Tgrt Haber
09 Mart 2015 03:48 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Yılmaz Vural, 'Canımız yandı'

Kardemir Karabükspor, sahasında konuk ettiği Gaziantepspor ile golsüz berabere kalarak galibiyet hasretini 10 haftaya çıkardı. Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 'Canımız yandı ve üzülüyoruz' dedi.

Yılmaz Vural, 'Canımız yandı'
Kardemir Karabükspor,Yılmaz Vural

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Onur Ayık’ın kendine vazifesi olmadığı halde penaltıyı atışını kullanmasına tepki göstererek, “Yaptığı doğru değil. Uğraşılıyor, sen çıkıyorsun 'ben rüyamda gördüm atağım' diyorsun, böyle bir şey yok. O açıdan haksız” dedi.
Tecrübeli teknik adam, maçın tamamına bakıldığından kazanmak adına ellerinden geleni yaptıklarını ve pozisyon dahi vermediklerini söyleyerek, “Rakibin bir tane net pozisyonu bile yoktu. İyi atak yapan, pozisyon vermeyen bizdik. Direkten dönen top, kaçan penaltı, verilmeyen penaltılar var. Bunları hocamız kendi akışında değerlendirdi. Birisinde abarttın diye kart verdi, diğerlerine hiçbir şey yok deyip kart bile vermedi. İki haftadan beri lig üstünde bir futbol oynuyoruz. Sonuç bir puan, buna üzülüyorum. İki haftalık bir takımın çalıştıranı olarak beklentilerimi yapan oyuncularımı tebrik ediyorum. Ama çaba var, sonuç yok. Futbol delikanlı oynanmaktan çıktı. İyi oynayıp kazanılan bir lig olmaktan çıktı. Gaziantep gibi bir takım da kapandı ve kapanmasına rağmen çok pozisyon bulduk. Penaltıyı kullanabilseydik, rakip üstümüze gelse oyun daha farklı olacaktı. Atmadıkça direnç artıyor ve sıkıntı oluyor. 0-0 bu oyunun karşılığı olmazdı. Bir puan aldık ve önümüzdeki iki maçı da kesinlikle kazanmamız lazım. Kesinlikle kazanmamız lazım. Bu dilimde 7 puanı tamamlayamazsak, ikinci dilimde zor maçlarımız var. Kazanma mecburiyeti sona kalırsa, iyi oynayıp kazanmayınca şans faktörü de yanımızda olmuyor. Canımız yandı ve üzülüyoruz. Demoralize olmayacağız ve takım üstüne katarak kendisine gerekli olan puanları kazanacaktır. Tabii fırsatları da kaçırmamak lazım. Herkes kaybetti, kazansak iki puan yanaşma olacaktı. Bu ligde belki bir gol veya kaybedilen bir puan önemli olacak. Bundan sonra daha dikkatli biçimde kullanmamız lazım” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...