Tgrt Haber
02 Şubat 2016 16:23 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:00

Whatsapp indir, Mobil ve Web PC ücretsiz - Ücretsiz Whatsapp indir

Whatsapp indir, uygulaması için geliştirilen programın birçok çift arasında sorun olacağı tahmin ediliyor. Ücretsiz Whatsapp indir, yükle Whatsapp Web sürümü iOS Anroid ve tüm cihazlar için... Whatsapp'ı yükledikten sonra, Whatsapp Web'i de kolayca kullanmaya başlayabilirsiniz. Whatsapp web, ücretsiz indir. Siz de hemen download ederek ücretsiz mesajlaşmaya başlayabilirsiniz... Bütün detaylar haberimizde...

Whatsapp indir, Mobil ve Web PC ücretsiz - Ücretsiz Whatsapp indir
Whatsapp indir, whatsapp mobil, Web uygulaması, PC uygulaması, whatsapp ücretsiz, whatsapp ücretsiz indir, ücretsiz Whatsapp indir, whatsapp, akıllı telefon, whatsapp uygulaması, ücretsiz indir, ücretsiz whatsapp, whatsapp web,

Whatsapp indir, uygulaması birçok çift arasında sorun olacağı tahmin ediliyor. Ücretsiz Whatsapp indir. 900 milyondan fazla kullanıcısıyla dünyanın en aktif kullanılan çevrim içi mesajlaşma ağı Whatsapp web mobil için WhatAlert uygulaması geliştirildi. Ücretsiz Whatsapp indir, yükle Whatsapp Web sürümü iOS Anroid ve tüm cihazlar için... bütün akıllı cihaz ve telefonlarda bulunan mobil uygulama WhatsaApp dünya üzerinde en fazla indirilen uygulamalardan biri oldu.  Whatsapp web, ücretsiz indir. Whatsapp'ı yükledikten sonra, Whatsapp Web'i de kolayca kullanmaya başlayabilirsiniz. Artık Whatsapp bilgisayarlar içinde Whatsapp Web uygulamasını kullanıma sundu. Bu uygulamasının birçok çift arasında sıkıntıya sebep vermesi bekleniyor.

Whatsapp Yüklemek İçin Tıklayınız

Daha önce WhatsApp için geliştirilen ve oldukça popüler olan WhatsDogg uygulamasının bir benzeri olan WhatAlerts, WhatsApp arkadaşlarınızdan birinin çevrimiçi olma zamanlarını kayıt altına alıyor.

WhatAlert ayrıca seçilen kişinin ne kadar süre çevrimiçi kaldığını da kayıt altına alıyor. Hem ücretsiz hem de "premium" versiyonu bulunan uygulamanın ücretsiz versiyonunda bazı kısıtlamalar bulunuyor.

Facebook'un sahibi olduğu ve son açıklanan verilere göre aylık 900 milyonun üzerinde aktif kullanıcıya sahip olan popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp indir yükle, güncellemeler ile kullanıcılarına yenilikler sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iPhone 6s ile gelen 3D Touch için güncellenen WhatsApp, bugün bir güncelleme daha aldı. iPhone için yayınlanan WhatsApp güncellemesi ile uygulamaya bir takım yeni özellikler ekleniyor.

Son olarak değinmek istediğimiz bir diğer konu ise ülkeler arası bir ücretin alınmaması ile ilgili olacaktır. Sizde bu uygulama ile dünyanın her yerinden, başka bir yerindeki kişi ile internet üzerinden iletişim kurabilir ve bu hizmet karşılığında bir para ödemezsiniz. Whatsapp uygulaması geçtiğimiz yıllarda Facebook tarafından satın alınıp, geliştirilmeye başlandı. Whatsapp indirmek için yapmanız gereken tek şey yukarıda verdiğimiz linke tıklayıp Play Store mağazasına gitmektir. Hemen tıklayın ve iletişime geçmeye başlayın.

Güncelleme, sohbetleri bir süre susturma, açılır uyarıların ne zaman görüneceğini ayarlama gibi işlevler de sunuyor. Bunun yanında konuşmalarınıza uzun dokunup, onları "okunmamış" olarak işaretlemeniz artık mümkün. Henüz hazır olmayan bir başka işlev sayesinde ise sohbetlerinizi Google Drive'a da yakında yedekleyebileceksiniz.

WhatsApp iPhone sürümündeki yenilikler

WhatsApp üzerinden bir bağlantı paylaşacağınız zaman bağlantının ön izlemesini görebilme ve ayarlar bölümündeki tasarım değişikliği güncelleme ile gelen büyük yenilikler arasında yer alıyor.

