanına ortasında Henrique'nin kafa vuruşu kaleci Emra'da kaldı.
6. dakika: Trabzonspor atağında ceza alanına yapılan ortada savunma topu kornere gönderdi.
5. dakika: Trabzonspor, rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullandı. Özer'in ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
3. dakika: Konuk ekip yine sağ kanattan etkili geldi. Kenan'ın ceza alanına sert ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
2. dakika: Akihsar, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Janko, topu uzaklaştırdı.
1. dakika: Karşılaşma Akhisarlı oyuncuların vuruşuyla başladı.
İŞTE İLK 11'LER
TRABZONSPOR
: Onur Kıvrak, Jose Bosingwa, Aykut Demir, Mustafa Yumlu, Didier Zokora, Adrian Mierzejewski, Özer Hurmacı, Olcan Adın, Alexandru Bourceanu, Paulo Henrique ve Marc Janko
AKHİSAR BELEDİYESPOR:  Emrah Tuncel, Serkan Yalçın, Çağdaş Atan, Uğur Demirok, Emrah Eren, Merter Yüce, Güray Vural, Ivan Sesar, Kenan Özer, Mehmet Akyüz ve Oumar Niasse
STAT: Avni Aker
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Ali Palabıyık
MAÇIN GENİŞ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...