Tgrt Haber
14 Kasım 2018 14:39 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:30

Yangaz NEDİR? Yangaz Ne anlama gelir, yangaz Ne demektir? Yangaz ve Sen Anlat Karadeniz SAK

Yangaz Nedir? Yangaz Ne Anlama Gelir, yangaz ne demektir? Yangaz ve Sen Anlat Karadeniz internette en çok aranan kelimeler oldu. Sen Anlat karadeniz Yangaz kelimesinin ne anlama geldiğini merak edenlerin sayısı bugünlerde artmış durumda. Yangaz nedir, yangaz ne demektir diye bu kadar çok merak edilmesinin en büyük sebebi ise elbette Sen Anlat Karadeniz dizisi. Gelin yangaz kelimesinin ne demek olduğunu inceleyelim.

Yangaz NEDİR? Yangaz Ne anlama gelir, yangaz Ne demektir? Yangaz ve Sen Anlat Karadeniz SAK
yangaz nedir,Yangaz ne anlama gelir,yangaz ne demektir,yangaz sen anlat karadeniz,Yangaz Murat ve Yangaz Fatih kim?,yangazlar,sen anlat karadeniz yangaz

Merak edilen Yangaz Nedir? Yangaz Ne Anlama gelir, yangaz ne demektir? Yangaz ve Sen Anlat Karadeniz internette en çok aranan kelimeler oldu. Sen Anlat karadeniz Yangaz kelimesinin ne anlama geldiğini merak edenlerin sayısı bugünlerde artmış durumda. Yangaz nedir, yangaz ne demektir diye bu kadar çok merak edilmesinin en büyük sebebi ise elbette Sen Anlat Karadeniz dizisi. Gelin yangaz kelimesinin ne demek olduğunu inceleyelim.

Yangaz nedir? Yangaz ne demektir, yangaz ne anlama gelir? İşte bu soru son zamanların en merak edilen sorularından biri. 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinde duyduğumuz yangaz kelimesinin anlamını siz de merak ediyorsunuz bizim gibi. Açıklayalım...

Yangaz ne anlama gelir, yangaz ne demektir?

Yangaz'ın sözlük anlamı düzenci, yalancı, haylaz, yaramaz kişilerdir. Yani yangazı bir kişiye unvan takmak için kullanabiliriz. Yangaz kelimesini birçokları gibi Sen Anlat Karadeniz dizisinde duyduk. Dizideki Yangaz Murat ve Yangaz Fatih karakterlerinden dolayı yangaz nedir sorusunu sormaya, yangazın anlamını merak etmeye başladık. 

Yangaz ve Sen Anlat Karadeniz

Ağırlıklı olarak Karadeniz bölgesinde kullanılan yangaz; yangurmak, yangramak kelimelerinden gelir. Bu kelimeler gürültü etmek anlamına gelir. Yangaz kelimesi haylaz ve yalancı gibi anlamlarının yanı sıra aynı zamanda her türlü numarası olan, pis ve kötü işler çeviren kişilere de denilmektedir. Sen Anlat Karadeniz dizisinde Murat ve Fatih karakterlerine de bu sebepten ötürü yangaz diye lakap takılmıştır.

Yangaz NEDİR? Yangaz Ne anlama gelir, yangaz Ne demektir? Yangaz ve Sen Anlat Karadeniz SAK

Yangaz Murat ve Yangaz Fatih kim?

Sen Anlat Karadeniz dizisinde 'Yangaz Murat' karakterini Cem Anıl Kenar oynamaktadır. 1990 doğumlu genç oyuncu Ankara'daki üniversite eğitiminden sonra New York'ta İşletme okumuştur. Tenis ODTÜ Tenis Kulübü'nün yıldızlar lisanslı sporcusu da olan oyuncu eskrim sporuyla da ilgilenmiştir. Sen Anlat Karadeniz'in 'Yangaz Fatih'i ise Furkan Aksoy tarafından canlandırılmaktadır. Furkan Aksoy'un kariyerindeki ilk iş Sen Anlat Karadeniz dizisidir. Üniversite eğitimini İstanbul'da tamamlayan Aksoy'un futbola özel bir tutkusu olduğu da bilinen bir diğer başka bilgidir.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...