Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Haziran 2015 13:26 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Yemin töreninin en gergin anı

TBMM 25. Dönem 1. yasama yılı başladı. Yemin töreninin en ilginç karesi Bahçeli ile Dilek Öcalan'ın aynı karede yer aldığı fotoğraf oldu.

Yemin töreninin en gergin anı
meclis, yemin töreni, bahçeli, öcalan,

TBMM'nin 25. dönem açılış oturumu ve yemin töreni öncesinde, TBMM Geçici Başkanı Deniz Baykal, görevi TBMM Başkanı Cemil Çiçek'ten devraldı. Baykal Başkanlık Divanında yerini aldığı sırada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Cumhurbaşkanlığı locasına geldi. Baykal, birleşimi açtıktan sonra Erdoğan'ın Genel Kurul'a geldiğini bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, töreni izlemek üzere Cumhurbaşkanlığı locasındaki yerini alırken AK Parti milletvekillerince ayakta alkışlandı. Erdoğan'ı izleyici locasından da alkışlayanlar oldu. 
YEMİN TÖRENİNİN EN İLGİNÇ ANI:
Yemin töreninin en ilginç görüntülerinden biri de Abdullah Öcalan’ın Şanlıurfa’dan milletvekili seçilen yeğeni Dilek Öcalan ile MHP lideri Devlet Bahçeli’nin aynı karede yer aldığı fotoğraftı. Dilek Öcalan’ın Bahçeli’ye bakışları dikkatlerden kaçmadı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...