Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Temmuz 2018 10:42 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:30

YKS Birincisi Kim? Tam Puan Yapan çıktı mı? YKS Sayısal TYT Birincisi Mustafa Emir Gazioğlu kimdir, Hangi liseden mezun?

2018 YKS birincisi Mustafa Emir Gazioğlu kimdir, liseden mezunudur, nerelidir, kaç yaşındadır? YKS birincisi Mustafa Emir Gazioğlu kimdir, liseden mezunudur, nerelidir, kaç yaşındadır? soruları merak içerisinde sorgulanıyor. 2018 YKS birincisi Mustafa Emir Gazioğlu olduğu öğrenildi. Mustafa Emir Gazioğlu, 200 soruda 1 yanlış yaparak puan sıralamasına göre Türkiye birincisi oldu. Özel Bahçelievler İhlas Fen Lisesi öğrencisi Mustafa Emir Gazioğlu açıklanan üniversite sınavı sonuçlarına göre YKS Sayısal ve TYT puan türlerinde Türkiye birincisi oldu. Şimdi herkes Mustafa Emir Gazioğlu kimdir, nerelidir, hangi liseden mezundur ve kaç yaşındadır sorularını soruyor. İşte Mustafa Emir Gazioğlu ile ilgili detaylar...

YKS Birincisi Kim? Tam Puan Yapan çıktı mı? YKS Sayısal TYT Birincisi Mustafa Emir Gazioğlu kimdir, Hangi liseden mezun?
Mustafa Emir Gazioğlu,yks,tyt,yks tercih sonuçları,yks birincisi

YKS Sayısal TYT Birincisi Mustafa Emir Gazioğlu kimdir, hangi liseden mezun, nereli ve kaç yaşında?  YKS birincisi Mustafa Emir Gazioğlu kimdir, liseden mezunudur, nerelidir, kaç yaşındadır? soruları merak içerisinde sorgulanıyor. 2018 YKS birincisi Mustafa Emir Gazioğlu olduğu öğrenildi. Mustafa Emir Gazioğlu, 200 soruda 1 yanlış yaparak puan sıralamasına göre Türkiye birincisi oldu. Özel Bahçelievler İhlas Fen Lisesi öğrencisi Mustafa Emir Gazioğlu açıklanan üniversite sınavı sonuçlarına göre YKS Sayısal ve TYT puan türlerinde Türkiye birincisi oldu. Şimdi herkes Mustafa Emir Gazioğlu kimdir, nerelidir, hangi liseden mezundur ve kaç yaşındadır sorularını soruyor. İşte Mustafa Emir Gazioğlu ile ilgili detaylar...

ÜNİVERSİTE TABAN VE TAVAN PUANLARI, YSK SONUÇLARI, TERCİHLER VE KLAVUZU İÇİN TIKLAYIN







ÜNİVERSİTE TABAN VE TAVAN PUANLARI, YSK SONUÇLARI, TERCİHLER VE KLAVUZU İÇİN TIKLAYIN

2018 YKS birincisi Mustafa Emir Gazioğlu kimdir, liseden mezunudur, nerelidir, kaç yaşındadır? 2018 YKS birincisi Mustafa Emir Gazioğlu kimdir, liseden mezunudur, nerelidir, kaç yaşındadır? ile ilgili aradıklarınıza bu haberden ulaşabilirsiniz. ÖSYM, dün gece YKS sonuçlarını açıkladı. YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler 2018 YKS birincisi kim oldu? sorusuna çevrildi. YKS birincisi Mustafa Emir Gazioğlu, İhlas Koleji mezunudur. 2018 YKS sınavında 200 soruda yalnızca bir tane yanlış yapan Gazioğlu, büyük bir başarıya imza attı. İhlas Koleji Bahçelievler okul müdürü Murat Demir, sosyal medya hesabı üzerinden Mustafa Emir Gazioğlu ile çekildiği fotoğrafı paylaşarak; ''Türkiye YKS 1.si öğrencimizi tebrik ederiz'' notunu düştü ve altına da ''Öğrencimiz okul birincisi'' ifadelerini paylaştı. İşte YKS'de birinci olan Mustafa Emir Gazioğlu ile ilgili merak ettikleriniz... 

TYT testlerindeki doğru ve yanlışlar bölümünde Türkçe'de 39 doğru 1 yanlış, sosyal bilimlerde 20 doğru 0 yanlış, temel matematik 40 doğru 0 yanlış, fen bilimlerinde 20 doğru 0 yanlış yapan Mustafa Emir Gazioğlu, YKS Türkiye birincisi oldu. Mustafa Emir Gazioğlu, AYT testlerindeki doğru/yanlış sayılarında ise matematik 40 doğru, fizik 14 doğru, kimya 13 doğru ve biyoloji 13 doğru soruya cevap vererek büyük bir başarıya imza attı. Diploma notu 99,19 olan Gazioğlu, İhlas Koleji mezunudur.

