Tgrt Haber
02 Ekim 2019 09:38 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Tweetdeck çöktü mü? Tweetdeck'e giremiyorum

Bugün sabah saatlerinde Tweetdeck'e giriş yapmak isteyen kullanıcılar büyük bir sorun ile karşılaştı. Peki Tweetdeck çöktü mü? Tweetdeck'e girememenin sebebi ne? Detaylar haberimizde..

Tweetdeck çöktü mü? Tweetdeck'e giremiyorum
Tweetdeck çöktü mü?,,Tweetdeck&tt2;e giremiyorum,,Tweetdeck,

Bugün sabah saatlerinde Tweetdeck'e giriş yapmak isteyen kullanıcılar büyük bir sürpriz ile karşılaştı. Uygulamayı kullanmak için sosyal medya hesabını açan kullanıcılar Tweetdeck'e giriş yapamadı. Sayfanın sürekli yenilenmesi ve hata vermesi sonucunda kullanıcılar sorunun ne olduğunu anlamaya çalıştı. Peki Tweetdeck'e neden giriş yapılamıyor?

Tweetdeck çöktü mü?

Yetkililerden tarafından yapılan açıklamada, “Tweetleme, bildirim alma veya DM'leri görüntüleme konusunda sorun yaşıyor olabilirsiniz. Şu anda bir düzeltme üzerinde çalışıyoruz ve yakında normale dönmeliyiz ”ifadelerine yer verilirken sorunun kısa süre içerisinde çözüleceğini ifade ettiler.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...