Tgrt Haber
11 Kasım 2020 16:11 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Ülkemizin tek grandmaster güzellik uzmanı Sinan İslam Yılmaz’dan sezonun trendleri

Başarılı işleriyle adından sıklıkla söz ettiren Güzellik Uzmanı Sinan İslam Yılmaz, 2020 kış sezonunun kalıcı makyaj trendleri hakkında birbirinden güzel fikirler verdi. Yılmaz, kadınların kalıcı makyaja ilgisinin arttığını belirtti.

Ülkemizin tek grandmaster güzellik uzmanı Sinan İslam Yılmaz’dan sezonun trendleri
trend,,Sinan İslam Yılmaz,

Ünlülerin Güzellik Uzmanı Sinan İslam Yılmaz’dan, trendleri yakından takip eden kadınlara tavsiyeler geldi. 2020-2021 sezonunda kalıcı makyaj modası hakkında bilgiler veren Yılmaz, “Bu senenin en moda uygulaması eyeliner ve dipliner  olacak. Dudak renklendirme operasyonu ile birlikte kullanıldığında neredeyse makyaja hiç gerek kalmıyor. Bu da kadınların hayatlarına büyük bir kolaylık sağlıyor” ifadelerini kullandı.

2020 Sezonunun Trendi Kalıcı Eyeliner Uygulaması Nedir?

Kalıcı eyeliner uygulamasının ayrıntılarını aktaran Yılmaz, “Uygulama sayesinde her gün eyeliner çekme derdinden kurtuluyorsunuz. Çoğu kadının makyajda en çok zorlandığı kısım da bana kalırsa eyeliner. İki göze eşit ve düzgün eyeliner çekebilmek gerçekten biraz yetenek, biraz da uzmanlık gerektiriyor. Kuyruk uzunluğunun yüz hatları için doğru olması da çok büyük önem taşıyor. Kalıcı uygulama sayesinde bu problem ortadan kalkıyor” dedi.

Yılmaz, “Kişinin cilt tipine göre 2 ile 5 sene arasında kalıcılığı değişiyor. Gerçekten fiyat performans açısından oldukça iyi bir uygulama. Ancak uygulamanın mutlaka uzman kişiler tarafından yapılmasını öneririm. Çünkü eğer kaliteli malzemeler kullanılmazsa renginde solma olabiliyor ve ortaya istenmeyen bir görüntü çıkıyor. Öte yandan eyelinerın istenilen şekilde çizilmesi de tamamen kalıcı makyaj uzmanının tecrübesi ve yeteneğine bağlı” ifadelerini kullandı.

Kalıcı Makyaj İle Güzelleşmek Çok Kolay   

Microblading, kirpik lifting, kaş vitamini,eyeliner, browslifting, dudak renklendirme ve gençleştirme uygulamaları ile hizmet verdiklerini söyleyen Yılmaz, “Bu uygulamalar sadece kadınların hayatı inanılmaz kolaylaşıyor. Evden çıkarken birkaç rötuş ile profesyonel bir makyaj yapmış görünümüne kavuşuyorlar. Özellikle çalışan kadınlar, kalıcı makyaj uygulamalarını sıklıkla tercih ediyor. Böylece makyaja ayıracakları zamanı kendilerine ayırabiliyorlar” şeklinde konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...