YKS Birincisi Kim? Tam Puan Yapan çıktı mı? YKS Sayısal TYT Birincisi Mustafa Emir Gazioğlu kimdir, Hangi liseden mezun?

GAZİOĞLU 'HEDEFİME ULAŞMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIM'
Öğretmenlerinin sınav maratonu boyunca kendisine en iyi şekilde destek olduğunu ifade eden Gazioğlu, “Okulumdaki öğretmenlerimle her gün üstüne katarak çalışmalarımızı yaptık. Onların üzerlerimizdeki emekleri gerçekten çok büyük. Sınav sonuçları açıklandığında mutluluğumu ilk önce ailem ve öğretmenlerimle paylaştım.” dedi. “Hedefime ulaşmak için çok çalıştım. Ancak çok çalışmanın yanı sıra düzenli ve disiplinli çalışmak gerekiyor.” ifadelerini kullanan Gazioğlu, kendisi için en iyi olacağına inandığı üniversiteyi seçeceğini söyledi. 

'EMEĞE GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ'
Özel Bahçelievler İhlas Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Murat Demir, “Sonuçların açıklanmasıyla birlikte büyük bir mutluluk yaşadık. Bu mutluluğu bizlere yaşatan Emir’e ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Emir’e ayrıca üniversite hayatında başarılar diliyorum. “dedi. 

YKS Birincisi Kim? Tam Puan Yapan çıktı mı? YKS Sayısal TYT Birincisi Mustafa Emir Gazioğlu kimdir, Hangi liseden mezun?
BEDRİ YELTEKİN: 'EMİR GAZİOĞLU İLE GURUR DUYDUK'
İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, böylesine önemli bir başarıya imza atan öğrencileri Emir Gazioğlu ile gurur duyduklarını söyledi. İhlas Koleji olarak üniversite sınavına hazırlanan tüm öğrencilerle yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini vurgulayan Yeltekin, “Özellikle 12. Sınıf öğrencilerimiz Haziran ayına kadar hazırlamış olduğumuz çalışma programlarıyla sınavlara hazırlandılar. Şehir dışında gerçekleştirdiğimiz sınav kamplarımız, akşam ders atölyelerimiz, bire bir çalışmalarımız ile gerçekten yorucu ve zorlu bir dönemin ardından sınavlara girdiler. Öğrencimizin almış olduğu başarılı sonuçlardan dolayı çok mutluyuz. Bizlere bu mutluluğu yaşatan öğrencimize üniversite hayatında da başarılar diliyorum. Bu vesileyle hem öğrencimizi hem de öğretmenlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum." dedi. 

TERCİH YAPARKEN ÖN PLANDA TUTULMASI GEREKEN KRİTERLER 
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 2018 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencilerde tercih telaşı başladı. Mat-Fen Eğitim Kurumlarından Eğitim Koordinatörü Özge Kolsuz Temur, tercih yaparken yetenek ve ilgi alanlarının ön planda tutması gerektiğini belirterek, "Örneğin tıp fakültesi okumak isteyen bir öğrencinin biyolojiye ilgi duyması lazım. Tercih yapacağınız mesleklerin aradığı özel ve genel şartları, çalışma şartları, iş imkanları ve benzeri durumların araştırılması lazım" dedi. 
Meslek seçiminde özellikle seçilecek mesleğe ait bir alanda çalışan kişilerle sohbet ederek, üniversite tanıtımlarına katılarak ya da internet gibi ağlardan dokümanları inceleyerek, meslekler hakkında bilgi sahibi olunması gerektiğini bildiren Mat-Fen Eğitim Kurumlarından Eğitim Koordinatörü Özge Kolsuz Temur, şu ifadeleri kullandı: 
"Genel tercih listesi oluştururken belirlediğiniz mesleklere ek olarak; il, üniversite, vakıf ve devlet üniversitesi gibi kriterleri de belirlemelisiniz. Belirlediğiniz tüm bu kriterler doğrultusunda kendi başarı sıralamamıza uygun bir aralıktaki bölümleri listenize alabilirsiniz. Genel tercih listenizi oluştururken sıralamamızın üstünde ve altında olmak üzere oldukça geniş bir aralıkta tercih listesi oluşturabilirsiniz." 

