Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Şubat 2016 16:00 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:00

WhatsApp indir, ücretsiz whatsapp indir, yükle - Whatsapp Web indir ve yükle, son sürüm

Ücretsiz Whatsapp indir, whatsapp yükle, ücretsiz Whatsapp yükle, Yeni Sürüm whatsapp güncelleme, Ücretsiz Whatsapp APK indir. Whatsapp İndir, WhatsApp Web indir, giriş yapmak ve indirme işlemlerine başlamak ve whatsapp nedir? sorusunun yanıtını görmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. Whatsapp Uygulamasını İndirmek Sevdiklerinize Bir Adım Daha Yaklaştıracak. Bütün detaylar haberimizde...

WhatsApp indir, ücretsiz whatsapp indir, yükle  - Whatsapp Web indir ve yükle, son sürüm
Ücretsiz Whatsapp indir,whatsapp yükle,ücretsiz Whatsapp yükle,whatsapp yeni sürüm güncelleme,ücretsiz Whatsapp,WhatsApp Web girişi,Whatsapp İndir,whatsapp web indir,whatsapp,whatsapp web,whatsapp indir,whatsapp ücretsiz

Ücretsiz Whatsapp indir, whatsapp yükle, ücretsiz Whatsapp yükle, Yeni Sürüm whatsapp güncelleme, Ücretsiz Whatsapp APK indir. Whatsapp İndir, WhatsApp Web indir, giriş yapmak ve indirme işlemlerine başlamak ve whatsapp nedir? sorusunun yanıtını görmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. Whatsapp Uygulamasını İndirmek Sevdiklerinize Bir Adım Daha Yaklaştıracak. Gelişen ve ilerleyen Teknoloji ile birlikte sevdiğiniz insanlara ulaşmak artık çok daha kolay.

WHATSAPP MOBİL NASIL KULLANILIR

Telefonunuza yüklediğiniz uygulamayı açtığınız zaman size Cep telefonu numaranızı soracak ve doğrulayacaktır. Ardından rehberinizde bulunan kişileri kontrol eden uygulama, WhatsApp’ı kullanan arkadaşlarınızı listeleyerek karşınıza sunuyor. Bu adımdan sonra, bu arkadaşlarınızla anlık olarak sohbet edebilirsiniz. Birden çok arkadaşınızla birlikte grup sohbeti yapabilir yada fotoğraf, video, müzik vb. gönderebilirsiniz.

Facebook ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarının yanı sıra Whatsapp etkili bir iletişim uygulamasıdır. Whatsapp uygulaması tanıdığınız insanlara ulaşma noktasın sizlere yardımcı olacak bir uygulamadır. Bu uygulamayı gerek Android telefona gerekse de tablete indirmek son derece kolaydır. Yapılması gereken tek şey, Google play store sahip olmaktır. Dilediğiniz programların tamamını buradan kolayca edinebilirsiniz. Fakat Google play store'nın da telefonunuzda yer alması gerekmektedir.
Whatsapp'ın renkli dünyası ile tanışmak isteyen herkesi bu uygulamadan yararlanması gerekir. Whatsapp telefona kolaylıkla yüklenebilir. Bu uygulamayı kullanabilmek için telefon hattına sahip olmanız gerekmektedir. Bu hat üzerinden kaydınızı başarılı bir şekilde yaptıktan sonra uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. Android telefon kullanan insanların büyük bir çoğunluğu sosyal medya hesabına sahiptir. Diğer Avrupa ülkeleri ile kıyaslandığı vakit, hem cep telefonu kullanımı hem de sosyal medya kullanımı ülkemizde yaygındır. İnsanların boş vakitlerini daha güzel değerlendirmesi için sosyal medyanın sunduğu pek çok yenilik vardır. Hiç şüphesiz bunlardan en önemlisi arkadaşınıza kolayca ulaşmanızdır. Whatsapp ilk başlarda bu kadar popüler olmamasına rağmen son dönemde insan hayatında önemli rol oynamaktadır. Whatsapptan önce mesaj kullanımı yaygınken, whatsappla birlikte mesajlaşma hız kazanmış durumda. Whatsapp kullanmak için wifi bağlantısının olması yeterlidir. Ondan sonra dilediğiniz gibi bu uygulamayı kullanabilirsiniz. 

WhatsApp Web giriş paneline buradan ulaşabilirsiniz. WhatsAppmessenger indirme bağlantılarını sizlerle paylaşıyoruz. Günümüzde neredeyse tüm akıllı cihazlarda bulunan WhatsApp uygulamasınınWeb versiyonununa girişi ve messenger'ı indirme işlemlerini haberimizden görebilirsiniz. Dünya genelinde bir milyar aktif kullanıcı rakamına ulaşan WhatsApp'ı Mobil cihazlarınıza indirerek kullanabilirsiniz. Ayrıca WhatsApp Web ile masaüstü bilgisayarlarınızdan kolayca giriş yaparak paylaşımlarınıza devam edebilirsiniz. İşte WhatsApp hakkındaki tüm detaylı bilgiler ve son gelişmeler.

