Tgrt Haber
15 Ekim 2021 13:30 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Ünlü Manken Deniz Miyas: Birçok dizi ve film teklifi alıyorum

Birçok ünlü markanın çekimlerinde boy gösteren Deniz Miyas, oyunculuk sektörüne de adım atıyor. Birçok ajansın radarına giren ve teklifler alan genç model, "Gerekli eğitimleri aldıktan ve oyunculuk alanında kendimi hazır hissettiğimde teklifleri değerlendireceğim" dedi.

Ünlü Manken Deniz Miyas: Birçok dizi ve film teklifi alıyorum
deniz miyas,manken

Yaklaşık 3 yıl boyunca profesyonel mankenlik yapan ve birçok ünlü markanın çekimlerinde boy gösteren Deniz Sayım, modellik alanında gösterdiği başarı ile birçok ajansın dikkatini çekmeyi başardı. Ajanslardan dizilerde oynaması için teklifler aldığını ifade eden genç model, bu konuda son derece temkinli olduğunun da altını çiziyor. 

Modellik kariyerinde kendinden emin adımlarla ilerlemeyi tercih eden Miyas, gelen oyunculuk tekliflerini de büyük bir olgunlukla geri çeviriyor. Bir sektörde başarılı olmanın yolunun iyi bir eğitim almaktan geçtiğini ifade eden Miyas, "Gerekli eğitimleri aldıktan ve oyunculuk alanında kendimi hazır hissettiğimde teklifleri değerlendireceğim" ifadelerini kullandı.

Bu yerlere gelmesinin ve dünyaca ünlü markaların çekimlerinde boy göstermesinin şans eseri olmadığını vurgulayan Miyas, "Sektöre adım attığımda hem kariyer anlamında hem de kişisel anlamda kendimi geliştirmeye çalıştım. İçerisinde bulunduğumuz sektör sürekli gelişen bir sektör. Bu gelişime ayak uyduramazsanız olduğunuz yerde sayarsınız. Sosyal medyada bizleri takip eden ciddi de bir kitlemiz var. Zaman zaman onlarla da bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...