Tgrt Haber
06 Şubat 2014 10:11 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Zlatan İbrahimoviç'ten muhteşem gol

Fransa Lig Kupası Yarı Final karşılaşmasında Nantes kendi sahasında PSG ile karşı karşıya geldi.

Zlatan İbrahimoviç'ten muhteşem gol
zlatan ibrahimoviç,fantastik gol,ibarhimoviç,zlatan ibrahimoviçten muhteşem gol,

PSG’nin yıldız oyuncusu Zlatan İbrahimoviç maçın ilk yarısında attığı fantastik golle geceye damgasını vurdu. İsveçli yıldız uzaktan attığı golle takımını Nantes karşısında 1-0 öne geçirdi.Maçın ilk devresi Paris Saint Germain'in tek farklı üstünlüğüyle tamamlanırken, ikinci yarıda dakikalar ilerledikçe Nantes dengeyi kurdu. Son bölümlerde güçlü rakibi karşısında daha etkili giden ev sahibi, 81'de beraberlik golünü buldu. Sağ kanattan gelen ortaya, geriden gelen Olivier Veigneau, düzgün vurdu ve skor 1-1'e geldi.
Ancak Ibrahimovic daha son sözü söylememişti... Lucas Moura'nın sağ taraftan yaptığı ortaya kale sahası içinde kafayı vuran Zlatan, takımını 90'ıncı dakikada yeniden öne geçirdi ve skoru 2-1 yaptı.Maçın duraklama anlarında başka gol olmayınca Paris Saint Germain, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve adını Fransa Lig Kupası'nda finale yazdırdı. PSG'nin finaldeki rakibi ise bu akşam oynanacak Lyon-Troyes maçında belli olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...