Whatsapp uygulaması google play store dışında bazı internet sitelerinden de indirilebilir Fakat bu internet sitelerinin güvenli olması önemlidir. Burada var olan virüsler nedeniyle cihazınızdaki dosyalar hasar görebilir. Bu tür uygulamaların güvenli sitelerden temin edilmesi sizin yararınıza olacaktır. Whatsapp uygulamasına son eklenen özelliklerden bazıları şunlardır. Mavi tık ile görüldü bilgisi oldukça önemli bir hale geldi. Çünkü insanlar gönderdiği mesajı karşı tarafın görüp görmediğini anlamak için bu özellik devreye girmiştir. Sesli mesaj gönderme özelliği her ne kadar çok kullanılmasa da önemli bir özelliktir. Bulunduğunuz ortamın sesini kaydederek arkadaşlarınıza yollayabilirsiniz. İnsanların büyük bir bölümü kendi sesini kaydederek vermek istediği mesajları buradan vermektedir. Anlık fotoğraf çekme ve gönderme özelliği en çok tercih edilen özelliklerden biridir. Bulunduğunuz yerde özel bir görüntü ile karşılaştığınız durumlarda bunu anında paylaşabilirsiniz.

Yukarıda da belirtildiği gibi sesli arama özelliği wifi bağlantısı olduğu müddetçe ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Emojiler geliştirildi ve insanların farklı ifadeleri kullanma özelliği arttırıldı. En çok kullanılan mesajlaşma programı olan Whatsapp'ı eğer kullanmıyorsanız, denemeye bir an önce başlayabilirsiniz. Whatsaap'ı kullanmaya başladıktan sonra hayatınızın bir parçası haline getirebilirsiniz Bu programın bir diğer özelliği ise, grup konuşmalarına yer verilmesidir. Okul, iş veya buna benzer grupta yer alan arkadaşlarınızla toplu olarak konuşmak istiyorsanız bu programı kullanmaya başlayabilirsiniz. Görüldüğü üzere whatsapp insan hayatı için önemli bir noktada bulunmaktadır. İnternet dünyasında bulunan uygulamalar kendini yenilemediği sürece yok olmaya mahkumdur. Fakat Facebook, Twitter, whatsapp uygulamaları her geçen gün kendisine yeni özellikler yüklemektedir. Böyle devam ettikleri sürece kullanım ömürleri uzun olacaktır. Aksi taktirde başka programlar ortaya çıkabilir. Whatsapp yıllık belli bir ücret karşılığında kullanılmaktadır. Bu ücret oldukça düşük miktardadır.

Whatsapp'ın sesli arama özelliğini sürekli kullananlar için mutlaka wifi bağlantısının olması gerekir. Çünkü kendi hattınız üzerinden sahip olduğunuz internet paketi bu uygulama ile birlikte kısa sürede tükenebilir. Whatsapp'ın yukarıda belirtilen özelliklerini göz önünde bulundurduğunuz sürece programı başarılı bir şekilde kullanabilirsiniz. Herhangi bir nedenden ötürü telefon veya tabletten silinen whatsapp uygulamasını tekrar yüklemek oldukça kolaydır. Telefon veya tablete format atmadan önce whatsapp üzerinden almış olduğunuz müzikleri, fotoğrafları ve dosyaları kaydetme işlemini başarılı bir şekilde yapmanız yararınıza olacaktır. Aksi bir durumda tüm dosyalar silinebilir. Whatsapp hesabını oluşturduktan sonra listede yer alan arkadaşlarınızı kolayca bulabilirsiniz. Daha sonra buradan iletişime geçerek hoş vakit geçirebilirsiniz.
Whatsapp'ta hızlı mesaj özelliği sunuldu

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp'a geçen akşam yayınlanan ios 9.1 güncellemesiyle birlikte 'hızlı mesaj' özelliği geldi. Peki bu özellik ne işe yarayacak?

Whatsapp'a gelen hızlı mesaj özelliğini aslında ios 8 ile birlikte pek çok uygulama kullanıyordu. Hızlı cevap özelliği sayesinde uygulamayı açmadan kilit ekranında ve bildirim çubuğundan cevap yazılabiliyor.

Yani size gelen bir Whatsapp mesajını artık Whatsapp'a girmeden, ekran kilitli olmasına karşın anında cevap verebileceksiniz. Bu anlamda kullanıcılar işin kullanışlı olacağa benzeyen özelliği kullanmak için iOS 9.1 güncellemesini indirmek ve Whatsapp'ı son sürümde tutmak yeterli.

WhatsApp'ın bir diğer yeniliği ise Apple Watch oldu. Yine güncelleme almadan enteresan bir şekilde WhatsApp, Apple Watch'a destek vermeye başladı. WhatsApp'a gelen mesajları artık Apple Watch üzerinden görüntüleyebilir ve cevap verebilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...