Tgrt Haber
24 Şubat 2017 10:17 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Whatsapp yeni güncelleme | Kişilerim nerede?

WhatsApp'a yeni güncelleme geldi. WhatsApp'a girenler, 'kişilerim nerede?' diye isyan ediyor. Bugün yapılan güncellemeye bazı kullanıcılar isyan etti. Bazı kullanıcılar ise çok sevindi. Snapchat'e benzer özelliğiyle yeni güncelleme dikkatleri üstüne çekti. Bu güncelleme günlerce tartışılacak gibi gözüküyor...

Whatsapp yeni güncelleme | Kişilerim nerede?
Whatsapp, Kişilerim, Yeni özellik, Güncelleme,

WhatsApp Snapchat'in bir özelliğini kendi programlarına ekleyerek kullanıma sürdü. Yeni güncelleme ise şimdiden sosyal medyada bir çok kişinin tepkisiyle karşılaştı. Yeni güncelleme hakkında bilgiler haberimizin detayından okuyabilirsiniz.

Önce Instagram’a gelen hikayen özelliğinden sonra Whatsapp’a hikaye özelliği geldi. Whatsapp durum güncellemelerini fotoğraf ve video aracılığıyla(emoji, yazı ve doodle da olacak tabi ki) güncelleyebileceksiniz. Güncellemeyi yaptığınızdan 24 saat sonra ise koyduğunuz şeyler silinecek. Whatsapp uygulamasının klasik halini seven kullanıcılar ise bu güncellemeyle programın daha karmaşık hale geldiğini savundu ve isyan etti. Kişilerim kısmına erişimin değişmesi isyana neden olan büyük etken olarak göze çarpıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...