- Paylaştığınız veya aldığınız bağlantılar artık zengin önizlemeli. Bir bağlantı gönderirken zengin önizleme opsiyonunu dahil etmeyebilirsiniz. 
- Ek 3D Touch özellikleri: Şimdi sohbetlere hızlıca Peak and Pop özelliğiyle bakabilirsiniz. 
- Ayarlar sekmesi yeniden tasarlandı. 
- Şimdi tüm sohbetlerinizdeki yıldızlı mesajlarınızı Ayarlar - Yıldızlı Mesajlar'dan görebilirsiniz.
WhatsApp Android sürümündeki yenilikler

- Sohbete özel bildirim ayarları ve sessize alma
- Sohbetleri okunmadı veya okundu şeklinde işaretleme
- Eklenmiş birçok ifade (emoji). Ayrıca, bazı ifadelere dokunarak ve basılı tutarak farklı renk seçebilirsiniz.
- Kişi kartı aldığınızda şimdi hızlıca mesaj gönderebilir veya WhatsApp'ı varsa bu kişileri kaydedebilirsiniz
- Ayarlar > Sohbetler ve Aramalar'dan WhatsApp aramaları sırasındaki veri kullanımını azaltma
WhatsApp'ın yeni özelliklerini kullanabilmek için uygulamayı güncellemeniz yeterli olacaktır.

Telefonunuza yüklediğiniz uygulamayı açtığınız zaman size Cep telefonu numaranızı soracak ve doğrulayacaktır. Ardından rehberinizde bulunan kişileri kontrol eden uygulama, WhatsApp’ı kullanan arkadaşlarınızı listeleyerek karşınıza sunuyor. Bu adımdan sonra, bu arkadaşlarınızla anlık olarak sohbet edebilirsiniz. Birden çok arkadaşınızla birlikte grup sohbeti yapabilir yada fotoğraf, video, müzik vb. gönderebilirsiniz.

WHATSAPP WEB BİLGİSAYAR'DA NASIL KULLANILIR

Telefonunuzda aktif bir WhatsApp hesabınız olması gereklidir. Telefon ve bilgisayarınızda güçlü ve sabit bir internet bağlantınız olmalıdır. WhatsApp Web’i kullanmak için bilgisayarınızda web tarayıcısı olarak Chrome, Firefox, Opera veya Safari’nin en son sürümünü kullanmanız gerekmektedir. Telefonunuzda, WhatsApp Web‘e giderek giriş yapılmış bilgisayarlar’ı görebilir veya aktif bir WhatsApp oturumundan çıkış yapabilirsiniz. WhatsApp Web’e başlamak için;
Bilgisayarınızda web.whatsapp.com adresine gidin.
Telefonunuzda WhatsApp’ı açın.
Android’de: Sohbetler> Menü> WhatsApp Web‘e gidin.
Nokia S60 ve Windows Phone’da: Menü> WhatsApp Web‘e gidin.
iPhone’da: Ayarlar> WhatsApp Web‘e gidin.
BlackBerry’de: Sohbetler> Menü> WhatsApp Web‘e gidin.
BlackBerry 10’de: Ekranı yukarıdan aşağıya çekin> WhatsApp Web‘e gidin.
Nokia S40’da: Ekranı aşağıdan yukarıya doğru çekin> WhatsApp Web‘e gidin.
Bilgisayarınızın ekranındaki QR kodunu telefonunuzdaki WhatsApp’ta tarayın.

WHATSAPP UYGULAMASI

Whatsapp messenger benzeri bir akıllı telefon uygulamasıdır. Whatsapp size internet üzerinden mesajlaşma, video yollama, ses kaydı yollama, resim yollama gibi özellikler sunar. Whatsapp’ı “Messenger” gibi programlardan ayıran özelliğiyse verdiği servislerdeki arkadaş listenizi değil, telefon rehberinizi kullanıyor olması. Whatsapp’ın önemli özelliklerinden biride servisin bilgisayarlarımızda kullandığımız anlık sohbet servislerinden farkı, sürekli açık olması. Uygulama kapalı dahi olsa mesajlar sunucuda depolanıyor. Anlık bildirim özelliği açıksa anında karşı tarafa iletiliyor. Whatsapp çoklu platform desteği sayesinde İphone, BlackBerry, Android ve Ovi kullanıcılarını tek bir yerde toplayabiliyor. Whatsapp’ın kötü yönlerinden biriyse uygulamanın ücretli olması. Android, BlackBerry, iphone ve Nokia’nın Akıllı Telefonlarına yüklenebilmektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...