"Ulaşım, barınma, burs imkanları, akademisyen sayısı, eğitim-barınma ücreti gibi şartlara bakmalısınız" 
Bazı öğrencilerin istekleri çok net ya da sıralamaları çok iyi olduğu için tercih listelerini çok dar aralıkta ve az sayıda tercihten yaptığını hatırlatan Özge Kolsuz Temur, vakıf üniversitelerinden tercih yapılacaksa, eğitim ve barınma ücretlerine ayrıca tam burslu yüzde 75, 50, 25 gibi indirimli bölümlerde başarı ortalaması şartları olup olmadığına dikkat edilmesi gerektiğini hatırlattı. Kolsuz, "İl ve üniversite seçimi sırasında ulaşım, barınma, burs imkanları, akademisyen sayısı, eğitim-barınma ücreti gibi şartlara bakmalısınız. Yazacağınız bölümlerin akredite bilgileri ve TUS, DUS, KPSS gibi merkezi sınavlardaki başarı ortalamalarına kılavuzdaki ilgili sütunlardan ulaşabilirsiniz. Yeni açılmış ya da sırası belli olmayan bir bölüme istediğiniz sırada yer verebilirsiniz. 2018 ÖSYM tercih kılavuzundaki özel şartları ve açıklamalar kısmındaki bütün detayları okumalısınız. Size uygunluğunu muhakkak kontrol etmelisiniz" uyarılarında bulundu. 

YKS Birincisi Kim? Tam Puan Yapan çıktı mı? YKS Sayısal TYT Birincisi Mustafa Emir Gazioğlu kimdir, Hangi liseden mezun?

İhlas Koleji’nin gururu YKS birincisi Mustafa Emir Gazioğlu hedefini açıkladı 
Özel Bahçelievler İhlas Fen Lisesi öğrencisi Mustafa Emir Gazioğlu YKS Sayısal ve TYT puan türlerinde Türkiye birincisi oldu. Başarılı öğrenci Mustafa Emir Gazioğlu, hedefinin Tıp Fakültesi’nde okumak olduğunu söyledi. 

“Hedefim Tıp Fakültesi’nde okumak” 
Türkiye birincisi Gazioğlu, “Hedefime ulaşmak için çok çalıştım. Çok çalışmanın yanı sıra düzenli ve disiplinli çalışmak da çok önemli. Hedefim vatanıma milletime faydalı bir doktor olabilmek” dedi. Gazioğlu, tercih için gönlündeki bölümün Cerrahpaşa İngilizce Tıp Fakültesi olduğunu açıkladı. 
''Mutluluğumu ilk önce ailem ve öğretmenlerimle paylaştım'' 
İhlas Koleji’nden 99,19 diploma notuyla mezun olan başarılı öğrenci Mustafa Emir Gazioğlu, sınavlara çok iyi hazırlandığını ve bu sonucu beklediğini söyledi. Öğretmenlerinin kendisine en iyi şekilde destek olduğunu ifade eden Gazioğlu, “Öğretmenlerimizin üzerimizdeki emekleri çok büyük. Sınav sonuçları açıklandığında mutluluğumu ilk önce ailem ve öğretmenlerimle paylaştım. Hedefime ulaşmak için çok çalıştım” dedi. 

“Zorlu ve yorucu dönemin ardından sınava girdiler” 
İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin Türkiye birincisi olan Emir Gazioğlu ile gurur duyduklarını söyledi. İhlas Koleji olarak üniversite sınavına hazırlanan tüm öğrencilerle yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerinin altını çizen Yeltekin, “12’inci sınıf öğrencilerimiz Haziran ayına kadar hazırlamış olduğumuz çalışma programlarıyla sınavlara hazırlandılar. Şehir dışında gerçekleştirdiğimiz sınav kamplarımız, akşam ders atölyelerimiz, bire bir çalışmalarımız ile gerçekten yorucu ve zorlu bir dönemin ardından sınavlara girdiler. Bizlere bu mutluluğu yaşatan öğrencimize üniversite hayatında başarılar diliyorum. Bu vesileyle hem öğrencimizi hem de öğretmenlerimizi tebrik ediyorum" dedi. 

“Okulda uygulanan programa uyarak çalıştı ve başarılı oldu” 
Başarının öğrenci ve öğretmenlerin büyük emek ve gayretleriyle elde edildiğini belirten Özel Bahçelievler İhlas Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Murat Demir ise “Öğrencimiz sadece bizim okulda uyguladığımız programa uyarak hazırlandı. Başka bir yerden özel ders ya da başka destek almadı. Çalışmalarımız sabah 8’den akşam 10’a kadar devam etti. Gazioğlu haricinde İhlas Eğitim Kurumları’ndan Türkiye 12’incisi, 20’incisi ve 41’incisi de çıktı” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...